Jump to content

GTX285 SLI Μετρήσεις-Εντυπώσεις

PasxosC

Recommended Posts

Ενα ωραιο συγκριτικο με τεστ gtx 285 sli-gtx 295-gtx 295 sli βρηκα εδω,για ριξτε μια ματια

http://www.driverheaven.net/reviews.php?reviewid=711&pageid=1

τι εγινε και εδω τα πηραν απο την bfg:p

παντως η 285 σε sli ειναι καλυτερη επιλογη απο 295 quad=σε πολλα παιχνιδια τα σκαλωματα που τρωει δεν θα διορθωθουν με drivers,περιοριζεται απλα

• Replies 92
  • Created
  • Last Reply

Εγω περιμενω νεους drivers και πιστευω οτι σε 2 με 3 εκδοσεις η gtx 295 θα ειναι πιο δυνατη!

Αυτο δειχνουν ολα τα αποτελεσματα που βλεπω σε bench ! Δυναμη εχει αρκετη η καρτα θελει δουλεια στους drivers ομως!

Συμφωνώ και εγώ με σας παιδιά. Τώρα βγήκε η καρτούλα οπότε θέλει λίγο υπομονή με τους drivers μέχρι να ωριμάσουν που λένε! Έτσι άλλωστε γίνεται πάντα και με τις προηγούμενες κάρτες γραφικών. Θυμόσαστε τα πρώτα χρόνια που βγήκε το sli οτι στην ουσία δεν έδινε την διπλάσια δύναμη αλλά περίπου ένα 25-30% περισσότερο. Τώρα που έχουν βελτιωθεί οι drivers δίνει σχεδόν το διπλάσιο σε επιδόσεις. Οπότε υπομονή...

Συμφωνώ και εγώ με σας παιδιά. Τώρα βγήκε η καρτούλα οπότε θέλει λίγο υπομονή με τους drivers μέχρι να ωριμάσουν που λένε!

Πάντα κάθε νέα γενιά Nvidia τρώει ζόρια με τους πρώτους drivers. Για παράδειγμα, τα ίδια τράβαγε ο κόσμος με τις 8800gt όταν πρωτοβγήκαν (αν θυμάστε). Με τους επόμενους οδηγούς τα προβλήματα λύθηκαν. Στοιχηματίζω ότι οι επόμενοι οδηγοί από τους 181.22 θα δουλεύουν σωστά και παντού με τις 285/295. ;)

Έτσι άλλωστε γίνεται πάντα και με τις προηγούμενες κάρτες γραφικών. Θυμόσαστε τα πρώτα χρόνια που βγήκε το sli οτι στην ουσία δεν έδινε την διπλάσια δύναμη αλλά περίπου ένα 25-30% περισσότερο. Τώρα που έχουν βελτιωθεί οι drivers δίνει σχεδόν το διπλάσιο σε επιδόσεις. Οπότε υπομονή..

Σαφώς, αλλά παίζει ρόλο και το εκάστοτε gpu. Καθώς είχα αρκετά sli συστήματα μπορώ να σου πώ με σιγουριά ότι κάθε γενιά nvidia έκανε και καλύτερο scaling (για να μην έχουμε παρερμηνείες θα σου πω ότι είχα sli με 6600, 7600, 8600 και 9600 που έχω ακόμα). :)

έχουμε και λέμε λοιπόν νέες μετρήσεις σε Full HD 1920x1080 για να δούμε πώς πάει το SLI και στις μεγάλες αναλύσεις

Far Cry 2 όλα στο max και 1920x1080

highdeffarcry2mj5.jpg

Και Crysis Warhead πάντα σε 1920x1080 με x8ΑΑ μία μέτρηση σε Gamer και μια σε Enthusiast

highdefcrysislc1.jpg

Και μια τελευταία στο Crysis Warhead με όλα στο Full ,Enthusiast-1920x1080-AA 16XQ :hang2::hang2::upside::hang2::giveup::giveup:

crysisallfulltz2.jpg

τι να λεμε τωρα....δυναμη οι καρτες απλα....αυτα ειναι κολλαση και οχι κατι απλες 295 :hehe:

παίδες η 295 έχει gpu σαν 2x280gtx και όλα τα άλλα είναι σαν 2x260gtx αλλά όντως άμα κάνουμε μία μικρή παρένθεση και δεν μετρήσουμε τους gpu είναι σαν 2χ260....

(Με λίγα λόγια είναι μία 2χ260 αλλα με core 2x280...) ΑΚΥΡΟ!!!!Εβλεπα τα πρώτα post...:tomato::tomato::tomato:

PS* ΜΕ το σύστημα που έχεις δεν λένε τα xp...βάλε vista 32bit sp1

Μαλιστα...

1920*.. 8XAA και τσίτα όλα

90fps FC2, 44fps Warhead!

O ορισμός του "τούμπανο"!

Οπωσδήποτε βοηθάνε το 1gb*2 και το 512bit interface (σε σχεση με gtx295 ή gtx260 sli - δεν εξηγείται αλλιώς

Και σίγουρα και σε άλλα (ειδικά στα καινούρια) games θα κάνει διαφορά (όπως το gta iv για παράδειγμα, που θέλει και μνήμη κάρτας..)

Ακριβό setup, δε λέω, αλλά χαλάλι! Κορυφαίο..

Κοίτα να το χαρείς τώρα...

:T:

Να σου πω κατι ρε gomar με το setup μου εαν κατσεις και δεις οτι κοστιζει το 1/5 σε τιμη του setup του παιδιου στο FAR CRY 2 εχω 70 fps average se 1920x1200+x8AA.....Δηλαδη εγω σερνομαι????

Εαν ειχα i7 πιστευω οτι τα 20 fps που απεχω απο τον φιλο θα ηταν ακομη λιγοτερα!

Now the GTX 295 is a bit of a weird combo. See, it has the memory volume and frequency of two GTX 260 cards yet the raw shader processor horsepower of two GeForce GTX 280 cards.

ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕ ή αλλιως DOMINATOR VGA!

εννοείται ότι δεν σέρνεσαι βρε! ίσα ίσα..

απλά έχει πάει πολύ ψηλά ο πήχης (και σε κόστος)

μην "τσιμπάς".. :-)

Να σου πω κατι ρε gomar με το setup μου εαν κατσεις και δεις οτι κοστιζει το 1/5 σε τιμη του setup του παιδιου στο FAR CRY 2 εχω 70 fps average se 1920x1200+x8AA.....Δηλαδη εγω σερνομαι????

Εαν ειχα i7 πιστευω οτι τα 20 fps που απεχω απο τον φιλο θα ηταν ακομη λιγοτερα!

Now the GTX 295 is a bit of a weird combo. See, it has the memory volume and frequency of two GTX 260 cards yet the raw shader processor horsepower of two GeForce GTX 280 cards.

ΚΟΛΑΣΗ ΛΕΜΕ ή αλλιως DOMINATOR VGA!

ειπα οτι σερνεσαι ;

απλως δε παραδεχεσαι οτι καποιος εχει κατι καλυτερο απο σενα και προσπαθεις να αποδειξεις το αντιθετο και οτι οι κινησεις σου ειναι ΠΑΝΤΑ καλυτερες και ΠΑΝΤΑ ΚΟΛΑΣΗ σε σχεση με τους αλλους.Εχω βαρεθει να βλεπω αυτο το σκινηκο απο σενα.Μια ζωη τα ιδια.

Οχι δε σερνεσαι , ουτε ζηλευω το μηχανημα σου.Αν το χρειαζομουν θα το ειχα.don't worry.Αλλα οχι δεν ειναι κολαση.

Κανενος δεν ειναι κολαση.Οπως εχεις εσυ τετοιο μηχανημα (σιγα το πραμα δλδ) εχει κιαλλος τοσος κοσμος εδω μεσα και στο xs και ωπου θες και πολυ καλυτερα κιολας απο το δικο σου..Δε τους βλεπω να κανουν ετσι.

και που σαι.Δεν εισαι ο μονος που εχει δοκιμασει τοσες καρτες..Οποτε μη το παιζεις καποιος.

Φιλικα εννοειται

GoMaR

Τι επαθες ρε gomarako! .....Οχι ρε, για να μαθεις το μηχανημα μου ειναι το ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!

Τι να λεμε 8500+ddr 800 cl4 + το κερασακι στην τουρτα GTX 295 = Αυτο ειναι μηχανημα....του φιλου με το 90 fps average ειναι ΜΠΡΙΚΙ

PasxosC για πες μου ποσο καλα φτιαχνει τον ελληνικο ????Οσο για το ΚΟΛΑΣΗ ειναι εκφραση ενθουσιασμου....και του φιλου ειναι οχι μονο ΚΟΛΑΣΗ αλλα SUPERKOLASH!

Πλακα κανω παιδες!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.