ea6gka Φεβρουάριος 16, 2009 #41 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 ποιο ακριβως το κολλημα με τα νοκια , 5800 εδω και παιζει αψογα (και ναι εχω δει πολλα GPS) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 16, 2009 #42 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Φοβερό το HD, από θέμα βολικότητας όμως, νομίζω το Diamond είναι πιο νορμάλ. Λίγο μεγάλο μου φάνηκε το HD. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 16, 2009 #43 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Από τα Touch Diamond και Touch HD ποιο βρίσκεις βολικότερο στη χρήση GPS? εννοειται το HD!!! εχει 1" μεγαλυτερη οθονη και βλεπεις τα παντα.... και δεν ειναι τοσο μεγαλο που λενε. Σαν το iphone ειναι σε μεγεθος και εχει και μεγαλυτερη οθονη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 16, 2009 Author #44 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Γλυκοκοιτουσα πολυ diamond, αλλα προτιμησα τελικα Ν82, λογω οτι κανει οτι κανουν ολα απλα επειδη ειναι περσινο μοντελο εχει χωμα τιμη. Με την επιδοτηση voda ηρθε πολυ καλα. Γενικα ειμαι συνηθισμενος στο symbian, τωρα αν τυχον πανε ολα στραβα θα καταλαβω γιατι ολοι προτεινουν win mobile Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly Φεβρουάριος 16, 2009 #45 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Ρε Σόλωνα, μας έφαγες τη ζωή (και ειδικά του Νούρη) για να πάρεις το N82 στο τέλος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ea6gka Φεβρουάριος 16, 2009 #46 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 να σε δω με τετοια πληκτρακια πως θα γραφεις σε αυτο το κινητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 16, 2009 #47 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 n82 τεραστιο SAR!!!!!:bad::bad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 16, 2009 Author #48 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Βαλτε ρε παιδια μια ταριφα να ξερει ο κοσμος... Για αγορες ανω των 1000 ευρω δικαιουσθε βοηθεια απο : RootX, chosen (μεγαλοστελεχη πολυεθνικης) Για αγορες ανω των ανω απο 800 ευρω δικαιουσθε βοηθεια απο : chroma Για αγορες ανω των 400 ευρω δικαιουσθε βοηθεια απο : jpavly Για αγορες ανω των 100 ευρω και ποδηλατα δικαιουσθε βοηθεια απο : DJD Για αγορες κατω απο 10 ευρω δικαιουσθε βοηθεια απο : Αστρολαβος Καλυτερα να σας φαω εγω την ζωη παρα να μου φατε εσεις 300 ευρω παραπανω για το diamond n82 τεραστιο SAR!!!!!:bad::bad: και το bluetooth τι το εχουμε? για να ντυνομαι... CEO τις αποκριες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 16, 2009 #49 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 ε τοτε αλλαζει το θεμα!!! πολυ καλη αγορα το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Απο gps δεν ξερω τι λεει και αν βολευει. Σαν συσκευη το μονο μειωνεκτημα που το βρισκω ειναι το ΣΑΡ που στην περιπτωση σου δεν ισχυει λογω ΒΤ.OFFTOPICποιο ΒΤ εχεις γιατι ψαχνω αυτον τον καιρο και σκεφτομαι για το sony ericsson ds 980 για να ακουω και μουσικη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLN Φεβρουάριος 16, 2009 Author #50 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 ε τοτε αλλαζει το θεμα!!! πολυ καλη αγορα το συγκεκριμενο τηλεφωνο. Απο gps δεν ξερω τι λεει και αν βολευει. Σαν συσκευη το μονο μειωνεκτημα που το βρισκω ειναι το ΣΑΡ που στην περιπτωση σου δεν ισχυει λογω ΒΤ.OFFTOPICποιο ΒΤ εχεις γιατι ψαχνω αυτον τον καιρο και σκεφτομαι για το sony ericsson ds 980 για να ακουω και μουσικη.Ειχα απο παλια ενα νοκια ΒΗ-100, αλλα βρηκα στον κωτσοβολο του athens heart αυτο με 14ευρω και πηρα... 46 για να τα πουλησω στον Αστρολαβο με 30 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Φεβρουάριος 16, 2009 #51 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Εγω χρησιμοποιω ενα glofiish M800 με Destinator 7 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος παντως:big_boss: Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Φεβρουάριος 16, 2009 #52 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 Glofiish x800 εδώ. Μου είχε σπάσει λίγο τα νέυρα, μόλις του πέρασα ένα cooked Rom και έστρωσε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FANISTELROOY Φεβρουάριος 16, 2009 #53 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 HTC Touch HD εδω και το gps ειναι απολαυση..... destinator7 & igo8 :smoke::smoke: Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik Φεβρουάριος 16, 2009 #54 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 τι ειναι το a-gps λολ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik Φεβρουάριος 16, 2009 #55 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 παντως το n95 που ειχα δεν μπορεσα να το κανω να δουλεψει χαρτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Φεβρουάριος 16, 2009 #56 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 16, 2009 A-Gps = assisted gps Ενα κανονικο gps με βοηθεια απο το cellular network... πανω κατω για να κλειδώνει σημα ποιο γρήγορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gsom Νοέμβριος 27, 2011 #57 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω,εχω το HTC Dezire Z,στα τεχνικα χαρακτηριστηκα του λεει το εξης :GPS ΔέκτηςΝαι, με A-GPS υποστήριξη. επειδη ψιλομπερδευτηκα με οσα διαβασα,μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να εχω στο κινητο μου gps χωρις χρεωση οταν το λειτουργω;και αν ναι ποια gps μου προτινετε; ευχαριστω :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Νοέμβριος 27, 2011 #58 Κοινοποίηση Νοέμβριος 27, 2011 θα ηθελα την βοηθεια σας παρακαλω,εχω το HTC Dezire Z,στα τεχνικα χαρακτηριστηκα του λεει το εξης :GPS ΔέκτηςΝαι, με A-GPS υποστήριξη.επειδη ψιλομπερδευτηκα με οσα διαβασα,μπορει καποιος να μου πει αν μπορω να εχω στο κινητο μου gps χωρις χρεωση οταν το λειτουργω;και αν ναι ποια gps μου προτινετε; ευχαριστω :) ψάξε για iGO και Navigon όχι για Desire Z αλλά γενικότερα για Android υπάρχουν πολλά navigation προγράμματα αλλά αυτά είναι από τα καλύτερα! επίσης κάπως γίνεται και με το google maps αρκεί να έχεις κατεβάσει από το ίντερνετ τις περιοχές που θέλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.