ThyTrooper Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2009 Αποφάσισα χθές να κάνω το μεγάλο βήμα και να προσθέσω άλλα δύο ΜΒ στα προϋπάρχοντα δύο OCZ platinum που είχα. Αγόρασα λοιπόν δύο γίγα Samsung, τα έβαλα στη μητρική, έδωσα ρεύμα και άκουσα μια ωραιότατη συναυλία από το beeper. Οι καινούριες μνήμες δουλεύουν μια χαρά. Στο συνδυασμό με τις παλιές κάπου δεν δένει το γλυκό. Είχε κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Φταίει μόνο το γεγονός ότι ήταν διαφορετικές μνήμες, ή να την αναζητήσω αλλού την αιτία; Αν πάρω άλλα δύο γίγα Samsung υπάρχει περίπτωση να μην παίζουν και πάλι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Ιανουάριος 27, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Το πιθανότερο είναι ότι δε κάνουν επειδή δεν είναι ίδιες. Γιατί έδωσες ρεύμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 27, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Κοίτα λίγο στο manual της μητρικής σου μήπως δεν υποστηρίζει 4x1GB Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThyTrooper Ιανουάριος 27, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Ώπα παρεξήγηση, ότι το έβαλα να παίξει εννοούσα (αν και με λίγο ρεύμα παραπάνω οι Samsung πέταξαν). Τώρα για τη μητρική, ούτε η Asus δεν ξέρει τί να δηλώσει επ'αυτού. Έχει μια λίστα με συμβατά modules υποτίθεται, η οποία όμως δεν είναι και ιδιαίτερα ενημερωμένη... Μάλλον θα πάρω τα άλλα δύο και το πολύ πολύ αν δεν μου παίξει τα επιστρέφω (δέκα εργάσιμες έχω περιθώριο νομίζω). Link to comment Share on other sites More sharing options...
l2phile Ιανουάριος 27, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Στο εγχειρίδιο λέει ότι αντέχει 4x1 GBμπορείς να τους στείλεις και μαιλ.(είσαι σίγουρος ότι οι καινούριες είναι DDR 1, έ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Ιανουάριος 28, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν οι μνημες φορανε UCCC ή ΤCCC τσιπακια υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας με την μητρικη σου.Ειχα παροποιο προβλημα με G.skill PC4000 με UCCC και μια Α8Ν-SLI...(λυθηκε με αγορα μιας DFI Lanpart nf4-sli-d χαχα...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThyTrooper Ιανουάριος 28, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 UCCC ή TCCC όταν λες;;; :-) Πάντως μόνες τους παίζουν, έτσι; Πακέτο δεν θέλουν να παίξουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Ιανουάριος 28, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Tι γραφουν πανω τα τσιπακια των μνημων??Πρεπει να εχουν καποιο κωδικο, ή καποιο ονομα...Για τσεκαρε το... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThyTrooper Ιανουάριος 28, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Το P/N είναι Μ3 68L2923FLN-CCC Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Ιανουάριος 28, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Μηπως σου ειναι ευκολο να ανεβασεις μια φωτογραφια απο τις μνημες σου για να δουμε τι τσιπακια εχουν απανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThyTrooper Ιανουάριος 28, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Τους έχω φορέσει heatspreaders... :-)Eίναι αυτές εδώ, οπότε υποθέτω τα τσιπάκια είναι τα K4H510838F-LCCC000. Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Ιανουάριος 28, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 http://www.xtremesystems.org/Forums/showthread.php?t=50010&highlight=winbond+ram+list Ριξε μια ματια εδω να δεις τι φορανε...λογικα φορανε και αυτες και παλιες UCCC...Ειναι πιθανο να μην παιζουν λογω ασυμβατοτητας...Θα το ψαξω αυριο και θα σου πω αν βρω κατι!!!Οι παλιες σου οι μνημες ποιες ηταν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThyTrooper Ιανουάριος 28, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Οι παλιές μάλλον είναι οι "OCZ PC3200 Platinum EL - Infineon BE-5 + Brainpower PCB".Τις Samsung δεν τις βρίσκω στη λίστα. Βασικά έχω παραγγείλει από το μεσημέρι άλλες δύο, θα πάω να τις πάρω το Σάββατο λογικά και ό,τι γίνει! Ευχαριστώ πάντως που ασχολείσαι τόσο... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Ιανουάριος 29, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Δεν ξερω τι να σου πω....Ριξε και μια ματια να εχεις βαλει το command rate σε 2Τ στο bios...Με 1Τ δεν παιζουν 4Χ1.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThyTrooper Ιανουάριος 29, 2009 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Αυτό σίγουρα δεν το έχω κάνει... Θα το δοκιμάσω όταν πάω σπίτι το απόγευμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Ιανουάριος 29, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Τι εγινε τελικα?Το δοκιμασες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThyTrooper Ιανουάριος 29, 2009 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Έλα, ήμουν στη δουλειά. :-)Μπά, δεν έπαιξαν... Ελπίζω το Σάββατο να έχω καλύτερα νέα... :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
christosjr1 Ιανουάριος 29, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Μονες τους οι καινουργιες μνημες παιζουν και στα μαυρα και στα μπλε σλοτ της μητρικης?Στο ρωταω γιατι εμενα επαιζαν καλα στα μαυρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThyTrooper Ιανουάριος 30, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Τώρα που το λές μόνο στα μαύρα τις έχω δοκιμάσει γιατί είχα τις παλιές στα μπλέ... :-)Θα το δοκιμάσω και στα μπλέ το απόγευμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThyTrooper Ιανουάριος 30, 2009 Author #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Success! :-)Τις πήρα τελικά. Παίζουν μια χαρά. Με αρκετά χαμηλές επιδόσεις βέβαια αλλά τουλάχιστον πλέον δεν θα λιώνει ο σκληρός... :-) Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.