Jump to content

A8N SLI Premium & RAM

ThyTrooper

Recommended Posts

Αποφάσισα χθές να κάνω το μεγάλο βήμα και να προσθέσω άλλα δύο ΜΒ στα προϋπάρχοντα δύο OCZ platinum που είχα. Αγόρασα λοιπόν δύο γίγα Samsung, τα έβαλα στη μητρική, έδωσα ρεύμα και άκουσα μια ωραιότατη συναυλία από το beeper. Οι καινούριες μνήμες δουλεύουν μια χαρά. Στο συνδυασμό με τις παλιές κάπου δεν δένει το γλυκό. Είχε κανένας άλλος το ίδιο πρόβλημα; Φταίει μόνο το γεγονός ότι ήταν διαφορετικές μνήμες, ή να την αναζητήσω αλλού την αιτία; Αν πάρω άλλα δύο γίγα Samsung υπάρχει περίπτωση να μην παίζουν και πάλι;

Ώπα παρεξήγηση, ότι το έβαλα να παίξει εννοούσα (αν και με λίγο ρεύμα παραπάνω οι Samsung πέταξαν). Τώρα για τη μητρική, ούτε η Asus δεν ξέρει τί να δηλώσει επ'αυτού. Έχει μια λίστα με συμβατά modules υποτίθεται, η οποία όμως δεν είναι και ιδιαίτερα ενημερωμένη... Μάλλον θα πάρω τα άλλα δύο και το πολύ πολύ αν δεν μου παίξει τα επιστρέφω (δέκα εργάσιμες έχω περιθώριο νομίζω).

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν οι μνημες φορανε UCCC ή ΤCCC τσιπακια υπαρχει θεμα ασυμβατοτητας με την μητρικη σου.Ειχα παροποιο προβλημα με G.skill PC4000 με UCCC και μια Α8Ν-SLI...(λυθηκε με αγορα μιας DFI Lanpart nf4-sli-d χαχα...)

http://www.xtremesystems.org/Forums/showthread.php?t=50010&highlight=winbond+ram+list Ριξε μια ματια εδω να δεις τι φορανε...λογικα φορανε και αυτες και παλιες UCCC...Ειναι πιθανο να μην παιζουν λογω ασυμβατοτητας...Θα το ψαξω αυριο και θα σου πω αν βρω κατι!!!Οι παλιες σου οι μνημες ποιες ηταν?

Οι παλιές μάλλον είναι οι "OCZ PC3200 Platinum EL - Infineon BE-5 + Brainpower PCB".

Τις Samsung δεν τις βρίσκω στη λίστα. Βασικά έχω παραγγείλει από το μεσημέρι άλλες δύο, θα πάω να τις πάρω το Σάββατο λογικά και ό,τι γίνει! Ευχαριστώ πάντως που ασχολείσαι τόσο... :-)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.