mech5107 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2009 Αν και ο τίτλος δεν είναι πολύ καλός, δεν βρήκα κάτι καλύτερο να βάλω...Το θέμα έχει ως εξής:Στα vista, στις επιλογές ενέργειας έχει αρκετές περισσότερες επιλογές από ότι τα XP.Κυρίως με ενδιαφέρει το να αλλάζουν οι επιλογές βάση του αν είναι στην μπαταρία η στο ρεύμα το laptop.Π.Χ. Αν είναι στο ρεύμα και κλείσω την οθόνη(καπάκι), να μην κάνει τίποτα, ενώ αν είναι στην μπαταρία να κάνει hibernate.Γίνεται με κάποιο τρόπο?P.S. Προφανώς ρωτάω αν γίνεται στα XP... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Ιανουάριος 27, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Βεβαίως και γίνεται.Για το συγκεκριμένο που ζητάς, πήγαινε στο Display Options, επέλεξε την καρτέλα Screen Saver, κάνε κλικ στο Power, και στο Power Schemes βρίσκεται αυτό που ζητάς.Επίσης για να ενεργοποιηθεί η λειτουργία Speedstep ή Cool&Quiet, έχε επιλεγμένο το Scheme Minimal Power Management ή Portable/Laptop. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 27, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Ηδη το έχω σε laptop scheme, απλά στα Vista διαχωρίζει το αν θα είναι στη μπαταρία ή στην πρίζα και έχει επιλογές για κάθε περίσταση.Όπως είπα, αυτό που θέλω περισσότερο είναι, όταν είναι στην πρίζα, με το που κλείνω το καπάκι να μην κάνει τίποτα, ενώ στην μπαταρία να κάνει hibernate ή standby...Το έχω ήδη στο hibernate, απλά κάθε φορά που ξεχνάω και κλείνω την οθόνη κατα λάθος περιμένω να κάνει hibenate και μετά να γίνει η επαναφορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Ιανουάριος 27, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Εκεί που σου είπα στο παραπάνω ποστ μου να κοιτάξεις δεν σου βγάζει επιλογές;Κανονικά θα έπρεπε να σου βγάλει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 27, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Have a look... Εγώ θέλω στην δεύτερη να είχε άλλη επιλογή για όταν φορτίζει και άλλη όταν ξεφορτίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Ιανουάριος 28, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Μάλιστα.. Νόμιζα ότι είχε ξεχωριστές επιλογές..Ρίξε μια ματιά στο RMClock. Έχει πολλές ρυθμίσεις σχετικά με την διαχείριση ενέργειας.Καλή επιτυχία πάντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nobig Ιανουάριος 28, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 rightmark cpu clock utility, ρίξε μια ματιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
noone85 Ιανουάριος 28, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 rightmark cpu clock utility, ρίξε μια ματιά Αυτό έγραψα από πάνω σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoumpis Ιανουάριος 28, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Τι μαρκα ειναι το laptop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 28, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Είναι ένα netbook advent (msi wind clone), αλλά δεν βλέπω τον λόγο να παίζε ρόλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.