Jump to content

Μια περιεργη ιστορια...

goku_dbz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

λογω του οτι θα αναβαθμισω (σε κανα 3μηνο το πολυ) το συστημα της υπογραφης...ειπα να το ξεζουμισω και ταυτοχρονα να εξοικιωθω με τον υπερχρονισμο-να μαθω επιτελους τι κανουν ολα αυτα τα timings κτλ...κατεβαζω λοιπον τα απαραιτητα προγραμματα (αναφερομαι κυριως στο memset επειδη η μητρικη μου δεν εχει επιλογες για πειραγματα σε tRD tRFC και διαφορα αλλα...) Παιρνω και ενα σετ OCZ PC8500, αυτες και ξεκιναω...Σταθεροτητα σε dual channel (memtest) πανω απο fsb425-ddr2 850 με καμια ρυθμιση!! Δινω οσο εχει σε mch, vdimm τιποτα...ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΩΡΑ: αν βαλω μονο το ενα dimm single channel... voila!!! σταθερο στα 900mhz και μονο με 2.1ν (και τα δυο dimm οποτε δεν φταινε αυτα...) μολις βαλω και το δευτερο σε dual channel unstable παντου...αν βαλω και τα δυο σε single channel σταθεροτατο!!! wtf???

το ψαχνω απο το μεσημερι και απαντηση καμια...παντως το εχουν βιωσει παρα πολλοι αυτο αλλα κανεις δεν λεει πως το αλυσε...μονο κατι για αυξηση στο mch αλλα αυτο το εχω ηδη στο 1,85ν!!!

βρηκα την λυση και την παραθετω μπας και υπαρχει κι αλλος με την μητρικη μου με το ιδιο προβλημα!!! απενεργοποιησα ολα τα onboard devices και το usb legacy...το βρηκα σημερα σε ενα foroum και (οπως και εσεις μαλλον) το αμφεβαλλα αλλα δουλευει!!! ειμαι τωρα στα 3,6 Ghz με 450 fsb και ολα σταθεροτατα (orthos, prime, memtest..) ποιος ειπε πως το i975 πεθανε???:victory:

:toomuchne δοκιμασες κανενα πιο καινουργιο bios μπας και μπορεσεις να χρησιμοποιησεις τα onboard?

εχω ηδη το καινουργιο bios 2801 αλλα επειδη δεν χρησιμοποιω κανενα απο τα onboard devices δεν με πειραζει...εξαλλου το συστημα θα φυγει σε κανα 2-3μηνο οποτε θα αποτελεσει το test lab μου:laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.