mellodos Μάρτιος 6, 2009 #141 Μάρτιος 6, 2009 Απο την στιγμή που έχεις την 295 στα χέρια σου δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκέφτεσαι την Χ2 κατ ' εμε , εκτός αν η κάρτα έχει όντως πρόβλημα.
christaras Μάρτιος 6, 2009 #142 Μάρτιος 6, 2009 Απο την στιγμή που έχεις την 295 στα χέρια σου δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκέφτεσαι την Χ2 κατ ' εμε , εκτός αν η κάρτα έχει όντως πρόβλημα.καλα δεν διαβασες πιο πανω ποσα προβληματα εχει???????
oldhag Μάρτιος 8, 2009 #143 Μάρτιος 8, 2009 οι καλυτεροι drivers για asus gtx 295 ειναι αυτοι που εχει στο κουτι της?η αλλοι πιο τελευταιοι?
christaras Μάρτιος 8, 2009 #144 Μάρτιος 8, 2009 εγω τους τελευταιους εχω χωρις προβλημαhttp://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-usκαι τα τελευταια physicshttp://www.nvidia.com/object/physx_9.09.0203_whql.html
christaras Μάρτιος 8, 2009 #146 Μάρτιος 8, 2009 κατεβασε το evga precision 1.4 και ρυθμισε το οπου θες
oldhag Μάρτιος 10, 2009 #147 Μάρτιος 10, 2009 τι εγινε ?γιατι το πουλας το εργαλειο?πας για 4870 διπλες τωρα που επεσαν?:turn:
agrafio Μάρτιος 10, 2009 #148 Μάρτιος 10, 2009 Έχω την EVGA295GTX και VISTA64 Ultimate μόνο οι drivers του cd εγκαθιστούν την κάρτα σωστά, μετά από format. Στη συνέχεια ρίχνω από πάνω του τελευταίους drivers της κάρτας και παίζει μια χαρά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι, παίζουν όλα κανονικά. Είμαι ικανοποιημένος από την κάρτα. Πριν είχα μια 4870Χ2, αλλά και με αυτή δεν είχα κανένα πρόβλημα. Η 295 GTX είναι ελαφρά καλύτερη.
apagal Μάρτιος 10, 2009 #149 Μάρτιος 10, 2009 Έχω την EVGA295GTX και VISTA64 Ultimate μόνο οι drivers του cd εγκαθιστούν την κάρτα σωστά, μετά από format. Στη συνέχεια ρίχνω από πάνω του τελευταίους drivers της κάρτας και παίζει μια χαρά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι, παίζουν όλα κανονικά. Είμαι ικανοποιημένος από την κάρτα. Πριν είχα μια 4870Χ2, αλλά και με αυτή δεν είχα κανένα πρόβλημα. Η 295 GTX είναι ελαφρά καλύτερη.Δηλαδή θέλεις να πεις ότι άμα βάλεις κατευθείαν τους καινούριους drivers δεν εγκαθίσταται σωστά η κάρτα?Τι πράγματα είναι αυτά ρε παιδιά...
christaras Μάρτιος 10, 2009 #150 Μάρτιος 10, 2009 Έχω την EVGA295GTX και VISTA64 Ultimate μόνο οι drivers του cd εγκαθιστούν την κάρτα σωστά, μετά από format. Στη συνέχεια ρίχνω από πάνω του τελευταίους drivers της κάρτας και παίζει μια χαρά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι, παίζουν όλα κανονικά. Είμαι ικανοποιημένος από την κάρτα. Πριν είχα μια 4870Χ2, αλλά και με αυτή δεν είχα κανένα πρόβλημα. Η 295 GTX είναι ελαφρά καλύτερη.αυτο που λες σε μενα δεν ισχυει ιδιο λειτουργικο ιδια καρτα
sebastian Μάρτιος 11, 2009 #151 Μάρτιος 11, 2009 Παιδια η ασυμβατοτητα που εχετε με την καρτα και με τους drivers δεν μπορω να καταλαβω απο που προερχεται!Εχω χρησιμοποιησει xp 64 bit, vista 64 bit , windows 7 64 bit , windows 7 32 bit , σε κανενα απο τα λειτουργικα δεν συναντησα κανενα προβλημα με drivers!
oldhag Μάρτιος 11, 2009 #152 Μάρτιος 11, 2009 me too.αντιθετως ειχα την 4870 και ειχα μεγαλα προβληματα με drivers.το evga precision οταν κανω restart τον υπολογιστη δεν μου κραταει τις ρυθμισεις που ειχα κανει στην 295:dirol:
wacko_gr Μάρτιος 11, 2009 #153 Μάρτιος 11, 2009 Εγώ πάλι είχα τα ίδια προβλήματα με το φίλο agrafio αλλά ακόμα χειρότερα. Βέβαια έχω προβλήματα και με τις ΑΤΙ. Και με 2 4870cf και με την Χ2. Το κλασικό πρόβλημα με το inf file not found. Κάθε φορά που θέλω να αλλάξω οδηγούς ρίχνω ζάρια μήπως και δεήσει ο Θεός να εγκατασταθούν σωστά. Εις μάτην όμως. Με τίποτα δε μπαίνουν εύκολα. Μόνο με αλχημείες. Με την ΑΤΙ γίνεται απλά με μια επανεκκίνηση λιγότερη. Μάλλον φταίει η έκδοση των windows που έχω. Δεν εξηγείται αλλιώς. Vista Ultimate 64 από τη Dell.
mpapad Μάρτιος 11, 2009 #154 Μάρτιος 11, 2009 Εγώ πάλι είχα τα ίδια προβλήματα με το φίλο agrafio αλλά ακόμα χειρότερα. Βέβαια έχω προβλήματα και με τις ΑΤΙ. Και με 2 4870cf και με την Χ2. Το κλασικό πρόβλημα με το inf file not found. Κάθε φορά που θέλω να αλλάξω οδηγούς ρίχνω ζάρια μήπως και δεήσει ο Θεός να εγκατασταθούν σωστά. Εις μάτην όμως. Με τίποτα δε μπαίνουν εύκολα. Μόνο με αλχημείες. Με την ΑΤΙ γίνεται απλά με μια επανεκκίνηση λιγότερη. Μάλλον φταίει η έκδοση των windows που έχω. Δεν εξηγείται αλλιώς. Vista Ultimate 64 από τη Dell.Registry καθάρισες?Driver Sweeper?
wacko_gr Μάρτιος 12, 2009 #155 Μάρτιος 12, 2009 Πάντα καθαρίζω με driver sweeper αλλά δε βοηθάει. Το πρόβλημα στις ΑΤΙ είναι γνωστό και αναφέρεται στο site της ΑΤΙ η λύση του που είναι η χειροκίνητη εγκατάσταση των οδηγών. Αλλά σε μένα ούτε αυτό λειτούργησε ποτέ. Στις nvidia χρειάζεται ένα κόλπο που αναφέρθηκε κάποια στιγμή πιο πάνω στο thread. Το πρόβλημα τελικά λύνεται και στις δύο περιπτώσεις αλλά κάθε φορά που θέλω να αλλάξω οδηγούς μου σπάνε τα νεύρα.
sebastian Μάρτιος 12, 2009 #156 Μάρτιος 12, 2009 Ρε παιδια τοσα χρονια αλλαζω καρτες σαν το πουκαμισα ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα με drivers! Aυτα ειναι μεμονομενα περιστατικα πιστευω και ισως να μην οφειλεται μονο στην καρτα αλλα και σε αλλους παραγοντες!
agrafio Μάρτιος 12, 2009 #157 Μάρτιος 12, 2009 Τα τελευταία 15 χρόνια που αλλάζω κάρτες γραφικών, αντιμετώπισα πρόβλημα μόνο μία φορά με με δύο 3870χ2 ΑΤΙ σε CF σε ελληνικά windows πέρυσι και μία φορά τώρα με την 295 GTX. Δεν ξέρω αν και πάλι φταίει που έχω ελληνικά vista64. Υπόψιν ότι ποτέ δεν ήμουν φανατικός με κάμια από τις δυο εταιρείες (ΑΤΙ - ΝVIDIA) και επέλεγα με βάση το συμφέρον μου και τις επιδόσεις.
wacko_gr Μάρτιος 12, 2009 #158 Μάρτιος 12, 2009 Ρε παιδια τοσα χρονια αλλαζω καρτες σαν το πουκαμισα ποτε δεν ειχα τετοια προβληματα με drivers! Aυτα ειναι μεμονομενα περιστατικα πιστευω και ισως να μην οφειλεται μονο στην καρτα αλλα και σε αλλους παραγοντες!Μα αυτό ακριβώς λέω. Ότι μάλλον κάτι άλλο φταίει και όχι οι κάρτες. Δεν είναι τόσο μεμονωμένα αλλά σίγουρα δε συμβαίνουν σε όλους. Το πρόβλημα στη 295 είναι αρκετά συνηθισμένο. Τουλάχιστον 4 άτομα από το lab ήδη έχουν το πρόβλημα. Στις ΑΤΙ απ'ότι διαβάζω στο internet είναι πρόβλημα που υπάρχει από την εποχή της 1800ΧΤ σε κάποιους υπολογιστές. Τα τελευταία 15 χρόνια που αλλάζω κάρτες γραφικών, αντιμετώπισα πρόβλημα μόνο μία φορά με με δύο 3870χ2 ΑΤΙ σε CF σε ελληνικά windows πέρυσι και μία φορά τώρα με την 295 GTX. Δεν ξέρω αν και πάλι φταίει που έχω ελληνικά vista64. Υπόψιν ότι ποτέ δεν ήμουν φανατικός με κάμια από τις δυο εταιρείες (ΑΤΙ - ΝVIDIA) και επέλεγα με βάση το συμφέρον μου και τις επιδόσεις.Κι εγώ ποτέ δεν ήμουν φανατικός κάποιας εταιρείας και πάντα αγόραζα αυτό που θεωρούσα συμφέρον. Το πρόβλημα με τους ΑΤΙ οδηγούς εμφανίστηκε πρώτη φορά με την 3870Χ2 μετά τους catalyst 8.5. Μέχρι τους 8.4 όλα ήταν μια χαρά. Από τους 8.5 και μετά είχα πάντα το ίδιο πρόβλημα με οποιαδήποτε ΑΤΙ κάρτα κι αν δοκίμαζα. Επίσης σημειώνω ότι σε καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού εγκαθίστανται κανονικά (αυτό είναι το περίεργο) και μετά ποτέ ξανά. Στη 295 δεν εγκαθίστανται ούτε με καθαρή εγκατάσταση λειτουργικού.
agrafio Μάρτιος 12, 2009 #160 Μάρτιος 12, 2009 Πριν την 295GTX είχα την 4870χ2 και δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα σε driver ή εγκατάσταση κάποιου λειτουργικού. Μόνο μερικά προβλήματα σε κάποια game που μετά τους 11.8 drivers όλα λύθηκαν. Η διαφορά μου με σένα ήταν ότι δεν είχα Ι7 επεξεργαστή και μητρική με 1366 socket. Συντοπίτη.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.