Jump to content

GTX295 Προβλήματα, ζήτω η 4870χ2?

The_Blade

Recommended Posts

Θα το δοκιμάσω όταν έρθει η κάρτα...δεν έχω να χάσω και τίποτα..απλά με καίει που τα έσταξα και στην αγορά του λειτουργικού...πρέπει να αγοράσω νέο λειτουργικό ή δουλεύει με τον κωδικό που έχουν τα 32μπιτα?

αυτο δεν το γνωριζω παντως ειναι μακακια που πρεπει να αλλαξεις λειτουργικο για να παιξει η καρτα αλλα το αποτελεσμα θα σε αποζημιωσει

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Δεν κσερω εαν ισχει αλλα εχω ακουσει οταν εχεις λειτουργικο 32bit(αυθεντικα) μπορεις να παρακγιλεις απο την microsoft 64bit τσαμπα!!!!

Oλοι ψηφιζουμε SEBASTIAN!!! ΟΛΕ!!!

Φιλαρακο , τι να κανουμε εκει παιζει καλα η καρτα! Περιμενε αλλιως drivers! Ειναι πολυ κουφο αυτο που συμβαινει!

Δεν κσερω εαν ισχει αλλα εχω ακουσει οταν εχεις λειτουργικο 32bit(αυθεντικα) μπορεις να παρακγιλεις απο την microsoft 64bit τσαμπα!!!!

Πέραν της ultimate που έχει 32 & 64 bit dvd's, καμια άλλη έκδοση των vista x64 δεν βγήκε σε retail.

Παραγγέλνεις το dvd απο microsoft και πληρώνεις τα μεταφορικά, περίπου 10 ευρώ.

Πέραν της ultimate που έχει 32 & 64 bit dvd's, καμια άλλη έκδοση των vista x64 δεν βγήκε σε retail.

Παραγγέλνεις το dvd απο microsoft και πληρώνεις τα μεταφορικά, περίπου 10 ευρώ.

Επικοινώνησα με Microsoft Hellas...δυστυχώς αυτό δεν ισχύει για όσους έχουν λέει ΟΕΜ εκδόσεις.:weep:

Παντως στα περισσοτερα fora παρατηρω πως η συχνοτητα των προβληματων αυξανεται στις περιπτωσεις με 32μπιτα & 64μπιτα XP και 32μπιτα Vista.Αυτο σε συνδυασμο με τη φημολογια οτι γενικα πριμοδοτουνται στο development οι drivers των Vista και απο τις 2 μεγαλες εταιρειες,οδηγει στο σχηματισμο ενος pattern

Εγω παιδιά πάντως αν και χρησιμοποιω τα VISTA ULTIMATE 64bit περισσοτερο απο ενα χρονο και δεν είχα πρόβλημα με καμία αλλη κάρτα με την 295 έχω πολλά!!!

Κατ αρχήν ενω τα δουλεύω ολα στα default κανονικά ξαφνικά κλείνει η οθόνη και μου βγάζει driver stopped running και τετοια, φυσικα μετα απο 5-6 δευτερολεπτα ανοιγει παλι..

Επίσης ξαφνικά αρχίζει και τρεμοπαίζει η εικονα χωρίς λογο και δεν επανέρχεται αν δεν κλείσω ολες τις ανοιχτες εφαρμογές...

Και διαφορα αλλα προβληματακια που δε χρειαζεται καν να τα αναφερω φτάνουν αυτα πιστεύω....

Για μένα πάντως προς το παρών λίγο δύσκολα να πουλήσω την 4870χ2 αφού δεν είχα εντελώς κανένα προβλημα αλλα κιαι έβγαζε μεγαλύτερο σκορ στο 3dm06.Αυτα προς το παρών ...:shifty:

format εκανες! Εαν ναι και δεν διορθωθηκε τοτε κατι αλλο επαιζε! H καρτα σου ηταν για rma τοτε ή καποιο αλλο κομματι στο pc σου χαλαγε την συνταγη!

Εχω στο pc μου πανω απο 20 παιχνιδια install καινουρια και παλια.....δεν εχω κανενα προβλημα με την καρτα σε VISTA 64 BIT.

format εκανες! Εαν ναι και δεν διορθωθηκε τοτε κατι αλλο επαιζε! H καρτα σου ηταν για rma τοτε ή καποιο αλλο κομματι στο pc σου χαλαγε την συνταγη!

Format φυσικα έκανα μόλις έβαλα την κάρτα και πάντα κάνω όταν αλλάζω κάρτες για να ειμαι καθαρός απο θεμα Drivers!!Απο κει και πέρα όπως ξαναείπα η 4870χ2 σχεδον ακλοκάριστη έχει παραπάνω 3dm06 score απο οτι αυτη που πριν λίγες μερες κυκλοφόρησε.....

Αν ηταν defect φυσικά δε θα έπαιζε η καθόλου η θα εκανε σοβαρά προβλήματα πριν το μποοτάρισμα :)

Δε ξέρω τι αλλο να πω ρε παίδες και φαντάσου οτι θέλω να κανω και SLI με αυτές....

Ρε φιλαρακο τι λες πιο 06 ? Πλακα μας κανεις ..... Ε και στο VANTAGE και σε καθε physics game μιλαμε για αγριο ξυλο η 295 gtx στην 4870χ2...

Στα 3d benchια εκτός απ' το Vantage η 4870Χ2 πάει καλύτερα απ' τη 295..Τα physics άλλη υπόθεση..Αλλα μη το κάνουμε vs :D

Εγω θα ελεγα οτι εξαρταται απο τα ρολογια ... και επομενως απο την ψυξη . Για φυσιολογικες ψυξεις , η Χ2 ειναι καλυτερη στα bench .

δεν το κανουμε vs το θεμα να εχει λιγο ενδιαφερον σε φιλικα παντα επιπεδο.εσυ ρε busba περιμενεις να βγει mb με sli cf μαζι και εχεις 2 τερατα????:slap:

δεν το κανουμε vs το θεμα να εχει λιγο ενδιαφερον σε φιλικα παντα επιπεδο.εσυ ρε busba περιμενεις να βγει mb με sli cf μαζι και εχεις 2 τερατα????:slap:

Καλο :D Eσυ τουλάχιστον με καταλαβαίνεις :secret::secret:

Το θέμα είναι τωρα πέρα απο την πλάκα οτι δε ξέρω ειλικρινά μετα απο αυτα που προανέφερα ποια να αποχωριστώ και ποια να κρατήσω?????????????

Καλο :D Eσυ τουλάχιστον με καταλαβαίνεις :secret::secret:

Το θέμα είναι τωρα πέρα απο την πλάκα οτι δε ξέρω ειλικρινά μετα απο αυτα που προανέφερα ποια να αποχωριστώ και ποια να κρατήσω?????????????

τι να σου πω ρε αδερφε με τοσα προβληματα θα την ειχα στειλει ηδη και απο τη στιγμη που δεν παιζεις παιχνιδια τρελα αλλα περισσοτερο benches πουλα τη και παρε μια ακομα 4870χ2 χωρις να δωσεις και λεφτα και μια χαρα

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.