Jump to content

GTX295 Προβλήματα, ζήτω η 4870χ2?

The_Blade

Recommended Posts

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Για την ιστορία αναφέρω κι εγώ εδώ τα προβλήματα που έχω με XFX GTX295. Restart , μπλέ οθόνες, παγώματα σε παιχνίδια (ακόμα και όταν πήγαινα σε παράθυρο κάποιου παιχνιδιού που ήταν σε full screen. Με το που το έκανα παράθυρο κολούσαν τα πάντα). Drivers δεν περνούσαν με τίποτα εκτος του cd εκτός κι αν έκανα φορμάτ αλλά πάντα με τα προβλήματα σε όλες τις εκδόσεις που δοκίμασα. Σε αντιαπαράθεση με μια 9800GX2 τα πάντα δούλευαν κανονικά. Τώρα είμαι εδώ και ένα μήνα περίπου χωρίς PC μια και την έστειλα για RMA. Αν δεν είναι πρόβλημα hardware και μου πουν drivers κλπ για μένα δεν παύει να είναι ένα ελαττωματικό προιόν και θα κάνω ότι είναι δυνατόν ν αντικατασταθεί ή να κοπεί πιστωτικό για να δω μετά τι μπορώ να κάνω. Απογοήτευση......

περιεργο ρε γμτ..εμενα ολα καλα..μου θυμιζει εποχη επι 3870χ2 που χαροπαλευε το μισο λαμπ

@καλα και να σου πω 1 μηνα τι σοι rma ειναι αυτο?

περιεργο ρε γμτ..εμενα ολα καλα..μου θυμιζει εποχη επι 3870χ2 που χαροπαλευε το μισο λαμπ

@καλα και να σου πω 1 μηνα τι σοι rma ειναι αυτο?

Μένω μόνιμα Ρόδο...έμεινε 1,5 εδβομάδα στο κατάστημα που την πήρα για να εξακριβώσει και ο ίδιος ότι υπάρχει πιθανόν πρόβλημα στη κάρτα...βάλε κανά 2-3 ημέρες μέχρι να φτάσει στην Oktabit...2 εβδομάδς εκεί και ακόμα δεν πήρα απάντηση...επικοινώνησα και έχουν αρκετό πράγμα για έλεγχο κι έτσι καθυστέρησαν...βάλε και αργίες...παραπάνω από μήνα θα πάει η βαλίτσα,,

Τι να σας πω ρε παιδια, εγω τα μονο προβληματα που ειχα στα games ηταν με το xp , μολις εβαλα vista η καρταει πεταει. Ολοι οι drivers μου εμπαιναν κανονικοτατα στα xp και sta ωιστα 64 bit! σε κανενα λειτουργικο δεν ειχα μπλε οθονες!

Μιπως εχει να κανει με κανενα bios update στην μητρικη!

Τι να σας πω ρε παιδια, εγω τα μονο προβληματα που ειχα στα games ηταν με το xp , μολις εβαλα vista η καρταει πεταει. Ολοι οι drivers μου εμπαιναν κανονικοτατα στα xp και sta ωιστα 64 bit! σε κανενα λειτουργικο δεν ειχα μπλε οθονες!

Μιπως εχει να κανει με κανενα bios update στην μητρικη!

To δοκίμασα κι αυτό..Πάντως είναι πολύ περίεργα τα πράγματα...σ άλλους όλα καλά και σ άλλους όλα χάλια..ούτε κι εγω δεν ξέρω τι να υποθέσω...

To δοκίμασα κι αυτό..Πάντως είναι πολύ περίεργα τα πράγματα...σ άλλους όλα καλά και σ άλλους όλα χάλια..ούτε κι εγω δεν ξέρω τι να υποθέσω...

φιλε και γω τα ιδια ειχα με χρ μολις εβαλα vista 64 με τη μια drivers και ολα καλα μπορει να επεσες στη περιπτωση

φιλε και γω τα ιδια ειχα με χρ μολις εβαλα vista με τη μια drivers και ολα καλα μπορει να επεσες στη περιπτωση

Σε vista 32bit ξέχασα ν αναφέρω...ελπίζω έστω να είναι θέμα hardware..τουλάχιστον να ξεμπερδεύω με την κατάσταση..εν αναμονή λοιπόν.

Vista 32 bit εχουν αναφερθει πολλα προβληματα!

Ρε παιδια το φωναζω βαλτε 64 bit vista και αν εχετε μετα προβλημα πειτε μου! Δεν μπορω να καταλαβω τι μανια για 32 bit vista.....Βαλτε 64 βιτ νista να τελειωσουν τα προβληματα σας!

παντως φιλαρακο μαλλον τσαμπα την εστειλες την καρτα!

Vista 32 bit εχουν αναφερθει πολλα προβληματα!

Ρε παιδια το φωναζω βαλτε 64 bit vista και αν εχετε μετα προβλημα πειτε μου! Δεν μπορω να καταλαβω τι μανια για 32 bit vista.....Βαλτε 64 βιτ νista να τελειωσουν τα προβληματα σας!

παντως φιλαρακο μαλλον τσαμπα την εστειλες την καρτα!

Έστω ότι με vista 64 bit δουλεύει...δηλαδή μας υποχρεώνει η Nvidia ν αγοράσουμε άλλο λειτουργικό και να δώσουμε παραπάνω λεφτά? Δεν την έφταναν τα 500 ευρώ που πήρε? Στο κάτω κάτω ας κυκλοφορούσε την κάρτα και να έλεγε μόνο για 64μπιτα συστήματα. Δεν διαφωνώ μαζί σου γι αυτό που λές αλλά να κάνουμε τα χατίρια της? Τώρα θα μου πεις ας μην την αγόραζες...εμμμ δεν ήξερες δεν ρώταγες? Απ την άλλη πάλι για να πω και του στραβού το δίκιο gforce,gforce2,6800 ,7800,8800 κι άλλες ενδιάμεσες που δεν θυμάμαι, ποτέ δεν μου παρουσίασαν το παραμικρό πρόβλημα.

μπορεί να μου πει κάποιος πως απενεργοποιώ το sli;μου σβήνει το pc στα παιχνίδια και θέλω να δω αν φταίει το zalman 600watt που έχω.

ααα κατσε ρε μισο..ειμαι με το λαπτοπ που εχει κανονικο sli ας ποσταρει καποιος με 295..

εγω εμπιστευτηκα sebastian και εβαλα vista 64 ultimate στην asus gtx 295 και το εργαλειο σκαβει :meeting:

εγω εμπιστευτηκα sebastian και εβαλα vista 64 ultimate στην asus gtx 295 και το εργαλειο σκαβει :meeting:

και γω το ιδιο :clap:

και γω το ιδιο :clap:

Θα το δοκιμάσω όταν έρθει η κάρτα...δεν έχω να χάσω και τίποτα..απλά με καίει που τα έσταξα και στην αγορά του λειτουργικού...πρέπει να αγοράσω νέο λειτουργικό ή δουλεύει με τον κωδικό που έχουν τα 32μπιτα?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.