Jump to content

GTX295 Προβλήματα, ζήτω η 4870χ2?

The_Blade

Recommended Posts

1920x1080 ολα τερμα χωρις vsync

1920x1080 ολα τερμα με 4χ αα αμα θες σου ανεβαζω και με 8χ αα

εδω ρε στα 2560χ1200 με ολα φουλ δεν πεφτει κατω απο 60

ολα αυτα σε vista ultimate sp1 με τους 182.06 πανω φορεμενους

farcry22009022723052507.jpgfarcry22009022723072955.jpgfarcry22009022723080972.jpg

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Λοιπόν Christara έχουν απόλυτο δίκιο τα παιδιά δε το συζηταμε αυτό.Φόρα πάνω τα VISTA ULTIMATE 64 Bit άμεσα!!!!!

Δε μπορούμε να μιλάμε για games x10 με τα XP!Βάλτα άμεσα με την πρώτη ευκαιρία και μην ανησυχείς για τις RAM σου...μια χαρά φτάνουν και περισσεύουν...

πλακα μας κανετε ωρε παλικαρια?:hehe:

ειδικα την συγκεκριμενη μηχανη γραφικων την εχει για πρωινο η 295..

29249542.jpg

Christara ευχαριστημενος! Σου ειπα θα εισαι 10 fps πανω απο εμενα! Ανεβασε ρολογια .... Ξεκινας με 74 οταν εγω ξεκιναω με 64 stock ρολογια! Εχεις ψωμι ακομα! Δωσε η καρτα ειναι ΤΕΡΑΣ!

christara παρε τηλ να τα πουμε!

Ρε παίδες και κάτι απο μένα Με την 295 εχω 1200 με 1500 πόντους λιγότερο απο την 4870χ2 στο 3DM06!!

Είναι λογικό αυτό γιατί έχω ξενερώσει πολύ....

Ρε παίδες και κάτι απο μένα Με την 295 εχω 1200 με 1500 πόντους λιγότερο απο την 4870χ2 στο 3DM06!!

Είναι λογικό αυτό γιατί έχω ξενερώσει πολύ....

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!

Τι λες τωρα, σοβαρα! Τρεχα ενα vantage να ερθεις στα σιγκαλα σου , θα την παρει παραμαζωμα και χωρις physics enabled!

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!

Τι λες τωρα, σοβαρα! Τρεχα ενα vantage να ερθεις στα σιγκαλα σου , θα την παρει παραμαζωμα και χωρις physics enabled!

Φίλε μου ευχαρίστως να το κάνω αλλα έχεις καμία ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό??Bandwidth έχουν ακριβώς το ίδιο με την 295 ανεβασμένη αλλα δε μπορω να καταλάβω γιατί τοσο πολύ διαφορά...

προγραμματισμος πανω σε ΑΤΙ! drivers χιλια δυο! τι το ψιριζουμε για ενα μετρητικο παλιο προγραμμα!

προγραμματισμος πανω σε ΑΤΙ! drivers χιλια δυο! τι το ψιριζουμε για ενα μετρητικο παλιο προγραμμα!

Ελα όμως που είμαι benchakias και πάω να αυτοκτονήσω τώρα :suicide2:

ανεκαθεν ειχε προβαδισμα η ατι στο 06..πρωτη φορα το αντιμετωπιζεις?..το θεμα ειναι τι φρειμς βλεπεις in action...και σε αυτο ειναι μπροστα η "The Way It's Meant To Be Played"

ανεκαθεν ειχε προβαδισμα η ατι στο 06..πρωτη φορα το αντιμετωπιζεις?..το θεμα ειναι τι φρειμς βλεπεις in action...και σε αυτο ειναι μπροστα η "The Way It's Meant To Be Played"

ισχυει αλλα εγω στο 06 ειχα 24900 ειναι λιγο χαμηλα του busba. μου πεταει μια ενα μηνυμα απο windows run time error μετα μπλε οθονη στο vantage το κερατο μου οι μνημες τρεχουν κατω απο την ταχυτητα τους τι φταει ????????????

δεν εχει σημασια...εχεις δει εαν το μηχανημα σου ειναι σταθερο? Η το oc το κανεις σαν γουρουνι στο σακι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.