Jump to content

GTX295 Προβλήματα, ζήτω η 4870χ2?

The_Blade

Recommended Posts

75 βαθμούς με τον ανεμιστήρα στο auto? Με στοκ τάση ή με ανεβασμένη? Εμένα με 1.15 τάση και 725-1674 δουλεύει περίπου σε load στους 75-78 με το ανεμιστηράκι συνέχεια στο 70%. Σε crysis περνάει τους 90 με τις ίδιες συνθήκες.

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

παιδια μολις την εβαλα την 295 εβαλα λιγο crysis οντως υπαρχει διαφορα απο την 280 οχι τραγικη αλλα αρκετη υπαρχει κανενα προβλημα προς το παρον απλα ανεβαζω ρολογια τρεχω 3dmark 06 και δεν ανεβαινουν τα νουμερα......

Περίεργο. Εμένα το 06 πήρε 4000 πάνω με το overclock. Βέβαια με τον πυρήνα στα 725 και το shader στα 1674, αλλά σε στοκ έβγαζε 19000 και μετά 23000. Έπρεπε να ανεβαίνει το σκορ σου...

24900 εχω με στοκ ρυθμισεις.επισης στο crysis πεταει Artifacts απο οτι μου πε ο sebastian φταινε τα χρ

NAI BΑΛΕ ΤΑ VISTA 64 BIT KAI ΘΑ ΔΕΙΣ ΘΕΟ!

Εγώ κουφάθηκα με το 24900 σε στοκ ρυθμίσεις. Τι διάολο....Ακούγεται για σκορ vantage και όχι 06.

τι εννοεις μικρο το σκορ????οσο για την αγγελια ακυρο νομιζα οτι εφταιγε η καρτα με direct10 λυθηκε το προβλημα.τωρα εντελως αντικειμενικα στο crysis με ιδιες ρυθμισεις δεν τρωει το παραμικρο σκαλωμα βελτιωση στα γραφικα αρκετα μεγαλη και ιδιαιτερα στης εκρηξεις κλπ προφανως στα physics εκει εχει πολυ μεγαλη διαφορα.και νομιζα οτι ηταν υπερβολικος ο sebastian

O sebastian ποτε δεν ειναι υπερβολικος εαν ξερεις να τον καταλαβεις. Βλεπω οτι λεω, και το κολαση που λεω συνεχεια ξερω γιατι το λεω και καταρχιν σε τι προιον το λεω! Εαν δεν αποδιδει στα ματια μου δεν θα παρει το certified ΚΟΛΑΣΗ! Οπως πολλες καρτες που εχουν περασει απο τα χερια μου ηταν μια σκετη απογοητευση! 3870, 3870χ2, 280gtx (οταν πουλησα τα 2χ4850 και την πηρα εκανα downgrade τελικα) Επισης πολυ δυνατη καρτα ηταν η 9800gx2 , ανετα ειχε την 280gtx στο crysis.... ειδικα στο crysis τα bench ειναι αλλα νταλων εβγαζαν τα ιδια fps 9800gx2 και 280gtx και in game ΤΗΣ EΡΙΧΝΕ ΣΤΑ ΑΦΤΙΑ Η 9800GX2 ΤΗΣ 280!

certified ΚΟΛΑΣΗ! :rofl: αυτο εγραψε τελος (μην βγαζουμε την 280 αχρηστη ημαρτον πριν ειχα μια 8800gt αυτη τι ηταν onboard???? ) παντως αριστες εντυπωσεις αν και εχω παιξει πολυ λιγο μεχρι τωρα τουλαχιστον

τι εννοεις μικρο το σκορ????οσο για την αγγελια ακυρο νομιζα οτι εφταιγε η καρτα με direct10 λυθηκε το προβλημα.τωρα εντελως αντικειμενικα στο crysis με ιδιες ρυθμισεις δεν τρωει το παραμικρο σκαλωμα βελτιωση στα γραφικα αρκετα μεγαλη και ιδιαιτερα στης εκρηξεις κλπ προφανως στα physics εκει εχει πολυ μεγαλη διαφορα.και νομιζα οτι ηταν υπερβολικος ο sebastian

Εννοώ τεράστιο το σκορ. Το vantage μου έβγαζε 28000 ενώ το 06 23000. Λόγω physics προφανώς. Το physx δεν έχει καμμία διαφορά στο crysis μιας και δεν υποστηρίζεται. Σε σχέση με τη 280 η 295 είναι αρκετά καλύτερη στο crysis.

Μονο στο crysis ειναι αρκετα καλυετρη ! Για βαλε ενα farcry 2 και τρεχα να δεις ποσο εχεις ανεβει chrisitara πανω απο 70% αποδοση

και ομως χαλια στο far cry με την 280 30 aver με την 295 35 average.ρε @ουστη δεν τα γλυτωνω τα vista η να βαλω windows 7??σε vista με την 280 ειχα 40 average.....

μεινε με XP να σερνεσαι μια ζωη! Αφου δεν ακους τον sebastian!

ρε συ γινε χορηγος για τις ραμ και τα κουμπωσα τα 64:crazy_pilot:

Eχεις τασεις μαζοχισμου! Βαλε στο εργαλειο πανω VISTA 64 BIT και ασε τα παραμυθια με τις RAM! Tωρα εισαι καλυτερα που σερνεσαι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.