Jump to content

GTX295 Προβλήματα, ζήτω η 4870χ2?

The_Blade

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδιά άλλαχα την 4870χ2 με τη 295... (vista 32bit)

Τι να πώ καλά που δεν έχω χρόνο αυτό τον καιρό για games....

Drivers κάνουν Install μόνο οι 185.20.... όλοι οι άλλοι τι sweeper τι safe mode clean τίποτα...

Θορυβος πάνω από 4870χ2, θερμοκρασία σε furmark στρες τεστ 105!!!!!!!!(4870x2=85)

Βάζω το Fallout, δεν πάιζει hang, το Φαρ κράι 2 το ίδιο, to GTA4 αλλά διαφορά δεν βλέπω στις επιδόσεις, ίσως ελάχιστη (1-2) frame....

Επίσεις¨ρε παιδιά τελικά είναι τόσο πιο χάλια το χρώμα σε NVIDIA ή μου φαίνεται????

Το προιόν το πέταχαν στην αγορά πλήρως ανέτοιμο...

Έχει κανείς καλύτερη εμπειρία ???? me ti drivers?

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Χμμμ, με βάζεις σε σκέψεις...

Ειδικά πάντως για τις θερμοκρασίες, εκπλήσσομαι. 100άρια βάραγε η Χ2 μου στο Fallout 3 μετά από κανα δίωρο και άρχιζε να ακούγεται σε όλο το σπίτι...

Όλα τα Review μιλάνε για πιο ψυχρή και πιο ήσυχη κάρτα (για τη GTX 295)...Δεν ξέρω :/

Πάντως πιστεύω ότι έκανες λάθος που την πήρες, εφόσον είχες ήδη την Χ2...:(

gznp ξερεις ποσο παραξενος ειμαι με τις καρτες, περσι περασαν ολες απο τα χερια μου (3870, 3870χ2, 8800gts 512mb, 9800 gtx, 9800gx2, 2x4850, 280 gtx), και τωρα εχω την 295 gtx και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος.

Εγω με vista ειμαι 64 bit....ειμαι απολυτα ευχαριστημενος..Σε καταστασεις idl ειμαι 45-48. Σε παιχνιδια ειμαι max 75 βαθμους! Κοιτα οταν παιζεις παιχνιδια ακουγεται η καρτα οπως η 280 gtx που ειχα, αλλα την κραταει ψυχρη...Η καρτα σκοτωνει απο frames σε παιχνιδια....εχω βαλει 181.20-181.22-185.20 μια χαρα.....

280 gtx load temp 85 (675/1450/2400)

295 gtx load temp 75 με τα ιδια επιπεδα θορυβου (650/1400/2200)

Φιλαρακο κανενα φορματ εκανες να στρωσει το μηχανακι σου?

Ασχετο, αυτο το stalker clear sky , τι υπολογιστη θελει για να παιξει καλα? τρελα προβληματα το παιχνιδι? καλα το programming ο μαναβης της γειτονιας το κανει!

Παιδιά άλλαχα την 4870χ2 με τη 295... (vista 32bit)

Τι να πώ καλά που δεν έχω χρόνο αυτό τον καιρό για games....

Drivers κάνουν Install μόνο οι 185.20.... όλοι οι άλλοι τι sweeper τι safe mode clean τίποτα...

Θορυβος πάνω από 4870χ2, θερμοκρασία σε furmark στρες τεστ 105!!!!!!!!(4870x2=85)

Βάζω το Fallout, δεν πάιζει hang, το Φαρ κράι 2 το ίδιο, to GTA4 αλλά διαφορά δεν βλέπω στις επιδόσεις, ίσως ελάχιστη (1-2) frame....

Επίσεις¨ρε παιδιά τελικά είναι τόσο πιο χάλια το χρώμα σε NVIDIA ή μου φαίνεται????

Το προιόν το πέταχαν στην αγορά πλήρως ανέτοιμο...

Έχει κανείς καλύτερη εμπειρία ???? me ti drivers?

Aφού ήσουν μια χαρά με την 4870 X2 δεν βλέπω τον λόγο που άλλαξες. . .:hm:

οσες φορες αλλαξα καρτα , χρειαστηκε format γιο να στρωσει το συστημα

@sebastian με το furmark τι θερμοκρασια εχεις??μην κοιτας θερμοκρασιες σε παιχινδια δεν εχουνε καμια σχεση...

παιδια τι λετε ? φορματ για καρτα ; εδω σε μητρικες δε κανουμε !

εχουμε φτασει σε σημειο να κανουμε τις VGA , usb sticks και θα κανουμε φορματ σε καθε βαλε - βγαλε?

@sebastian : αλλο ενα post να κανεις και να αναφερεις ποσες καρτες ειχες , θα σε φωναζω ποζερι :hehe:

Λέτε ρε παιδιά να κάνω Format? Sebastian σε Games ούτε εγώ έχω πρόβλημα θερμοκρασίας και η κάρτα έχει πιάσει άνετα 675/1512/2600. Fallout έχεις τρέξει? κανένας άλλος έχει τα προβλήματα μου?

Sorry αν φανεί ότι σε αντιμετωπίζω κάπως, αλλά κανονικά απεγκατάσταση των catalyst έκανες; Ρωτάω γιατί είναι αρκετοί που νομίζουν ότι βάζεις και βγάζεις κάρτες γραφικών όπως τα USB stick... :-) Επίσης κάπου είχε πάρει το μάτι μου για tool που καθάριζε το σύστημα από τα απομεινάρια των catalyst, δε χάνεις τίποτα να το ψάξεις λίγο στο google...

GoMaR : Με πρόλαβες... :-)

παιδια τι λετε ? φορματ για καρτα ; εδω σε μητρικες δε κανουμε !

εχουμε φτασει σε σημειο να κανουμε τις VGA , usb sticks και θα κανουμε φορματ σε καθε βαλε - βγαλε?

@sebastian : αλλο ενα post να κανεις και να αναφερεις ποσες καρτες ειχες , θα σε φωναζω ποζερι :hehe:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Aπλα ρε gomar θελω να πω στο φιλο οτι εχω παιξει με πολλες και οτι δεν λεω λογια του αερα!

οσες φορες αλλαξα καρτα , χρειαστηκε format γιο να στρωσει το συστημα

@sebastian με το furmark τι θερμοκρασια εχεις??μην κοιτας θερμοκρασιες σε παιχινδια δεν εχουνε καμια σχεση...

μα ρε φιλαρακο δεν παιζω furmark! καντο ενα uninstall και θα ηρεμισεις απο αυτο! :hehe:

μα ρε φιλαρακο δεν παιζω furmark! καντο ενα uninstall και θα ηρεμισεις απο αυτο! :hehe:

ε παιξε λιγο να δεις πως θα βρασει στους 100+:hehe: O λεπιδας αν καταλαβα καλα αναφερθηκε για υψηλες θερμοκρασιες στο furmark για μια καρτα που υποτιθεται οτι ειναι κρυα...σε συγκριση με την ati που υποτιθεται οτι ειναι καυτη...

μπα εμενα πολυ κουλ και αθορυβη η 295 ακομα και overclocked...και φυσαει το εργαλειο..! σε σχεση με την χ2 ετσι...ριξε κανα rma μπας και στρωσει..:hehe:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:

Aπλα ρε gomar θελω να πω στο φιλο οτι εχω παιξει με πολλες και οτι δεν λεω λογια του αερα!

μη σκας..ολο το φορουμ το ξερει

μια χαρα ειναι η gtx295.Μεχρι στιγμης κανενα κολλημα σε οποιοδηποτε παιχνιδι!οι θερμοκρασιες της δικης μου ειναι νορμαλ για διπλη καρτα.ειναι πιο κρυα απο την 9800gx2 που ειχα.οσο για το furmark απλα το συγκεκριμενο προγραμμα ανεβαζει πολυ τις θερμοκρασιες.Ας δοκιμασει ο blade τις θερμοκρασιες του και σε αλλα μετρητικα καθως και σε games για να βγαλει καλυτερα και ασφαλεστερα συμπερασματα...

H καρτα ειναι αστερι! isaios παμε σε i7 χτυπαμε και μια δευτερη και θα καει το πελεκουδι μετα! μαζι και η τσεπη μας,.....χεχεχε

η τσεπη μας ειναι ηδη καμενη εδω και χρονια!πρεπει να ξεκολλησουμε απο τις συνεχεις αναβαθμισεις.Παιζουμε το παιχνιδι τους...

Λοιπόν η θερμοκρασία είναι το λιγότερο αφού αντέχει σε 2-3 ώρες furmark χωρίς artifact(105 κελσίου). Απορώ πως δεν έχετε προβλημα με τους Drivers αφού από το εξωτερικό βλέπω πολλά forum που ούτε ινσταλλατιον κάνει 181.20, 181.22 , vista error code 43 και λοιπά και ο κόσμος παλεύει με 185.20 όπου το fallout βγάζει μπλέ οθόνες, το Far Cry 2 κάνει Crash to Desctop και τα λοιπα.

Δεν είμαι Ασχετίδης :)

Από τα χέρια μου έχουν περάσει οι κάρτες της υπογραφής καθώς και ότι άλλο καλό έχει εμφανιστεί στην αγορα από 7900gtx και μετά (όλες της λίστας του φίλου ας πούμε).

Απεγκατάσταση κανονική Driver Sweeper και driver cleaner σε Safe Mode, όλα έγιναν.

Ο λόγος που κάποιος τεστάρει σε furmark είναι γιατί εκεί βλέπεις αν αντέχει to overclock του (675/1512/2600 η συγκεκριμένη καρτα) και διοτι τα games ειδικά με κακούς driver και χαμηλή αξιοποίηση του SLI δεν στρεσσάρουν, όταν όμως έρθουν καλοί driver και σκληροί τίτλοι έρχονται και οι Μπλε οθόνες, άρα για να κάνει κάποιος ουσιαστικό overclock πρέπει να κάνει στρες τεστ.

Έχετε δει κανέναν να ποσταρει θερμοκρασία cpu αφού έτρεχε το winrar ??? Ναθεωρεί ασφαλές το overclock toy επειδή έκανε video encoding 2 ωρίτσες? CCCTP, Orthos και τα σχετικά χρειάζονται, το αντίστοιχο εργαλείο είναι το furmark.

Αυτό που λεώ λοιπόν είναι όχι ότι δεν είναι καλό το προιόν αλλά ότι κυκλοφόρησε με ανέτοιμους Driver, μια κακή κίνηση. Και επιπλέον πως όλα τα site έχουν μετρήσεις για παιχνίδια που το BSOD πάει συνεφο????. Μήπως έπεσαν πολλά χρήμματα από την NVIDIA??? Οι χαμηλές δε θερμοκρασίες μάλλον είναι λόγω κακών Driver και μικρής χρήσης του SLI, άρα αυτό σημαίνει ότι η κάρτα πιθανόν έχει ΠΟΛΥ μεγάλο ποσοστό κρυμμένης απόδωσης, αλλά θα είναι μια ζεστή κάρτα. όταν δουλέψει κανονικά.

Τώρα οι φίλοι που δεν έχουν πρόβλημα .... τι να πω, περίεργα πραγματα. Ελπίζω να μην μας κάνουν καποιοι πλάκα κάνοντας δηλώσεις χωρίς να έχουν την κάρτα στα χέρια τους γιατί σε άλλα forum το έχω δει και αυτό. :pleasantry:

Τέλος πάντων κρατάω την κάρτα και περιμένω driver που θα κάνουν τη δουλειά τους, Η Ati υπήρξε πολύ πιο υπεύθυνη σε αυτή τη γενιά..... με την gtx295 ο καταναλλωτής παίρνει ένα ανέτοιμο προιόν

Φιλος καταλαβαινω τι λες! Αλλα εγω περασα και του τρεις 181.20 181.22 και 185.20 ....εχω μεσα 22 παιχνιδια instal στο δισκο μου σε κανενα δεν εχω προβλημα περα του brothers in arms, που εχει κατι προβληματα! Ολα τα παιχνιδια που εχω βαλει ειναι καινουρια τελευταιας γενιας!

Far cry 2 σφεντονα σταθεροτατο!

Θα βαλω τωρα το fallout 3 και θα σου πω ....για περιμενε...!

Εαν ειχε τετοια ποβληματα που λες να εισαι σιγουρος οτι θα ημουν ο πρωτος που θα την ειχα ΣΤΑΥΡΩΣΕΙ! ολοι ξερουν ποσο παραξενος ειμαι!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.