Chris Valis Φεβρουάριος 7, 2009 #21 Φεβρουάριος 7, 2009 H βασική διαφορά των HO7V-K και NYAF κλπ με τα AWM type 1007 είναι η σκληρότητα του μανδύα.Βασική λεπτομέρια στον προτυπο AWM 1007 είναι ότι το πλαστικο γύρω από τους χάλκινους κλώνους έχει συγκεκριμένη σκληρότητα (άρα και αντοχή σε κοψήματα).Τα HO και ΝΥΑF έχουν πλαστικό μονωτικό που είναι λιγότερο σκληρό και ανθεκτικό. To braiding είναι το μπλε πλαστικό μέσα στο οποίο είναι περασμένα τα καλώδια σε αυτή την φωτογραφία. Νομίζω ότι από την φωτογραφία θα καταλάβεις καλύτερα απο ότι με λόγια.
Chris Valis Φεβρουάριος 7, 2009 #22 Φεβρουάριος 7, 2009 ???ps. στο google images μου βγαζει κοτσιδακια...;pLOL δες εδώΔες και το "cable sleeving"
theo_mich Φεβρουάριος 7, 2009 Author #23 Φεβρουάριος 7, 2009 ε πες cable sleeving βρε αδελφε στο θεμα μας τωρα... δλδ αν καταλαβα καλα, HO7V-K με AWM type 1007 δεν εχουν διαφορα στο μεταλλο παρα μονο στο μανδυα.. σωστα? αρα μονο για τον μανδυα δεν χρειαζεται να δωσω 40 ευρω παραπανω γιατι δεν θα καταπονουνται καθολου τα καλωδια και θα sleevαριστουν κιολας... απο θεμα αντιστασης και θορυβου εχουν διαφορα??
Chris Valis Φεβρουάριος 8, 2009 #24 Φεβρουάριος 8, 2009 Είπα την ορολογία που έβγαζε τα πιο πολλά hits στο google Μια χαρά τα λες ούτε σε αντίσταση (για το ίδιο μέγεθος χαλκού) ούτε σε θόρυβο θα έχει διαφορά. Τα HO7V-K δεν έχουν αντοχή σε υγρασία και μούχλα αλλά δεν νομίζω να είναι αυτό το θέμα μας Το έπιασες το νόημα!
theo_mich Φεβρουάριος 8, 2009 Author #25 Φεβρουάριος 8, 2009 ωραια αρα με 5 ευρακια παιρνω HO7V-K 1x1,5μμ2 30 μετρα και ειμαι αρχηγος...απο ποια εταιρεια να παρω?? cablel ειναι καλα?
theo_mich Φεβρουάριος 8, 2009 Author #27 Φεβρουάριος 8, 2009 ευχαριστω για ολα φιλε μου... εισαι αρχηγος:thank_you2:
Chris Valis Φεβρουάριος 8, 2009 #28 Φεβρουάριος 8, 2009 Περιμένω fotoz με τις modes Προσοχή με τα τροφοδοτικά έτσι; Αν δεν είσαι σίγουρος ρώτα / κέρνα καφέ
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.