Jerry007 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2009 Σκοπεύω σύντομα να αλλάξω το κινητό μου(Sony Ericsson W810i) και θα ήθελα να μεταβώ σε pda.Μετά απο ψάξιμο και live δοκιμές σε HTC Touch diamond και διάφορα άλλα δεν με βόλεψαν.Κατέληξα στην λύση του συγκεκριμένου Smart phone καθώς θέλω να έχει πολύ χώρο,καλή ποιότητα mp3 player,wifi αλλα και πληκρολόγιο καθώς στέλνω πολύ συχνά sms και το γράψιμο με γραφίδα με απογοήτεψε...Οπώτε πιστεύετε αξίζει να μεταβώ στην αγορά του?Το κινητό είναι προέκταση του χεριού μου οπώτε χρειάζομαι κάτι αξιόπιστο.Όσοι το έχουν μπορούν να μου πούν εντυπώσεις και άμα έχετε να μου προτείνετε και τίποτα άλλο είμαι ανοικτός(Κάτι με touch screen ίσως).Ακόμα το Pixmania το έχει στα 400Ε αυτη την στιγμή και θέλω να αποφασίσω σύντομα καθώς έχω τα χρήματα και μπορώ να το παραγγείλω αύριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Ιανουάριος 26, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 το n95 παντως δεν εχει touch screen..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 26, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Ασε δε η πολυυυυυυυυυ μικρη μπαταρία...:TD: Link to comment Share on other sites More sharing options...
gilardino Ιανουάριος 26, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Ασε δε η πολυυυυυυυυυ μικρη μπαταρία...:TD: 1200mAH μπαταρια και ειναι μικρη;μπαταρια κινητου ειναι οχι laptop..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 26, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Εχω το 8gb κ ειμαι πολυ ικανοποιημενος...το ειχα παρει σκετη συσκευη τον περασμενο Μαρτιο κ δεν μου εχει βγαλει τπτ μεχρι τωρα..κοιτα πιστευω ειναι καλη επιλογη...ειδικα στην τιμη που εχει πεσει τωρα..ασυρματο internet,5 megapixel καμερα,αφθονη χωρητικοτητα,δυνατα ηχεια,πετας κ τις ταινιουλες σου μεσα κ μια χαρα.. η μπαταρια κραταει 3 μερες με νορμαλ χρηση..(το απλο n95 εχει 900mAH,αυτο εχει 1200mAH) Δεν ειναι touch screen ομως ρε συ.. οτι αλλη πληροφορια θες ρωτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιανουάριος 26, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Τι θα μου προτείνατε εσείς?Ψάχνω για μια λύση κινητού που να έχει wifi,πληκτρολόγιο,καλή κάμερα,mp3 player και για το touch screen δύσκολο αλλα άμα είχε δεν θα με χάλαγε :fun:Δεν το διατύπωσα σωστά,κατέληξα σε αυτο αλλα έπρεπε να γράψω παρακάτω άμα έχετε να προτείνετε κάτι με touch screen.Soz θα το διορθώσω.Για web browsing λέει τίποτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 26, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Για web browsing λέει τίποτα?Δεν ειναι καθολου κουραστικο το σερφαρισμα...εχω πανω τον opera κ αυτον που ειχε το κινητο απο την αρχη...κ παει σφαιρα...δεν πας να το δεις απο κοντα καλυτερα να εχεις μια καλυτερη γνωμη...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jerry007 Ιανουάριος 26, 2009 Author #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Δεν ξέρω αν έχει σχέση,έχωδουλέψει το N73 του πατέρα μου.Και κάτι τελευταίο εκτός απο τα ηχεία του,τα ακουστικά-handsfree που έρχεται έχουν καλή ποιότητα?Μπορείς να βάλεις τα δικά σου ακουστικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billys Ιανουάριος 26, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 26, 2009 Τα κλασικα handsfree ειναι σε ρυ..μια χαρα ειναι..αλλα στην τελικη τα αλλαζεις αν δεν σου αρεσουν.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.