solitary Απρίλιος 26, 2009 #21 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 Τους drivers τους κατέβασες από εδώ? Το χω δοκιμάσει κ αυτό.. αλλά τίποτα.. Aπο αυτο το site που παραθετεις.Μηπως να δοκιμασεις να κανεις reset to modem σου....δεν ξερω τι μπορει να φταιειΑπο την αρχη που το πηρες στο κανει? Ποιο μοντελο εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis Απρίλιος 26, 2009 #22 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 έχω το aspire one 110. Μου το δώσανε βασικά για να του βγάλω τα linux κ να βάλω windows. Το έκανα αυτό με επιτυχία χωρίς να ελέγξω όμως αν συνδέεται σε ασύρματο. ΑΝ του βάλω καλώδιο μπαίνει κανονικά. Κάποιο πρόβλημα με το ασύρματο έχει. Ευχαριστω πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
solitary Απρίλιος 26, 2009 #23 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 έχω το aspire one 110. Μου το δώσανε βασικά για να του βγάλω τα linux κ να βάλω windows. Το έκανα αυτό με επιτυχία χωρίς να ελέγξω όμως αν συνδέεται σε ασύρματο. ΑΝ του βάλω καλώδιο μπαίνει κανονικά. Κάποιο πρόβλημα με το ασύρματο έχει. Ευχαριστω πάντωςTo ιδιο μοντελο εχω.Δεν αποκλειω το οτι μπορει να τυχε ελλατωματικο το wi fi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michalis Απρίλιος 26, 2009 #24 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 φαντάζομαι όμως ότι με αυτό που του έκανα δεν ισχυύει η εγγύηση ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
solitary Απρίλιος 26, 2009 #25 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 φαντάζομαι όμως ότι με αυτό που του έκανα δεν ισχυύει η εγγύηση ε?Δυστυχως οπως τα λες ειναι,εφοσον αλλαχτηκε το λειτουργικο δεν εχεις εγγυηση.Ακομα και να θες να κανεις αναβαθμηση ram - σκληρο δισκο παλι χανεις την εγγυηση (μεγαλη βλακεια αυτο) γιατι τα αντιστοιχα netbook της asus εχουν πορτακι απο κατω για να κανεις αλλαγη ή προσθηκη ram - σκληρου δισκου,ενω το αcer πρεπει να το λυσεις ολοκληρο.Παντως ουτε εγω εχω εγγυηση πλεον αλλα δεν με πειραζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 26, 2009 #26 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 Οι όροι της εγγύησης τι λένε για το λειτουργικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
solitary Απρίλιος 26, 2009 #27 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 Οι όροι της εγγύησης τι λένε για το λειτουργικό?Aπο τη στιγμη που αλλαζεις το προεγκατεστημενο λειτουργικο με καποιο αλλο παυει να ισχυει η εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 26, 2009 #28 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 Μα ειναι ''ακυρο'' αυτο... Αν το προβλημα ειναι στο hardware το software που κολλαει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
solitary Απρίλιος 26, 2009 #29 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 Η λογικη της acer στο θεμα εγγυηση δεν ειναι αυτο που περιμενα,οπως με την αναβαθμιση ram και σκληρου δισκου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 26, 2009 #30 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 Τοτε γιατι το αγορασες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
solitary Απρίλιος 26, 2009 #31 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 Βολικο πληκτρολογιο - πολυ καλο touchpad(multitouch) - πολυ καλη οθονη - πολυ ανθεκτικη και ποιοτικη κατασκευη εναντι των asus.Επισης το βασικοτερο η τιμη του...189 ευρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 26, 2009 #32 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 δεν υπαρχει τροπος να ξαναβαλει καποιος το limpus linux? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 26, 2009 #33 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 Αυτο πηγα να πω http://www.linpus.com/download.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
solitary Απρίλιος 26, 2009 #34 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 Nαι μπορεις να ξαναβαλεις κανονικα τα linux αν θες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 26, 2009 #35 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 Ε ωραία, αρα έχεις παλι εγγύηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vadergr Απρίλιος 26, 2009 #36 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 εννοω την μαμα εκδοση που φοραει το acer.Mε ποιον τροπο?Δεν θυμαμαι να ειχε recovery cd η συσκευασια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Απρίλιος 26, 2009 #37 Κοινοποίηση Απρίλιος 26, 2009 Δες το λινκ που εχω παραθεσει απο πανω, εχει ενα recovery disk αλλα δεν γνωριζω αν ειναι αυτο που θελεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
solitary Απρίλιος 27, 2009 #38 Κοινοποίηση Απρίλιος 27, 2009 Eχει revovery disc μεσα στην συσκευασια.Οποτε αν υπαρχει προβλημα ξαναβαζεις τα linux και εχεις κανονικα εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stand3 Νοέμβριος 6, 2012 #39 Κοινοποίηση Νοέμβριος 6, 2012 Εγώ δεν θα σου πω πως να εγκαταστήσεις τα windows από usb. Ούτως ή άλλως υπάρχουν παρόμοια θέματα σε αυτό το forum καθώς και σε αναζήτηση στο google βρίσκεις ένα σωρό.Απαντάω στο θέμα σου για να σου προτείνω την αγορά ενός usb dvd drive.Θα σε διευκολύνει πάρα πολύ γενικά κατά την διάρκεια της απασχόλησής σου με το netbook. Όλο και κάτι θα ξαναχρειαστείς να βάλεις.Μπραβο φιλε πολυ σωστος ..Δε θα σου πω λεει πως να το κανεις με usb αλλα πανε αγορασε usb dvd drive.. Ε ρε κατι παλικαρια...Ευχαριστουμε που μας βοηθησες ρε πουθενα85. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanassis Νοέμβριος 20, 2012 #40 Κοινοποίηση Νοέμβριος 20, 2012 συμφωνώ απόλυτα! επίσης αν έχεις κανένα παλιό, χαλασμένο, καμένο κλπ λάπτοπ, με λιγότερο από 10€ κάνεις το drive εξωτερικό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.