Jump to content

Μπλε οθονη

Promi23

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω γιατι εχω συνεχεια μπλε οθονες καθε φορα που κλεινω το μηχανημα μου

Εχω το εξης συστημα

intel core i7 940

asus p6t Deluxe oc palm

saphire 4870 1gb

και

μνημες kingston 1600mhz

Μηπως η καρτα γραφικων και η mobo εχουν ασυμβατοτητα???

Αν μας έλεγε τι γράφει η μπλε οθόνη θα μπορούσαμε ίσως να σε βοηθήσουμε κάπως.

Αν μας έλεγε τι γράφει η μπλε οθόνη θα μπορούσαμε ίσως να σε βοηθήσουμε κάπως.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι το μηχανημα κλεινει μονο του χωρις να το δω δλδ τα βγαζει σε κινεζικα

Για να βλέπεις κινέζικα μάλλον έχεις Ελληνικά Windows?

Ακολουθησε αυτά για να μη σου κάνει αυτόματα επανεκκίνηση:

Configuring your Vista PC to keep it from automatically restarting is a relatively simple process. Here's how you do it:

1. Click the start button, and then click "Control Panel."

2. Now click on "System and Maintenance."

3. Click on "System."

4. Click on the "Advanced System Settings" link.

5. Find the "Startup and Recovery" area and click on "Settings."

6. In this area, there will be a checked box next to the words "Automatically Restart." Uncheck this box and click "OK" until you are back to your desktop.

7. Your PC should now be configured for manual rebooting.

Και μετά δες τι λέει στην μπλε οθόνη, κάτι του στυλ IRQ_NOT_LESS_OR_EQUAL 0x0000009 θα πρέπει να υπάρχει.

βασικα η μπλε οθονη με κινεζικα συνηθως σημαινει μεγαλη θερμοκρασια η μπλε οθονη με χασημο αρχειου dll σημαινει προβλημα στα windows

βασικα η μπλε οθονη με κινεζικα συνηθως σημαινει μεγαλη θερμοκρασια η μπλε οθονη με χασημο αρχειου dll σημαινει προβλημα στα windows
Το προβλημα λυθηκε με το format που του εκανα.Τα windows δεν ειχανε καθησει καλα.

Είστε και οι δύο λάθος. Απόλυτα λάθος, παρακαλώ να μην λάβει κανείς τα παραπάνω σοβαρά :p

Μπλέ οθόνη μπορεί να σημαίνει 1.002 πράγματα, δεν θα τα αναλύσουμε τώρα, αλλά ο κόσμος που τα διαβάζει πρέπει να πληροφορείται σωστά.

Προσοχή στο τι λέμε λοιπόν,

Ευχαριστώ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.