Jump to content

Firmware update Seagate ST3500320AS problem

apostolis22

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω τον παραπάνω δίσκο και θέλω να του κάνω firmware update. Έχω γράψει κανονικά την εικόνα σε cd έβαλα στο bios την επιλογή από raid σε ide (έχω raid αλλά όχι με αυτόν τον δίσκο) . Ξεκινάω το cd και μου εμφανίζεται να πατήσω f5 η f8. Μετά πρέπει να πατάω Y or N .Δείτε στις φωτογραφίες. Έχω την μητρική abit ip35 pro.

Edit: έχω την τελευταία τελευταία εκδοση του firmware

post-3774-1416073819,4415_thumb.jpg

post-3774-1416073819,4941_thumb.jpg

Βγάλε όλους τους δίσκους εκτός από αυτόν που θέλεις να κάνεις firmware update και προσπάθησε ξανά.

Απενεργοποίησε τον raid controller στο BIOS και βάλε ως boot device το CD.

Έλεγξε αν στο CD υπάρχει το αρχείο command.com. Αν δεν υπάρχει (δες και τα κρυφά αρχεία συστήματος) ίσως έχει γίνει κάποιο λάθος στη δημιουργία του CD ή είναι χαλασμένο το CD drive.

τον τσέκαρες από s/n ότι θέλει? γτ κ εγώ ίδιο δίσκο μου έβγαλε ότι δε χρειάζεται... (δε βοηθάω αλλά μήπως το παλεύεις τσάμπα)

Τα έχω κάνει όλα αυτά...

Όλοι που δοκιμάσατε την διαδικασία βρεθήκατε σε αυτές τις εντολές?

εγω εκαψα το image σε cd

αποσυνδεσα ολους του υπολοιπουσ hdd

boot devide εβαλα CD

μετα βγηκε στο dos σε ενα μενου να διαλεξω το hdd πατησα το esc να βγο απο το μενου και προχωρησε κανονικα μονο του μετα απλα στο τελοσ που λεει κατι για power buτton δε θυμαμε καλα μην τη πατηση κανεισ και κλεισει το πσ του , να περιμενετε να σβηση το μηχανημα μονο του μετα απο κανα λεπτο..!

τετοιες εντολεσ οχι δεν μου εβγαλε ποτε.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.