apostolis22 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2009 Έχω τον παραπάνω δίσκο και θέλω να του κάνω firmware update. Έχω γράψει κανονικά την εικόνα σε cd έβαλα στο bios την επιλογή από raid σε ide (έχω raid αλλά όχι με αυτόν τον δίσκο) . Ξεκινάω το cd και μου εμφανίζεται να πατήσω f5 η f8. Μετά πρέπει να πατάω Y or N .Δείτε στις φωτογραφίες. Έχω την μητρική abit ip35 pro. Edit: έχω την τελευταία τελευταία εκδοση του firmware
mariosalice Ιανουάριος 26, 2009 #2 Ιανουάριος 26, 2009 Βγάλε όλους τους δίσκους εκτός από αυτόν που θέλεις να κάνεις firmware update και προσπάθησε ξανά. Απενεργοποίησε τον raid controller στο BIOS και βάλε ως boot device το CD.Έλεγξε αν στο CD υπάρχει το αρχείο command.com. Αν δεν υπάρχει (δες και τα κρυφά αρχεία συστήματος) ίσως έχει γίνει κάποιο λάθος στη δημιουργία του CD ή είναι χαλασμένο το CD drive.
voudas Ιανουάριος 26, 2009 #3 Ιανουάριος 26, 2009 τον τσέκαρες από s/n ότι θέλει? γτ κ εγώ ίδιο δίσκο μου έβγαλε ότι δε χρειάζεται... (δε βοηθάω αλλά μήπως το παλεύεις τσάμπα)
apostolis22 Ιανουάριος 26, 2009 Author #4 Ιανουάριος 26, 2009 Τα έχω κάνει όλα αυτά...Όλοι που δοκιμάσατε την διαδικασία βρεθήκατε σε αυτές τις εντολές?
thanos21 Ιανουάριος 29, 2009 #5 Ιανουάριος 29, 2009 εγω εκαψα το image σε cdαποσυνδεσα ολους του υπολοιπουσ hddboot devide εβαλα CDμετα βγηκε στο dos σε ενα μενου να διαλεξω το hdd πατησα το esc να βγο απο το μενου και προχωρησε κανονικα μονο του μετα απλα στο τελοσ που λεει κατι για power buτton δε θυμαμε καλα μην τη πατηση κανεισ και κλεισει το πσ του , να περιμενετε να σβηση το μηχανημα μονο του μετα απο κανα λεπτο..!τετοιες εντολεσ οχι δεν μου εβγαλε ποτε.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.