Dolly Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26, 2009 Καλημέρα παιδιά, δεν ξέρω αν είναι το σωστό φόρουν, εδώ, αν δεν είναι κόπος αν είναι το λάθος ας μεταφερθεί παρακαλώ.Έχω το σύστημα της υπογραφής, εν ολίγης, Athlon X2 , 8800 512άρα, ένα Ράπτορα 32άρι για το λειτουργικό, και ένα Σάτα 320άρη για αποθήκη, και παιχνίδια.Τροφοδοτικό, έχω ένα Ταgan 480. Σκέπτομαι να ψωνίσω 2 από τους 640 τις WD που έχουν ακούσει τόσα εγκώμια και εδώ και σε άλλες κοινότητες για να έχω αυτόν τον λίιιγο παραπάνω χόρο που μου λείπει. Η ερώτηση είναι, το τροφοδοτικό θα αντέξει άλλους 2 σκληρούς, η «θα τα πούμε στο πάρτυ» ? μήπως να πάρω μόνο ένα?
AGRIMI Ιανουάριος 26, 2009 #2 Ιανουάριος 26, 2009 αν το τροφοδοτικό σου δεν έχασε σε ισχύ με βάση τα χρονάκια του τότε τους σηκώνει μια χαρά και τους δύο. είχα πολύ περισσότερα πράγματα από εσένα σε παρόμοιο σύστημα με 500 χαμηλότερης ποιότητας από το δικό σου και τα σήκωνε για 2 χρόνια μετά τα κακάρωσε.
Dolly Ιανουάριος 26, 2009 Author #3 Ιανουάριος 26, 2009 Χμ, είναι σχεδόν 4 ετών το τροφοδοτικό αλλά ακόμα δεν μου έχει κάνει τίποτα τσαλίμια. Αν είναι να παραδώσει, απόσβεση έκανε, και δεν θα το κρατήσω το σύστημα και τόσο καιρό ακόμα.Οπότε αφού τους σηκώνει Πλαίσιο here I come! Ευχαριστώ Αγρίμι. Υ.Γ. Οι σκληροί είναι αυτοί ε? http://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1120727&HYSKLIROSDISKOSHORITIKOTHTA=640+GB&category=69977741&catalog=20
cabdik Ιανουάριος 26, 2009 #4 Ιανουάριος 26, 2009 ναι αυτοι ειναι οι κλασικοι που κυκλοφορουν εδω και αρκετο καιρο. τωρα τελευταια υπαρχει και εκδοση με 32mb Buffer, που ειναι και λιγο ακριβοτερη. αλλα και με αυτον (16αρη) μια χαρα κανεις τη δουλεια σου.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.