Jump to content

Resident Evil 5

BILL5

Recommended Posts

χαζομάρα είναι αυτό, θα έπρεπε να μπορείς να πυροβολείς εν κινήσει και να κινούνταν οι εχθροί πιο γρήγορα, θα είχε περισσότερη δράση.

Προφανώς το έκαναν για να πάιζει καλύτερα με το χειριστήριο της κονσόλας. Πάντως το game είναι ωραίο ειδικά σε coop έιναι απόλαυση.

όσο για τα boss , ναι έλεος που βρίσκουν τόση μάζα. έιναι φάση b-movie αλλά προσωπικά δεν με χαλάει :dance3:

τοσα resident evil εχουν βγει, 0-1-2-3-4 REmake code veronica outbreak σολα ακινητος καθοσουνα οταν βαραγες τωρα θυμηθηκατε να γκρινιαξετε ? :p Θα το τσιμπησω καααποια στιγμη να το δω, και αν και απτο benchmark που κυκλοφορησε προσφατα δεν ειμουνα καθολου ικανοποιημενος απο αυτο που εβλεπα ( το gameplay εννοω, τα γραφικα και οι επιδοσεις ητανε jet νταξει :) )

Το τερμάτισα προχθές και τώρα παλεύω για collectibles και bonus.

Εντυπώσεις:

- Χειρισμός / κάμερα είχα συνηθίσει από το RE4 το οποίο είχα λιώσει (διψήφιος αριθμός τερματισμών)

- Γραφικά πολύ καλά και ελαφρύ game

- Αν και η στροφή του gameplay στο RE4 μου άρεσε, στο RE5 έχει πολύ φάγωμα zombie. Δε θα ήταν απαραίτητα κακό αν η ασύστολη δράση συνοδευόταν από πιο horror ατμόσφαιρα και εγκεφαλικούς γρίφους (στυλ "πιάνο" στο Silent Hill 1)

- Ιστορία αν και ολίγον τραβηγμένη, είναι συμπαθητική και έχει σημεία σύνδεσης με τα προηγούμενα episodes της σειράς, κυρίως το Resident Evil 1. Μου άρεσε πολύ στα files τα διάφορα notes που έχει για την ιστορία του RE και βασικών χαρακτήρων)

- Οι μάχες με τα bosses μου άρεσαν (αν και δεν φτάνουν το επικό Parasite Eve 1 & 2), ποικιλία εχθρών. Αλλά δεν σου προκαλούν ανατριχίλα (Που είναι τα cutscenes που πρωτοεμφανιζόταν το licker στο RE2).

- To live inventory δε μου αρέσει. Προτιμώ pause και inventory. Tα όπλα πολλά και και καλά και upgreadable.

- Φοβερό replay value για action παιχνίδι. Αν εισαι λίγο καμμένος Residentas, μέχρι να μαζέψεις όλα τα collectibles και να ξεκλειδώσεις όλα τα bonus, θα έχουμε DirectX 12.

Σε γενικές γραμμές θα ήθελα περισσότερo horror. Ο Chris μου έδωσε εικόνα Chuck Norris, όχι ότι παλεύει για τη ζωή του. Βέβαια λένε ότι το Pro mode είναι overkill, αλλά η ατμόσφαιρα δε θυμίζει horror surviving. + πεισσότερους γρίφους.

Προτείνω το franchise με αυτό το στυλ να λέγεται Biohazard. Το RE oι ευρωπαίοι το έχουμε συνηθίσει αλλιώς. Στην Ιαπωνία να το λένε RE :p

• 2 weeks later...
- Χειρισμός / κάμερα είχα συνηθίσει από το RE4 το οποίο είχα λιώσει (διψήφιος αριθμός τερματισμών)

Μα δεν ειναι ουτε η καμερα ιδια .ουτε ο χειρισμος του ιδιος.

- Γραφικά πολύ καλά και ελαφρύ game

Συμφωνω.

- Αν και η στροφή του gameplay στο RE4 μου άρεσε, στο RE5 έχει πολύ φάγωμα zombie. Δε θα ήταν απαραίτητα κακό αν η ασύστολη δράση συνοδευόταν από πιο horror ατμόσφαιρα και εγκεφαλικούς γρίφους (στυλ "πιάνο" στο Silent Hill 1)

Μα σε 4 +5 δεν ειναι zombie!

Πανε πολλα χρονια που οι γρφοι εφυγαν απο το gameplay.Σ αυτο περιοριζονται σε εκεινο με τα lazors/καθρευτες και τραβηγμα καμπανας ανα ζευγη.0 σ αυτο τον τομεα.

- Ιστορία αν και ολίγον τραβηγμένη, είναι συμπαθητική και έχει σημεία σύνδεσης με τα προηγούμενα episodes της σειράς, κυρίως το Resident Evil 1. Μου άρεσε πολύ στα files τα διάφορα notes που έχει για την ιστορία του RE και βασικών χαρακτήρων)

Η ιστορια ειναι κακογραμμενη απο το 2 και επειτα.

Παρα-αρμεξαν το franchise και ξεχειλωσε.

- Οι μάχες με τα bosses μου άρεσαν (αν και δεν φτάνουν το επικό Parasite Eve 1 & 2), ποικιλία εχθρών. Αλλά δεν σου προκαλούν ανατριχίλα (Που είναι τα cutscenes που πρωτοεμφανιζόταν το licker στο RE2).

Που το θυμιθηκες!Φοβερα game πραγματικα αλλα ηταν πιο RPG based εκεινα.

- To live inventory δε μου αρέσει. Προτιμώ pause και inventory. Tα όπλα πολλά και και καλά και upgreadable.

το inventory αναγκαιο κακο για να ειναι πιο action το παιχνιδι.Για τα οπλα συμφωνω.Αλλα αν βγαλεις ενα με infinity το παιχνιδι το βγαζεις για πλακα σε οποιοδηποτε difficulty.

- Φοβερό replay value για action παιχνίδι. Αν εισαι λίγο καμμένος Residentas, μέχρι να μαζέψεις όλα τα collectibles και να ξεκλειδώσεις όλα τα bonus, θα έχουμε DirectX 12.

Τοσο πολυ?Εμενα με κουρασε.

Δηλαδη το να ψαχνω μες τα level τα μπλε medallions για να σπασω...μπλιαχ.

Σε γενικές γραμμές θα ήθελα περισσότερo horror. Ο Chris μου έδωσε εικόνα Chuck Norris, όχι ότι παλεύει για τη ζωή του. Βέβαια λένε ότι το Pro mode είναι overkill, αλλά η ατμόσφαιρα δε θυμίζει horror surviving. + πεισσότερους γρίφους.

Προτείνω το franchise με αυτό το στυλ να λέγεται Biohazard. Το RE oι ευρωπαίοι το έχουμε συνηθίσει αλλιώς. Στην Ιαπωνία να το λένε RE :p

Βασικα η σειρα πρεπει να τελειωσει σαν RE/Biohazardo και αν θελει η Capcom να βγαλει νεα σειρα με παρομοιο στυλ.

Πεφτει στα ματια των fans.

Το είχα αφήσει μετά την πρώτη κρυάδα με την κάμερα. Το φόρτωσα πάλι προχθές και αφού συνήθισα την κάμερα, μπορώ να πω ότι οδεύω προς τον τερματισμό with great pleasure:pleasantry:.

Ωραίο το παιχνίδι παιδιά και μη βιαστείτε να το αφήσετε γιατί μετά αποζημιώνει νομίζω.

Ρε σεις τα γραφικά είναι φανταστικά, ποια μηχανή χρησιμοποιεί η Capcom? Προσωπικά δεν έχω παίξει κανένα απο τα προηγούμενα αλλά αυτό το ρημάδι μου αρέσει πολύ. Η κάμερα λίγο ζαλίζει αλλά συνηθίζετε. Μην πω για το γκομενάκι ε? :pleasantry:

Βρε παιδιά, δυο απορίες. Πως γίνεται να παίξω το παιχνίδι με χειριστήριο; Είτε με pad για pc είτε με το pad του PS2. Επίσης, γιατί το παιχνίδι ''δεν τρέχει'' καλά; Σα να κολλάει ένα πράγμα. Δεν γνωρίζω πολλά από παιχνίδια για pc και θα ήθελα την βοήθειά σας. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.:D

ρε παιδια αυτον το τυπο με το πριονι στα αρχικα σταδια πως τον βγαζετε αδειασα πανω του 10 γεμιστηρες και τιποτα.

βαρας στο ματι που ειναι εκτεθειμενο + frags.