Jump to content

Drivers ATI και framework.NET

Dr.Hyde

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω ένα Vista 64x Business Edition. Το πρόβλημα μου είναι ότι επειδή αντιμετώπιζα ένα πρόβλημα (θα γράψω για αυτό το πρόβλημα κάποια στιγμή) έκανα update τους drivers για την ATI X1300 (ASUS) που έχω. Κατέβασα τους drivers από το amd.com.

Το πρόβλημα είναι από τότε κάθε φορά που ξεκινάει το pc γράφει:

"Could not load file or assembly 'MOM.Implementation, Version=2.0.3257.27085, Culture = neutral, PublicKeyToken=90ba9c70f846762e' or one of its dependencies. The system cannot find the file specified"

Άπο το Google βρήκα ότι φταίει το framework. Δοκίμασα να κάνω reinstall το framework.NET όπως έγραφαν σε μερικά fora του εξωτερικού αλλά το πρόβλημα ήταν ότι:

• Στην έκδοση 1 μου έλεγε να πάω στο "Τurn Windows features on or off" και να αλλάξω από εκεί τις ρυθμίσεις (!). Εγώ δοκιμάσα να παω εκει και κλείσω ότι σχετίζεται με το framework και να ξανά κάνω εγκατάστη. Δεν έπιασε
  • Στην έκδοση 1.1 μου έβγαζε κάποιο μήνυμα που δεν θυμάμαι. Ίσως το ίδιο με την 1.
  • Στην έκδοση 2 μου έβγαλε ότι υπάρχει ήδη
  • Στην έκδοση 3.5 SP1 δεν υπήρξε κάποιο πρόβλημα, δλδ έγινε η εγκαταστάση αλλά το πρόβλημα με τους drivers δεν διορθώθηκε.

Τότε δοκίμασα να κάνω unistall τα πάντα. Μάλιστα πλέον στο Unistall a programm δεν υπάρχει τίποτα σχετικό της ATI. Αλλά και πάλι το πρόβλημα υπήρχε. Τότε δοκίμασα να κάνω κάνω unistall από ένα utility που δίνει η AΤI (http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1275). Παρόλο που το δοκίμασα και σε safe mode δεν άλλαξε κάτι. Τέλος δοκίμασα να κάνω unistall τους drivers από το device manager αλλά και Restore System Point αλλά επίσης δεν διορθώθηκε.

Έχετε εσείς να προτείνεται κάτι; Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.