Jump to content

Έρχεται o Intel Core2 Duo E8700 !

ProPitsiriko$

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

μια απο τα ιδια αρχισε η intel οπως με τους P4 στα 3.8 (σειρα 5 571)

ποιος ο λογος να βγαλει πιο ψηλα χρονισμενα cpu?:rolleyes:

650x10.5=.. 6825MHz

Παναγίαμ :shifty:

με Ε0 steping ίσως

σκέφτηκες να έχει και καλύτερο steping τη θα γινει

τα γνωστα εμπορικα τερτιπια.ταχυτητες και επιδοσεις με το σταγονομετρο...

με Ε0 steping ίσως

σκέφτηκες να έχει και καλύτερο steping τη θα γινει

Ποσο να παει αυτο το fsb ?? :p

Μακαρι

ποιος ο λογος να βγαλει πιο ψηλα χρονισμενα cpu?:rolleyes:

Στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν μετράει το cpu speed οσο το multi που ειναι και καθοριστικος παραγοντας υπερχονισμου στους wolfdale.

το μονο καλο ειναι πως θα πεσουν οι τιμες στους ε8χχχ....

Btw υπαρχουν φημες πως θα παει μεχρι 8900!!!! (11.5multi ??????)

Ρε σεις ποια 7ghz??:tomato:

Αν είναι Ε0 ο 8700 τότε μια από τα ίδια στο 24/7 overclock (για μένα αυτό μετράει περισσότερο).

Αν είναι νέο revision και μπορώ να έχω καθημερινά και εύκολα με αερόψυξη τα 4.6-4.8ghz όπως έχω τώρα τα 4.0-4.2 τότε μάλιστα.

Ρε σεις ποια 7ghz??:tomato:

Αν είναι Ε0 ο 8700 τότε μια από τα ίδια στο 24/7 overclock (για μένα αυτό μετράει περισσότερο).

Αν είναι νέο revision και μπορώ να έχω καθημερινά και εύκολα με αερόψυξη τα 4.6-4.8ghz όπως έχω τώρα τα 4.0-4.2 τότε μάλιστα.

4.6-4.8 ghz 24/7 με αέρα??Τι να πώ,μακάρι αλλά δεν το βλέπω..:toomuchne

4.6-4.8 ghz 24/7 με αέρα??Τι να πώ,μακάρι αλλά δεν το βλέπω..:toomuchne

Το ξέρω ότι είναι υπερβολή αυτό που λέω...ούτε γω το βλέπω... αλλά αυτό προσπαθώ να πω, ότι η εξέλιξη είναι να είσαι σε τέτοια νούμερα (4.6-4.8) σε καθημερινή χρήση και όχι να πιάσεις 7ghz για ένα benchmark

τα 4400-4700 τα έχει σίγουρα ειδικά με την μητρική του godslayer που τα 420-450 fsb τα έχει για πλάκα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.