AGRIMI Ιανουάριος 27, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 sayan2 είσαι ο afanas77?αν είσαι απλά να σου πω ότι μπορείς να πάρεις μια πιο χαμηλή κάρτα και μετά από κανένα εξάμηνο να την πουλήσεις και να πάρεις μια καινούργια πάλι μιας και στην ανάλυση 1680*1050 δεν θα δεις διαφορές. επίσης θα έλεγα ότι το σύστημα σου είναι πολύ ωραίο αλλά δεν πρόκειται να αντέξει πάνω από 3 χρόνια άρα σε περίπτωση αναβάθμισης μετά το πέρας των 3 ετών θα χρειαστεί να μεταβείς σε καινούργια πλατφόρμα πάλι. και πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει κάτι το οποίο σημαίνει ότι ένα μηχάνημα προ 3ών ετών σήμερα έχει μεγαλύτερη αξία πώλησεις απ' ότι θα έχει το δικό σου σε 3 χρόνια μιας και βγαίνει πολύ δυνατό hardware και το software έχε μείνει πολύ πίσω. εγώ θα έπερνα έναν 8400 , 8500, 8600 που είναι καθαρά για games μια μητρική 120-150 ευρώ για ελάχιστο overlocking(γύρω στα 370-400 mhz stable) και μία 4870 1gb ή 285 gtx στην καλύτερη περίπτωση και 4gb ram. οι μνήμες να είναι ddr2 των 50-60 ευρώ μιας και όταν θα πας για αναβάθμιση θα σου είναι πλέον άχρηστες όπως και σε 3 χρόνια και οι ddr3 μπορεί να είναι.διαφορά σε οποιαδήποτε μνήμη θα δεις μόνο σε benchmarks και όχι σε καθημερινή χρήση. άρα είτε πάρεις 4-4-4-12 στα 800mhz είτε πάρεις 5-5-5-15 στα 1066 το ίδιο πράγμα είναι.το μόνο υποσύστημα που αξίζει σήμερα να δώσεις κάτι παραπάνω είναι οι sld ssd δίσκοι και αυτό για να φορτώσεις πάνω μόνο το λειτουργικό σου και τα βασικά προγράμματα άντε και κανά 2 παιχνίδια στα 32 gb αλλά θα τα παίξεις με την διαφορά στην ταχύτητα που υπάρχει. δες σχετικά threads στο thelab και reviews σε πάρα πολλά site. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayan2 Ιανουάριος 27, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Οχι δεν ειμαι αυτος που λες!!! Ευχαριστω. Με απασχολει παντως και το overclocking. Μου αρεσει το αθλημα. Θα κανω τιποτα λέτε με τον i7 920 και stock ψυξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 27, 2009 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 οχι stock ψύξη. περίμενε λίγο να βγει καμιά καλή ψύκτρα ή απλά βρες backplate 1366 socket για thermalright extreme 120 black. είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά. επίσης αν έχεις monitor με μέγιστη ανάλυση 1680*1050 και δεν έχεις σκοπό να την αλλάξεις μέσα στο επόμενο εξάμηνο τότε σίγουρα η κάρτα γραφικών σου είναι too much. καλύτερα μια από αυτές που σε προτείνω για τον παραπάνω λόγο. φυσικά αν δεν έχεις σκοπό να κάνεις αναβάθμιση στο μέλλον (εντός 3 ετών) ισχύουν τα παραπάνω και για εσένα. δεν έχει δείξει η ιντελ με τους καινούργιους της επεξεργαστές κάτι το τόσο τρομερό που να δικαιολογούνται τα λεφτά που ζητάει. επίσης στα παιχνίδια η 8xxx σειρά είναι πιο αποτελεσματικιά αλλά αυτό που κάνει την διαφορά είναι οι νέοι σκληρή δίσκοι ssd-slc. τώρα το σύστημα που προτείνεις εσύ με 160 ευρώ κόστος μνημών και ψύκτρα coolermaster v8 & bracket coolermaster βγαίνει 1276 ευρώ ενώ αυτό:μητρική DFI-LP DK X48-T2RS (s775, DDR2, X48) 169 +επεξεργαστής E 8500 179 +ψύκτρα coolermaster v8 55 +μνήμη Adata-4GB DDR2-800 Ram Kit (2 x 2GB, PC2 6400, 4-4-4-12) 52 +κάρτα γραφικών asus 285 gtx 379 ευρώ ή sapphire 4870x2 399 + εξτρά 2 ssd-slc Mtron Mobi 3500 32GB SSD (Sata II, 2.5'') 240*2 σε raid 0σύνολο 1313 ευρώ ή 1333ή έστω και ένας Mtron Mobi 3500 32GB SSD (Sata II, 2.5'') 240 .με 1313 ευρώ έχεις ένα σύστημα πολύ καλύτερο από αυτό που διάλεξες. και η διαφορά είναι τεράστια υπέρ σου αν κι όλας μπορείς να φέρεις από έξω τους mtron τότε θα σου βγει πολύ πιο οικονομικά αλλά αυτό συζήτησέ το προσωπικά με τον Chosen(μέλος στο thelab αν δεν τον ξέρεις μιας και είσαι και καινούργιος. ψάξε για θέματά του σχετικά με τους ssd-slc σκληρούς που έχει κάνει) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayan2 Ιανουάριος 27, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Ευχαριστω για τις συμβουλες , αν και θα το ψαξω λιγο ακομα, μαλλον θα παω για την αρχικη μου τοποθετηση οσων αφορα την αγορα, διοτι θελω να τον κρατησω οσο το δυνατο περισσοτερο. Και τρια χρονια καλα θα ηταν. Επισης δεν θελω να περιοριστω στο socket 775 γιατι δεν ξερω τι θα γινεται μετα απο 3 χρονια. Τοτε εχοντας μια μητρικη socket 1366 ισως να μπορεσω να προβω σε αναβαθμισεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 27, 2009 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 δεν πρόκειτε να μπορείς να κάνεις αναβάθμιση στο socket 1366 μετά από 3 χρόνια γιατί με 100 ευρώ θα αγοράζεις μητρική και επεξεργαστή με καλύτερες ή ίδιες επιδόσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayan2 Ιανουάριος 27, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Εννοεις οτι θα εχει ωγει καινουριο socket και το υπαρχον θα ειναι πολυ φτηνο και πισω τεχνολογικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gns Ιανουάριος 27, 2009 #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Οχι εννοει οτι σε 3 χρονια οι τιμες των μητρικων για socket1366 θα ειναι πολυ πιο φθηνες απο τωρα και ισως καλυτερες αρα και i7 να παρεις τωρα σε 3 χρονια θα υπαρχουν καλυτερες μητρικες και επεξεργαστες και παλι θα θες νεο συστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayan2 Ιανουάριος 27, 2009 #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Ναι ενταξει ρε παιδια, το ξερω πως παει το γραμμα! Τοσα χρονια στο κουρμπετι ειμαστε!!! Ολο αναβαθμισεις και αναβαθμισεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 27, 2009 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 θα στο πω αλλιώς:ο e8500 είναι καλυτερος σε όλα τα παιχνίδια από τον i920 εκτός από κανά 2 και αυτό χωρίς μεγάλη διαφορά. ο 920ι είναι καλύτερος σε εφαρμογές αλλά 0 e8500 +2 mtron 32gb σε raid0 είναι πολύ καλύτεροι στα πάντα από ένα 920i + velociraptor(αν έχεις). άρα εφόσον έχεις τα λεφτά λέω ότι πρέπει να πάρεις το καλύτερο. και το καλύτερο είναι αυτό που σε πρότεινα παραπάνω με την 4870χ2 μιας και είναι σταθερότερη από την 285gtx σε αναλύσεις άνω των 1920*1200. επίσης σε αυτές τις αναλύσεις δεν έχει μεγάλη διαφορά από την 295 gtx. και φαντάσου τον E 8500 24/7 στα 4000mhz(το λιγότερο) τότε γίνεται κόλασηεπίσης αν και δεν έχεις πολλά μυνήματα έτσι και έβλεπες τη πουλάνε στο thelab θα γλίτωνες τουλάχιστον 200 ευρώ με πράγματα εντός εγγύησης εκτός αν είσαι προκαταλελημένος με τα χρησιμοποιημένα.π.χ. 280gtx ούτε 2 μηνών 290 ευρώ και Asus P6T Deluxe/OC Palm 2 μηνών 200 ευρώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayan2 Ιανουάριος 27, 2009 #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 ααααααααα νατα μας. Εδω θελω να εστιασουμε. Στις μετρησεισ στο ιντερνετ ωγαζουν τον i7 920 πανω απο τον q9650 και σε παιχνιδια και σε εφαρμογες. Δεν εχω προβλημα να παρω εναν 9650 (η 9550) που στην τελικη ειναι και ακριβοτερος απο τον i7.Τελικα τι παιζει μεταξυ i7 920 και 9650? εχει γινει μεγαλος ντορος στο νετ γυρω απο αυτο, αλλα στις μετρησεις βλεπω ξεκαθαρα την υπεροχη του i7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tjole7 Ιανουάριος 27, 2009 #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 k αν δεν κανω λαθος καπου εδω μεσα το διαβασα,οτι το στα μισα καπου του 09 θα βγει καινουριο stepping με καλυτερες θερμοκρασιες κ καλυτερα κλοκια.Οτι γινετε δλδ καθε φορα με την ελευση καινουριων επεξεργαστων τις ιντελ.Οποτε ξανα μανα τα ευρουδακια να πεφτουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 27, 2009 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 ναι μεταξύ προηγούμενων quad και i920 σίγουρα είναι ο καλύτερος αλλά στα games oι 8χχχ είναι καλύτεροι και ισάξιοι σε stock και σε oc καταστάσεις. δες λίγο και τα παρακάτωκαι ψάξε λίγο το θέμα.http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=207895http://vr-zone.com/articles/nvidia-geforce-gtx-285/6431-1.html?doc=6431δεν υπάρχει περίπτωση το σύστημα που προτείνεις να τρέχει οτιδήποτε γρηγορότερα και με περισσότερα εμφανή frames από αυτό που σε προτείνω εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wacko_gr Ιανουάριος 27, 2009 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Ωραία τα links που δείχνουν το farcry 2. Τυγχάνει να είναι και το παιχνίδι που εγώ είδα τη μεγαλύτερη διαφορά του 920 από τον 9650. Περίπου 12% σε 1920χ1200 και 4χΑΑ και ultra detail. Στα links αυτά βέβαια φαίνεται ότι ο i965 είναι αργότερος από τους άλλους δύο. Φίλε sayan η υπεροχή του 920 είναι ξεκάθαρη. Αν τον ανεβάσεις και λίγο τότε ξεφεύγει εντελώς. Απλά η διαφορά τιμής που θα δημιουργηθεί ιδίως αν πάρεις το δρόμο των μεταχειρισμένων σε 775, θα είναι τόσο μεγάλη που ίσως να μην αξίζει τον κόπο. Αν μπορέσεις να βρεις καλά κομμάτια σε 775 σε καλή τιμή κινήσου προς τα εκεί. Ειδάλλως, χτύπα τον 920 μαζί με μια καλή ψύκτρα και είσαι έτοιμος. Αν διαβάσει και ο φίλος kbilly13 το thread αυτό θα σας πει ακριβώς τα ίδια. Η συζήτηση αυτή μου θυμίζει την εποχή που ψαχνόμουν για crossfireX με 2 3870Χ2. Όπου διάβαζα στο νετ έλεγαν ότι έχει απειροελάχιστη διαφορά και δεν αξίζει τον κόπο. Παρόλα αυτά είπα να κάνω τη δοκιμή και συνειδητοποίησα ότι η διαφορά κυμαινόταν από 35 έως και 55% σε ό,τι μα ό,τι παιχνίδι και να έτρεξα. Και αν το παιχνίδι δεν είχε crossfire προφίλ, τότε με μια απλή μετονομασία του εκτελέσιμου αρχείου ενεργοποιούνταν το crossfire. Άρα μη βασίζεσαι τόσο στο τι λένε στα reviews. Είναι για να πάρεις μια ιδέα. Αν δεν το δοκιμάσεις μόνος σου δεν ξέρεις. Οι δοκιμές μου λοιπόν λένε ότι ο 920 είναι γρηγορότερος από τον 9650 και τον 8500, αλλά και από τον 8600. Τους είχα και τους τρεις. Μετρήσεις με 4870Χ2, 1920χ1200 και vista ultimate 64. Σε στοκ και oc καταστάσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 27, 2009 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 ναι αλλά wacko_gr2004 αν διάβασες παραπάνω το σύστημα που του προτείνω έχει και 2*mtron 32 gb σε raid0. με αυτό το σύστημα δεν παίζει ο 920ι να είναι γρηγορότερος. και στα παιχνίδια δεν μιλάμε για benches αλλά αν το παιχνίδι είναι playable στην ανάλυση της οθόνης του εντάξει όχι και σε 30" οθόνη(2560 * 1600). Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayan2 Ιανουάριος 27, 2009 #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Λοιπον θα γινω πολυ συγκεκριμενος τωρα. Ειμαι αναμεσα σε 2 configuration: 1) ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ core i7 920 Mobo: ASUS P6T DELUXE - X58 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522679 Ram: 3x2 gb ddr3 1333mhz http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553029 Gpu: Nvidia gtx 295 (Μαλλον την evga) 2) ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ Q9650 Mobo: ASUS STRIKER II EXTREME http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.522625 Ram: 2x2 gb ddr3 1066 mhz http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553903 Gpu: Nvidia gtx 295 (Μαλλον την evga) Ποιο απο τα 2 συστηματα θα μου δωσουν καλυτερες επιδοσεις σε παιχνιδια? Οι αποψεις περι i7 920 και q9650 ειναι πικοιλες βλεπω. Μπορει και οι διαφορες αναμεσα στα 2 να μην ειναι τοσο σημαντικες. Αλλα παρολα αυτα θελω να κανω την καλυτερη δυνατη αγορα!! Και τα 2 συστηματα μαζι με κουτι τροφοδοτικο και τα λοιπα, εχουν την ιδια τιμη περιπου. Εχω κατασταλαξει οτι το νεο μηχανημα θα ειναι ενα απο τα 2. Τα κομματια τα εχω ψαξει 1-1!!! Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 27, 2009 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 άμα πιστεύεις ότι την έχεις ψάξει τόσο πολύ (ελπίζω να το έψαξες καλά μέσα στο thelab για την πρότασή σου!) τότε οι επιλογές που μας δίνεις είναι τελείως άκυρες μιας και δεν υπάρχει επιλογή. από μόνος σου έχεις διαλέξει την πρώτη και μας κοροϊδεύεις. η δεύτερη αποκλείεται να παρουσιάστηκε μέσα στο thelab αν ναι γράψε μου το link του thread. τουλάχιστον θέλω να μου πεις ότι έχεις οθόνη που υποστηρίζει ανάλυση 1920*1200 ή τουλάχιστον ότι θα πάρεις γιατί αλλιώς πετάς 300-500 ευρώ στα σκουπίδια. και κάτι ακόμα οι μνήμες ddr3 δεν σου προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τις ddr2 γι' αυτό και δεν υπάρχει λόγος να διαλέξεις lga775+ddr3 ούτε για αναβάθμιση στο μέλλον. αν θες υπολογιστή μόνο για παιχνίδια και δεν ασχολείσαι με προγράμματα του στυλ photoshop, 3dmax, cubase .... τότε διαφορά από έναν 8400 δεν πρόκειτε να δεις. από εκεί και πέρα εσύ διαλέγεις αλλά μάλλον δεν διάβασες ούτε αυτό το thread καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayan2 Ιανουάριος 27, 2009 #37 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Καταρχην εγω δεν ειπα ποτε, οτι αυτο το configuration το εχτισα απο συμβουλες του The lab. Γιατι ειναι ακυρο δεν μπορω να καταλαβω? Οι μνημες ειναι ελαχιστα ακριβοτερες απο τις ddr2, τοσο που δεν αξιζει να γινετε λογος. Η καρτα τι προβλημα εχει δλδ? Επειδη ειναι η γρηγοροτερη? Θα την κρατησω πολυ περισσοτερο απο καποια αλλη. Ετσι και αλλιως αχρηστη θα ειναι σε 3-4 χρονια!!! καλυτερα σε 4 χρονια (και πολλα λεω) παρα σε 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afanas777 Ιανουάριος 27, 2009 Author #38 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 άμα πιστεύεις ότι την έχεις ψάξει τόσο πολύ (ελπίζω να το έψαξες καλά μέσα στο thelab για την πρότασή σου!) τότε οι επιλογές που μας δίνεις είναι τελείως άκυρες μιας και δεν υπάρχει επιλογή. από μόνος σου έχεις διαλέξει την πρώτη και μας κοροϊδεύεις. η δεύτερη αποκλείεται να παρουσιάστηκε μέσα στο thelab αν ναι γράψε μου το link του thread. τουλάχιστον θέλω να μου πεις ότι έχεις οθόνη που υποστηρίζει ανάλυση 1920*1200 ή τουλάχιστον ότι θα πάρεις γιατί αλλιώς πετάς 300-500 ευρώ στα σκουπίδια. και κάτι ακόμα οι μνήμες ddr3 δεν σου προσφέρουν τίποτα παραπάνω από τις ddr2 γι' αυτό και δεν υπάρχει λόγος να διαλέξεις lga775+ddr3 ούτε για αναβάθμιση στο μέλλον. αν θες υπολογιστή μόνο για παιχνίδια και δεν ασχολείσαι με προγράμματα του στυλ photoshop, 3dmax, cubase .... τότε διαφορά από έναν 8400 δεν πρόκειτε να δεις. από εκεί και πέρα εσύ διαλέγεις αλλά μάλλον δεν διάβασες ούτε αυτό το thread καλάEγω παντως εχω διαβασει οτι ηδη οι core 2 duo τα βρισκουν σκουρα με το GTA. ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΜΟΥ ειμαι αναμεσα σε Q9550 με 920. Τους core 2 duo τους εχω απορριψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 27, 2009 #39 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 το να βγάλεις σε ένα παιχνίδι πάνω από 60 frames από την στιγμή που είναι playable είναι υπερβολή και δεν υπάρχει περίπτωση με το patch η 285 gtx ή η 4870χ2 να μην το παίζουν σε ανάλυση 1680*1050 όλα full ακόμα και με τον e8400. και εγώ δεν πρότεινα (ούτε είπα αυτό που πρότεινα να αγοράσει) ένα σύστημα που είναι πιο φθηνό απλά του πρότεινα ένα σύστημα καλύτερο στα λεφτά που διαθέτει κατά την άποψή μου. τον q9550 μπορείς να τον συνοδεύσεις με μία μητρική τον 100-150 ευρώ ενώ τον i920 με μια μητρική των 300 ευρώ.επίσης η κάρτα σου σε 2 χρόνια θα παίζει μόνο σκάκι όπως παίζει και η δικιά μου. κι εγώ 570 ευρώ την αγόρασα αλλά τότε δεν έπερνες μία των 200 ευρώ και τα έπαιζες όλα τέρμα σε κάποια ανάλυση. επίσης το ότι άκουσες ότι υπάρχει κόντρα μεταξύ q9650 και i920 σίγουρα δεν το έψαξες καθόλου το θέμα (σε αυτήν εδώ την κοινότητα αλλά ούτε και είδες tests).και για να είμαι ξεκάθαρος ο 920i είναι καλύτερος σε αυτό που προτείνεις και δεν έχει αντίπαλο στα λεφτά του αν εξαιρέσεις την μητρική. επίσης πάνω από 285 gtx δεν χρειάζεσαι ακόμα και 24" οθόνη να έχεις. και επίσης είμαι της άποψης να πάρεις μία 4870 1gb και σε ένα χρόνο να δώσεις 200 ευρώ ακόμα και να πάρεις μια κάρτα γραφικών εκείνης της εποχής αλλά μιας και δεν κρατάμε λεφτά πάρε καλύτερα έναν slc-ssd ή διάβασε κανένα review σε σχετικά site ή μπες και στο youtube και πάτα κάποια μοντέλα ssd-slc να δεις τι κάνουν και αν αξίζει να δώσεις λεφτά στην μητρική ή στον σκληρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sayan2 Ιανουάριος 27, 2009 #40 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 Ωραια, συμφωνουμε λοιπον σε καποια πραγματα. Πραγματι το pc που προτεινω (στον εαυτο μου) ειναι καπως παραπανω απο αυτα που χρειαζομαι αυτη τη στιγμη, αλλα αυτο το κανω συνειδητα - επιτηδες πεστο εαν θελεις. Εαν σε 2 χρονια με την gtx 295 θα παιζω σκακι, φαντασου τι θα παιζω με την gtx 280 ας πουμε. Ναρκαλιευτη. Δεν ειναι εκει το θεμα φιλε μου. Οπως ειναι γνωστο ο καθενας στοχευει να αγορασει αυτο που χρειαζεται, και εγω παω σε ενα μηχανημα που θα με βγαλει και αρκετο καιρο. H gtx 295 δεν ειναι υπερβολη! Θα ηταν ενα sli απο gtx 295. Εν τοιαυτοι περιπτωσει, δοκιμες μεταξυ 920 & 9650 ειδα, δεν ειμαι τρελος. Εαν εννοεις οτι δεν ειδα στο the lab εχεις απολυτο δικιο, και με παρεξηγησες, δεν εννοουσα απο εδω. Εξξαλου ειμαι νεος χρηστης του Forum αυτου, και χαιρομαι πολυ που υπαρχει αντιπαραθεση, γιατι στο τελος κατι βγαινει απο αυτο!Τελος να πω πως δεν κοροιδευω κανενα σχετικα με κατι που ειπες οτι εχω αποφασισει τι θα αγορασω, καθως ημουν σιγουρος μεχρι χτες να παω για 9650, αλλα ειδα μετρησεις (παρατιθενται παρακατω) που με εκαναν να αναρωτηθω!Και αν συνυπολογισεις οτι ο 920 ειναι φτηνοτερος απο 9650 και ισος (σε τιμη) με 9550, με προβληματισε το πραγμα. Οι προτασεις σου ειναι απολυτα δεκτες, και τεκμηριωμενες. Τις σεβομαι απολυτα!!! Ας περιοριστουμε στην επιλογη μεταξυ Q9650 & i7 920 παρακαλω για να μην ξεφυγουμε πολυ απο την ουσια της αποριας μου. Καλοδεχουμενη η απαντηση σου ομως...Ευχαριστω οσους απαντησαν και περιμενω και αλλες αποψεις πανω στους 2 επεξεργαστεςhttp://www.techspot.com/review/124-intel-core-i7-920-940-965/page5.htmlΠραγματι στο Far cry ο 920 δεν τα παει και τοσο καλα οπως οι υπολοιποι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.