morpheusgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25, 2009 Εχω τα windows vista business 32bit ελληνικα και εχω προβλημα με το service pack 1. αρχικα μου το εβγαλε σαν ενημερωση στο windows update παω να το βαλω και ενω ολα δειχναν να πηγαινουν μια χαρα, εκανε τις επανεκινησεις του, μου εδειξε το: "εγκατασταση ενημερωσεων σταδιο 1 απο τα 3 1%" συνεχισε μεχρι το "σταδιο 3 απο τα 3 100%" και μετα ενω επρεπε να τελιωσει με την ενημερωση μου λεει: "το service pack δεν εγκατασταθηκε. αναιρεση αλλαγων" και οταν ξανανοιξε η επιφανεια εργασιας μου ελεγε οτι το sp1 δεν ειναι εγκατεστημενο στον υπολογιστη, εψαξα λιγο στη microsoft και τελικα κατεβασα απο τη σελιδα τη standalone εκδοση του sp1 και προσπαθησα πολλες φορες να επαναλαβω τη διαδικασια αλλα με το ιδιο αποτελεσμα με πριν, μου βγαζει σφαλμα "0x800F0826" και δεν το εγκαθιστα.βρηκα αυτο τον οδηγο για την εγκατασταση του sp1 αλλα παλι δεν καταφερα κατι
morpheusgr Ιανουάριος 25, 2009 Author #3 Ιανουάριος 25, 2009 ναι ειναι αγορασμενα και ενεργοποιημενα κανονικα, γιαυτο και με καιει τοσο πολυ, αλλιως θα εκανα κανενα φορματ και θα ξαναδοκιμαζα αλλα τα εχω ηδη ενεργοποιησει
morpheusgr Φεβρουάριος 2, 2009 Author #4 Φεβρουάριος 2, 2009 Γνωριζει κανεις τιποτα σχετικο? Ακομα δεν μπορεσα να βρω καποια λυση
RootX Φεβρουάριος 2, 2009 #5 Φεβρουάριος 2, 2009 http://support.microsoft.com/kb/947366Αν τα λέει σωστά, κάποια εφαρμογή "κλειδώνει" αρχεία των windows.Στη θέση σου θα δοκίμασα να απενεργοποιήσω όλα τα non-microsoft services και να δοκιμάσω πάλι.
spc Φεβρουάριος 2, 2009 #6 Φεβρουάριος 2, 2009 ναι ειναι αγορασμενα και ενεργοποιημενα κανονικα, γιαυτο και με καιει τοσο πολυ, αλλιως θα εκανα κανενα φορματ και θα ξαναδοκιμαζα αλλα τα εχω ηδη ενεργοποιησειΑκομα και DSP έκδοση να έχεις και από την στιγμή που βεβαιώσεις (απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο αυτόματο σύστημα τηλεφωνικής υποστήριξης) ότι τα χρησιμοποιείς σε ένα μόνο μηχάνημα, δεν υπάρχει πρόβλημα να τα ενεργοποιήσεις ξανά (θα πάρεις νέο κωδικό).Η όλη διαδικασία κρατάει 5 λεπτά.Αν δεν σε πειράζει η νέα εγκατάσταση (με την έννοια πχ της απώλειας δεδομένων) είναι μάλλον καλύτερη, 'καθαρότερη' (και ίσως και ταχύτερη) λύση (από το να ψάχνεις να βρεις τι φταίει).
morpheusgr Μάρτιος 5, 2009 Author #7 Μάρτιος 5, 2009 Τελικα χθες καταφερα να βαλω το sp1 και στη συνεχεια εβαλα και το sp2 rc, δεν ξερω τι απο ολα που προσπαθησα τελικα βοηθησε γιατι το παιδευα αρκετες μερες
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.