Jump to content

Ερώτηση σχετικά με ASUS EN8800GTX 768MB και Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800!

ChR666

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχω μια ASUS EN8800GTX 768MB και η αλήθεια είναι ότι με εξαίρεση 1-2 παιχνίδια, δεν με έχει απογοητεύσει στις υψηλότερες αναλύσεις. Παρόλα αυτά, για το καλό της κάρτας αλλα κυρίως για OVERCLOCKING, παρήγγειλα από e-shop το "Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800" το οποίο από όσα έχω διαβάσει και δει είναι το καλύτερο για ψύξη του συγκεκριμένου chipset.

Η ερώτησή μου είναι

αφού το εγκαταστήσω,

πώς θα ελέγξω τους ανεμιστήρες για να τους ανεβάσω/κατεβάσω στροφές;

Μάλλον είναι χαζή ερώτηση, αλλά σκέφτηκα οτι πχ το Rivatuner μου έχει μια μπαρα που ελέγχει τον stock ανεμιστήρα της κάρτας. Όταν βάλω το νέο cooler, τι θα γίνει, θα βγάζει τρεις μπάρες;

Ευχαριστώ προκαταβολικά:jump1:

Κατά πάσα πιθανότητα οι ανεμηστήρες θα έχουν 3πινο connector.Οπότε για να ελέγχεις τις στροφές υπάρχουν 2 τρόποι.Να τους κουμπώσεις επάνω στην μητρική και να τους ελέγχεις είτε απο το speedfan είτε απο κάποια πρόγραμμα της μητρικής (αν έχει αυτήν την δυνατότητα).2 τρόπος και καλύτερος,πάρε έναv fan controller.

Κατά πάσα πιθανότητα οι ανεμηστήρες θα έχουν 3πινο connector.Οπότε για να ελέγχεις τις στροφές υπάρχουν 2 τρόποι.Να τους κουμπώσεις επάνω στην μητρική και να τους ελέγχεις είτε απο το speedfan είτε απο κάποια πρόγραμμα της μητρικής (αν έχει αυτήν την δυνατότητα).2 τρόπος και καλύτερος,πάρε έναv fan controller.

Δεν βλέπω κάπου στο SpeedFan να γίνεται να ρυθμίσεις την ταχύτητα κανενός fan. Μπορείς να επιλέξεις "automatic" αλλα εγώ δεν θέλω αυτο, θέλω να μπορώ να πάω τα fan στο full...

Tώρα fan controller, δεν ξέρω, θα το σκεφτώ... θα τσεκάρω αν έχει κανένα software η motherboard (asus).

Thanks για την απάντηση.

αν δεν κανω λαθος το 8800 εχει ενα pin connector ,που το βαζεις πανω στην καρτουλα σου ,εκει που ηταν το παλιο.

και οχι θα εχει μια μπαρα,οι ανεμιστηρες ειναι συνδεδεμενοι μεταξυ τους.

αν δεν κανω λαθος το 8800 εχει ενα pin connector ,που το βαζεις πανω στην καρτουλα σου ,εκει που ηταν το παλιο.

και οχι θα εχει μια μπαρα,οι ανεμιστηρες ειναι συνδεδεμενοι μεταξυ τους.

Nephilim,

για να σιγουρευτώ, εννοείς οτι θα δείχνει ΜΙΑ μπάρα αλλά όταν την βάλω στο full (100%) θα τρέχουν ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ FAN στο 100% τους ετσι δεν είναι;

Ο mpapad είπε:

Θα σου πρότεινα καλύτερα την Zalman GV1000 μαζί με το ZM-RHS88 για την ψύξη των περιφερειακών chip και μνημών.

Δες και σε αυτό το άρθρο.

http://www.techpowerup.com/reviews/ArcticCooling/Accelero_Xtreme/4.html

Την είχα βάλει στην δικιά μου 8800gtx και ήταν εντελώς αθόρυβη.

------------------------

Εγώ έψαχνα για ψύξη της κάρτας μονο. Για ψυξη των υπολοίπων hardware του PC μου είμαι ήδη καλυμμένος. Στην ιστοσελίδα που μου είπες να παω για να δω τα benchmarks, η Arctic Cooling Accelero Xtreme 8800 νίκησε αυτό που μου πρότεινες στην ψύξη της κάρτας οπότε μάλλον έκανα καλύτερη επιλογή. Παρόλα αυτα σε ευχαριστω επειδη ηθελες να βοηθήσεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.