Jump to content

Πρόβλημα με εξωτερικό σκληρό WD

George_K

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα. Eδώ και ενάμιση περίπου χρόνο έχω ενα portable δισκο Western Digital passport τον οποίο τον χρησιμοποιοώ για να το συνδέσω στο PS2 και να δω μεσω software σειρές, ταινίες κλπ. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι όταν το συνδέω στο PC, βλέπω κάτω δεξιά ότι τον αναγνωρίζει (όπως όταν πρωτοεγκαθιστάς μια USB συσκευή), ωστόσο στο MyComputer δεν μπορώ να τον βρώ πουθενά για να δω τα περιεχόμενά του. Άλλαξα καλώδιο USB, αλλά τίποτα. Χάλασε ο δίσκος? Μήπως υπάρχει τρόπος να ανακτήσω τα δεδομένα του τουλάχιστον?

Απ' όσο ξέρω, η συγκεκριμένη σειρά δίσκων βγήκε προβληματική.. Αν έχεις την απόδειξη πήγαινε τον εκεί που τον αγόρασες για rma..

Τώρα για data recovery δεν ξέρω.. ρώτα τους μήπως το κάνουν αυτοί.

δοκιμασε να τον βαλεις στις θυρες usb της μητρικης (πισω) καμμια φορα παιζει κατι με τα ρευματα και σε καποιο αλλο pc αν δεν δουλεψει μπορεις να τον βγαλεις απο τη θηκη και να παρεις τα αρχεια σου...μπορεις ακομα να κατεβασεις αυτο http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html

να αφαιρεσεις οτι σχετικο με τον δισκο και να τον συνδεσεις παλι..

• 2 weeks later...

Εχω ένα 80άρη WD σε USB που κάνει κάτι κουλά μερικές φορές και δεν τον βλέπει με την πρώτη, αλλά το κάνει περιστασιακά και κατέληξα ότι είναι θέμα καλωδίου.

Μόνο σε ένα παλιό P4 PC είναι θέμα θυρών και παίζει μόνο στις πίσω USB θύρες (έχει δύο καλώδια USB, το 2ο μόνο για power).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.