PANYEN Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2009 Παιδιά εχω laptop Dell Ispiron 1525 με Karpesky Internet security 2009 το ανοιξα πριν λιγο και όλα τα εικονιδια στο Desktop εχουν το εικονιδιο του Karpesky. Κανένα πρόγραμμα δεν ανοιγει ούτε το ιντερνετ λειτουργεί παρόλο που δείχνει ότι έχει σύνδεση.Δεν ανταποκρίνεται τίποτα. Τι λέτε να έπαθε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 24, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Το kaspersky είναι νόμιμο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANYEN Ιανουάριος 24, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Οχι φιλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 24, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Επειδή δέν κάνει να μιλάμε για παράνομο υλικό, απλά βγάλε το...Λογικά θα λυθεί και το "πρόβλημα" σου.Διάβασε και μία τους κανόνες του forum.Υπάρχουν μιά χαρά free λύσεις, γιατί σώνει και ντέ χρησιμοποιείτε crack-αρισμένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANYEN Ιανουάριος 25, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Το εβγαλα και τα βγαζει όλα με ασπρο εικονιδιο και open with.. χωρις και παλι να ανοιγει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Ιανουάριος 25, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 εφόσον έβαλες παράνομο λογισμικό βγάλε άκρη μόνος σου. τα θελες και τα παθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 25, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Μπας και μας περνάς για χαζους??:meeting: Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 25, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Μπας και μας περνάς για χαζους??:meeting:Δέν ήθελα να το πώ εγώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANYEN Ιανουάριος 25, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Καλα ρε παιδια ρε μπορω να καταλαβω γιατι ταα λετε όλα αυτα.Δεν ειμαστε όλοι Θεοι στα pc οπως εσεις ειμαι νεος στο χωρο μου εδωσε καποιος το Karpesky και να αποτελεσματα και ρωτησα αν μπορειτε να βοηθήσετε για να γλιτωσω το format, δεν υπαχει λόγος να κοροιδευετε βοήθεια ζητησαμε.Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 25, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Φιλε μου πολυ απλα δεν θέλουμε να φαμε κάρτα απο τον Γατουλη... Κανενας δεν σε πρόσβαλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PANYEN Ιανουάριος 25, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Ενταξει ρε παιδια απλα πες μου αν γλιτωνω το format γιατι ο δισκος ειναι γεματος απο σημαντικα αρχεια.:bad: Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDiman Ιανουάριος 25, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Αν μπορεις να παρεις back up πάρε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.