Jump to content

Ikariam - Το κάψιμο...

dubber

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Τι ikariam και μπούρδες ρε παιδιά!

Ένα είναι το παιχνίδι: ogame

Έχω παίξει όλα τα online της gameforce αλλα το ogame είναι απλά κορυφή.

Μπηκα και εγω στον Beta....Mετα απο πρήξιμο των κολιτων μου να ξεκινήσω...αντε Επιπεδο ενα...:man_in_love:

[58,98] ~> ΟverClockedCiTy :p

player:dino_xd

Κανω πρεσβεια..παιζει καμια συμμαχια ?

Δώστε ξύλοο ρεεεεεεε... :p :P

Ποιος θα το φανταζοταν οτι το ξυλο θα γινοταν πιο περιζητητο και απ το μαρμαρο ακομα.. :shutup:

Που παίζετε οι περισσότεροι;

Σκέφτομαι μήπως αρχίσω και πάλι.Το είχα δοκιμάσει όταν είχε πρωτοβγει.Δεν ξέρω ρε γαμώτο όμως.Δεν κάθομαι πολύ σε αυτά τα παιχνίδια ακόμα και αν μου αρέσουν, όπως μου άρεσε και αυτό.Όταν αρχίζω να γίναομαι πιο δυνατός και να με στοχοποιούν οι γύρω μου, ξενερώνω που με τσακίζουν επειδή δεν έχω πολύ χρόνο να ασχοληθώ και έτσι τα παρατάω.

Αλλά το ikariam, μου άρεσε πολύ ρε γμτ. :(

• 1 month later...

Κόσμος Alfa, συμμαχία V_T, αλλά μετά από 1 χρόνο το παιχνίδι το βαριέμαι...

Στην κατοχή μου 7 πόλεις σύνολο και δεν έχω πληρώσει ούτε μια φορά για Plus.

Πραγματικά το ικάριαμ είναι πολύ ωραίο browser game για τις ελεύθερες ώρες σου (αρκεί να μην το παρακάνεις βέβαια)

Εγώ παίζω στους κόσμους beta, gamma, epsilon.

Όσοι είστε εκεί μπορείτε να με βρείτε ως : beta -> artakserksis gamma -> naruto ( το Ο ελληνικο) και epsilon -> artakserksis

• 6 months later...

Άντε ρε σεις, μαζευτείτε ...

Να βγάλουμε και θέσεις κι αξιώματα.

Ίσα-ίσα προλαβαίνουμε, ο Λάμδα άνοιξε στο .com!

Δηλώστε συμμετοχές!

• 2 years later...

φακ γεα βρήκα θέμα

σπέρα έχουμε ένα πρόβλημα με τις πρεσβείες δεν μπορώ να μεταφέρω διπλωματικούς πόντους από την πρεσβεία μου στην πρεσβεία της συμαχίας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.