Jump to content

Ikariam - Το κάψιμο...

dubber

Recommended Posts

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply
Another beta here ... Eldautia[69:30] ... Όνομα πόλης: Thessaloniki - Still noob :p

μολις φτιαξεις πρεσβεια, στειλε αιτηση συμμετοχης στη συμμαχια TheLab

Undeatia [07:49:] Thelab1 συμμαχια Thelab

Παιδια απο το forum ποσοι παιζετε στον επσιλον? να δουμε αν αξιζει να περιμενουμε για συμμαχια

+1 για Ε

οταν οριστικοποιηθει το θεμα με τη συμμαχια πειτε μου να κανω την αλλαγη απο την τωρινη. αυτη τη στιγμη βρισκομαι στους broadbandians αν συμφωνειτε θα κανονισω να γινουμε συμμαχοι

Συμμαχεία στον Epsilon UP :T::-O

Tag->tLab

Name->Thelab.gr

Όποιος θέλει να μπεί,pm με το username του απο το παιχνίδι για να δεχτώ την αίτηση του :spell:

Update:

Λοιπόν στείλτε μου τις αιτήσεις κα ιεγώ θα δουλέψω για να βγάλω πόντους διπλωματίας και να τις δεχτώ :T:

Επειδη για Γαμμα κοσμο δεν βλεπω τιποτα... αν καποιος απο εσας παιζει εκει... θα με βρειτε στην Συμμαχια AiasL οπου ειμαι και ιδρυτικο μελος. Θα χαρω να σας δω εκει ;)

Το ονομα μου στο παιχνιδι ειναι Theodore

Επειδη για Γαμμα κοσμο δεν βλεπω τιποτα... αν καποιος απο εσας παιζει εκει... θα με βρειτε στην Συμμαχια AiasL οπου ειμαι και ιδρυτικο μελος. Θα χαρω να σας δω εκει ;)

Το ονομα μου στο παιχνιδι ειναι Theodore

εγω ειμαι στο gamma! και δεν ειμαι και σε συμμαχεία! :p

Ανεπισημο ειναι

εγω την εκανα μπας και μαζευτουμε

μεχρι στιγμης εγω κι ο κουκος παραμενουμε...

Undeatia [07:49:] Thelab1 συμμαχια Thelab

Ισχύει? Το ψάχνω αλλά δεν φέρνει αποτελέσματα. Πρέπει να ανεβάσω επίπεδο στην πρεσβεία για να το βρω?

Ισχύει? Το ψάχνω αλλά δεν φέρνει αποτελέσματα. Πρέπει να ανεβάσω επίπεδο στην πρεσβεία για να το βρω?

οχι φιλε μου

δυστυχως για κανενα 10ημερο δεν συμμετειχε κανεις πλην εμου και αλλων 2

οποτε την κλεισαμε και πηγαμε για αλλες πολιτειες...

Οσοι συναδελφοι ικαριωτες με 4ΝΕΤ , σημερα μπορειτε να μπειτε στο παιχνιδι? :TD:

Nαι,κανονικά...

Φανταστικά..παίχτης με 41,735 πόντους την πέφτει σε παίκτη με 1028 πόντους...ωραία πράγματα...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.