Jump to content

Ikariam - Το κάψιμο...

dubber

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι εσεις πως βρισκετε διαφορες συναλλαγες. Αν και εχω αναβαθμισει στο επιπεδο 3 τις συναλλαγες δεν μπορω να βρω κανενα

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Ναι τα ειδα αυτα αλλα πχ στο νησι μου εχει μαρμαρο και εγω θελω κρασι και θειο, τα οποια δεν μπορω να βρω πουθενα ουτε στα διπλανα νησια..

Κάνε ενα εμπορικό κέντρο και ενα λιμάνι.Μέσω του κέντρου θα δείς ποιος πουλάει ότι ψάχνεις,ενώ με το λιμάνι αγοράζεις καράβια και εμπορεύεσαι

Καλά σε ποιο επίπεδο πρεπει να φτάσει για να δώ τι πουλάνε οι αλλοι??

Μπειτε σε μια σοβαρη συμμαχια που εχει πολλα ατομα κοντα σας... τοσο απλο!

Ενα 5αρι lvl καλα ειναι για αρχη νομιζω...

Κάναμε συμμαχία στον Beta με όνομα TheLab? Γιατί μολίς βρήκα έναν..

Ανεπισημο ειναι

εγω την εκανα μπας και μαζευτουμε

μεχρι στιγμης εγω κι ο κουκος παραμενουμε...

Undeatia [07:49:] Thelab1 συμμαχια Thelab

Ανεπισημο ειναι

εγω την εκανα μπας και μαζευτουμε

μεχρι στιγμης εγω κι ο κουκος παραμενουμε...

Undeatia [07:49:] Thelab1 συμμαχια Thelab

πες το ρε μάστορα... Τώρα μπαίνω..(γτ δν παλεύται μόνος και έρημος σαν την καλαμιά στον κάμπο...)

Αντε περιμενουμε και εμεις στο επσιλον...μολις κανουμε πρεσβια βασικα:D

ποοο σφαγη η 0.30!

μιλαμε για τρελο πλιατσικο!

Οσοι εκαναν καλα τους υπολογισμους τους ευνοηθηκαν πολυ απο τη μεταβαση... οσοι οχι... χαντακωθηκαν!

Παιδιά υπάρχει τρόπος να με βοηθήσει κανείς στον Epsilon?Μου κάνουν επίθεση και δεν έχω πολλές δυνάμεις :'(

Μπορεί κάποιος δυνατός να με υπερασπιστεί ή να κάνει επίθεση στον αντίπαλο?Δεν έχω στόλο ακόμα!

Η πόλη μου είναι η Crossfire στο Taieuos[98:66]

Και ο αντίπαλος λέγεται skliropirinos με πόλη την skepasti και συνταταγμένες Thacios[96:62]

Help!!!

Που να τον στείλω?Δεν έχω άλλες πόλεις και άμα κάνω επίθεση θα με κυνηγάνε πάλι...ΤΟ εμπορικό λιμάνι δεν εννοείς?

Το γκρέμισα το λιμάνι,αλλα ο στρατός μου έιναι πολύ μικρός,2 ξιφομάχους και μερικούς εκτοξευτές έχω..

τί να γκρεμίσει το λιμάνι?

πάνε αυτά τα πούστ...κα στην 0.3

χρυσό δε σου παίρνει

μόνο υλικά (τί μονο δηλαδή!)

ξόδεψε ότι μπορείς και στείλε το σε άλλη σου πόλη

διώξε και το στρατό και μπές σε συμμαχία αν δεν είσαι!

Ρε παιδία τόσοι λίγοι είμαστε στον Beta...??

Άντε να μπείτε να βοηθήσουμε λίγο την συμμαχία μας...

(Δν έχω και πέτρα...:p)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.