Jump to content

Ikariam - Το κάψιμο...

dubber

Recommended Posts

Άμα αρχίσουν και στην πέφτουν θα αποκτήσει ενδιαφέρον.

δεν ξερω....γενικα τα "πολυπλοκα" παιχνιδια δε μ αρεσουν τοσο..

• Replies 133
  • Created
  • Last Reply

Εγώ το έπαιξα για 2 μήνες, άλλα δεν ενθουσιάστηκα κιολας.

Ίσως αυτός ήταν ο λόγος που βαρέθηκα και δεν ξαναέπαιξα...

παίζω στον alpha και έχω 300.000 πόντους

είμαι στην adslgr και εγώ

υπάρχει ένας λογαριασμός που δωρίζεται με 50.000 βαθμούς

αν ενδιαφέρεται κανείς ας μου πεί να κάνω τα conne

αλλες φορες ειναι βαρετο ,αλλες φορες η αδρεναλινη ανεβαινει στα υψη!!

παιζω εδω και μηνες στον Α και Β

σημερα εστειλα επιθεση στον APOST (Νο 1 στον Β) και στο τσακ την γλυτωσε την λεηλασια ( αποδοση > 8.000.000 χρυσα)

με πηρε χαμπαρι ο ατιμος !!

και μια λεηλασια>>

http://img81.imageshack.us/img81/2371/hgmntsadv1.jpg

Παίζω στον Alpha αρκετό καιρό., περίπου με 756.000 πόντους είμαι, σίγουρα απο τη Τετάρτη και μετά θα αποκτήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρων ;)

Καλά κάτσε να μπει η .30 και θα τα πούμε:p

Koίταξε μέχρι τώρα δεν παίζω επιθετικά απλά αναπτύσσομαι...

Απ' τη στιγμή που θα μπει η new version όμως,βλέπω τα 11k income να γίνονται όλα στρατός...:triniti:

Btw συμμαχία Genesis εδώ...

O Kολιτός μου παιζει στον Delta και απο λιγο που τον ειδα να παιζει δεν μου αρεσε...

Στον Alpha αποτι μου ειπε ειναι ολα τα μεγαλα ''ψαρια'' και τρώγονται συνεχως μεταξυ τους...:p

O Kολιτός μου παιζει στον Delta και απο λιγο που τον ειδα να παιζει δεν μου αρεσε...

Στον Alpha αποτι μου ειπε ειναι ολα τα μεγαλα ''ψαρια'' και τρώγονται συνεχως μεταξυ τους...:p

κάπως έτσι είναι :p

Δεν μαζευόμαστε όλοι σε ένα κόσμο να κάνουμε καμιά καλή συμμαχία?

Αμα ειναι να ξεκινήσουμε ολοι οι λαμπιτες δυναμικά θα την παλεψω και εγω...:tongue:

εγω παιζω στον δελτα και στον εψιλον και ειμαι και στουσ δυο κοσμους στην συμμαχια του adslgr με το ονομα broadbandians

Και γω λίγο που το είδα μου φαίνεται πολύ αργό αλλά αν είναι για Kammenoi Ikarian edition ευχαρίστως να πάρω μέρος :)

Πόσο καιρό παίζετε ρε καμμένοι? Εγώ στουε 3 μήνες είμαι ~24.000

Νομίζω ότι ο τίτλος είναι κατάλληλος :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.