loukas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2009 Καλησπέρα καταρχάς σε όλους!Η απορία μου είναι η εξής:Οταν παθαινει κάτι ο Η/Υ πως καταλαβαίνεις τι έχει χαλάσει??Λ.χ ακούστηκε ένας κροτος απο τον Η/Υ αυτο εμενα μου λεει οτι κατι έπαθε το τροφοδοτικό διότι δεν ανοίγει!!Σας ευχαρηστώ προκαταβολικάΦιλικά παντα Λουκάς
Spanaks Ιανουάριος 24, 2009 #2 Ιανουάριος 24, 2009 ω... η εύκολη διαδικασία είναι να έχεις στην άκρη καβάτζες υλικό και να δοκιμάζεις αλλαγές μέχρι να δουλέψει. Λογικά κρότος είναι όντως τροφοδοτικό.Μπορείς να ελέγξεις τις τάσεις που βγάζει το τροφοδοτικό αν ανάβει μόνο του.Αλλά δεν σημαίνει ότι αν αλλάξεις τροφοδοτικό θα δουλέψει σίγουρα. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να έκαψε και άλλα το τροφοδοτικό φεύγοντας.
tasatva Ιανουάριος 25, 2009 #4 Ιανουάριος 25, 2009 Το τροφοδοτικό τί μάρκα είναι, και μετά απο πόσο καιρό χρήσης τα έφτυσε άν είναι αυτό...
loukas Ιανουάριος 25, 2009 Author #5 Ιανουάριος 25, 2009 2 χρονια το ειχε η φίλη μου στο Pc της Premier ειναι στα 220 V..τελικα μονο αυτο καηκε τα αλλα ειναι μια χαρουλα!
tasatva Ιανουάριος 25, 2009 #6 Ιανουάριος 25, 2009 NoName και δέν πήρε και άλλα μαζί του , μιά χαρούλα.Πάρε κανα μικρό και επώνυμο this time.
loukas Ιανουάριος 25, 2009 Author #7 Ιανουάριος 25, 2009 Αυτο θα κανω.ευχαρηστω για τις προτασεις και την βοηθεια σας!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.