headhynter02 Ιανουάριος 25, 2009 #21 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 αν βαλεις τους τελευταιους driver εχει την Ελλαδα αλλα και με την Ιταλια που ειχα δοκιμασει δεν ειχε καποιο προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 25, 2009 #22 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Ανοίγεις την τηλεόραση πάς εκεί που ψάχνει τα κανάλια και το αφήνεις ψάχνει κάθε φορά που βρίσκει ένα κανάλι σημειώνεις τα Μhz σε ένα χαρτί και μετά τα παιρνας ένα ένα στην κάρτα. NAI! τωρα θυμηθηκα αυτο ειχα κανει και εγω στην αρχη αρχη!!!Χαχαχα ακομα βρισκω πεταμενο το χαρτακι που και που και ας εχουν περασει 4-5 χρονακια χαχαχα @bilkik οι drivers που εδωσες ειναι για ολες τις καρτες?Γιατι και εγω εχω προβληματα με την δικια μου και δεν μπαινουν σε βιστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιανουάριος 25, 2009 #23 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Η σελίδα που έδωσα είναι από το support της Hauppage και απο ότι είδα έχει όλες τις κάρτες άπλα επιλέγεις το μοντέλο και κατεβάζεις αντίστοιχα συνοδευτικά προγράμματα ή drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 25, 2009 #24 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Eγω τα κατεβασα για την δικια μου προχτες αλλα παλι τα ιδια,μου βγαζει ενα σφαλμα οταν παταω να ανοιξει,θα το ξανακανω αργοτερα και θα σας δειξω τι μου βγαζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mainframe Ιανουάριος 25, 2009 #25 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Για δεσ εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 25, 2009 #26 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 Για δεσ εδώ χαχαχα ακριβως αυτο βλεπω τωρα ονλινε σε ενα σιτε,ΣΚΑΙ :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Ιανουάριος 27, 2009 Author #27 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2009 ευχαριστώ πολύ...παίδες θα το δοκιμάσω απόψε και θα σας ενημερώσω...όσο αφορά τα άλλα που αναφέρατε παραπάνω...τα καλώδια όπως προανέφερα σε παλιότερα posts το καλώδιο της κεραίας..αν και το έφτιαξα πρόσφατα..το δοκίμασε σε τηλεόραση και παίζει κανονικά...δεύτερον δεν έχει γίνει λάθος στις υποδοχές τις κάρτες...κεραία τηλεόρασης/ραδιοφώνου......αναμένεται λοιπόν...τη σημερινή δοκιμή...και θα σας πώ.... πάντως thnks ....:pleasantry: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Ιανουάριος 28, 2009 Author #28 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Το πρόβλημα λύθηκε....πιάσαμε κανάλια και με ήχο:happy2::happy2::happy2: αλλά το πρόβλημα είναι ότι είναι μόνο 8 κανάλια(Αnt1/Net/ET1/Βουλή) + τα ψηφιακά της ΕT...+ το ότι το ραδιόφωνο είναι μουγκό ακόμα...πάντως είμαστε σε καλό δρόμο... τα άλλα πώς θα τα πιάσουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιανουάριος 28, 2009 #29 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2009 Αν δηλαδή δοκιμάσεις να βάλεις χειροκίνητα(όπως έιπα πιο πάνω) την συχνότητα του ΣΚΑΙ ή του STAR ή όποιου άλλου δεν δείχνει?Για τον ήχο στο ραδιόφωνο επελέξε και εκεί line in απο το δικό του menu όπως έκανες και με την TV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Ιανουάριος 29, 2009 Author #30 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Κοίτα βασικά δεν έκανα κάποια ρύθμιση στον ήχο απλά για την τηλεόραση έκανα scan με επιλογή για χώρα "Ελλάδα" και format PAL_BGDHIDK τίποτα άλλο και μου βρήκε μόνο αυτά τα 8....απο κεί και πέρα τζίφος τα υπόλοιπα...το να τα βάλω σφήνα ένα προς ένα τα κανάλια δεν το έχω κάνει ακόμα γιατί απλά δεν ξέρω τις συχνότητες εκπομπής σήματος του κάθε καναλιού...αλήθει που τις βρίσκει κάποιο αυτές... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Ιανουάριος 29, 2009 Author #31 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Τις βρήκα wikipedia....:happy2:θα προσπαθήσω το απόγευμα να τις βάλω καρφωτά και θα σε ενημερώσω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιανουάριος 29, 2009 #32 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 το να τα βάλω σφήνα ένα προς ένα τα κανάλια δεν το έχω κάνει ακόμα γιατί απλά δεν ξέρω τις συχνότητες εκπομπής σήματος του κάθε καναλιού...αλήθει που τις βρίσκει κάποιο αυτές...Aνοίγεις την τηλεόραση του σαλονιου το έγραψα και πιο πάνω αναλυτικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nasos1416003258 Ιανουάριος 29, 2009 #33 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 Οι πιο πολλες τηλεορασεις δειχνουν μια μπαρα στο ψαξιμο και οχι το ακριβες νουμερο Mhz. Μαλον αυτο το προβλημα θα εχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
αρης_τζ Ιανουάριος 29, 2009 #34 Κοινοποίηση Ιανουάριος 29, 2009 έχω και εγώ κάρτα WinTV-Go από Hauppauge..θυμάμαι ότι η εικόνα στη NETήταν διαφορετική εάν άλλαζες την ρύθμιση της συχνότητας...επίσης νομίζω ότισε κάποια κανάλια η εικόνα ήταν ασπρόμαυρη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Ιανουάριος 30, 2009 Author #35 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 όχι μόνο δεν μπορείς να βάλεις τα κανάλια καρφωτά :angry:αλλά και κάθε φορά που το βάζεις να κάνει scan τα standar που βρίσκει πλέον είναι μόνο τα ψηφιακά κανάλια της ΕΡΤ και τίποτα άλλο...θέλω τόσο πολύ από τη μία να δω τηλεόραση στο PC αλλά και άλλο τόσο να τη σπάσω σε χίλια κομμάτια και μετά να την πάω από κει που την πήρα και να τους την τρίψω στα μούτρα..:fist::fist: από την άλλη έχω αρχίσει να σκέφτομαι τι θα γινόταν αν σύνδεαμε κατευθείαν επάνω της δορυφορικό σήμα από πιάτο...ή μήπως ζητάω πολλά.το τελευταίο πράγμα που θα κάνω το σαββατοκύριακο είναι αυτό κατευθείαν σήμα από δορυφορικό πιάτο μπας και δούμε φως στο τούνελ...από κει και πέρα θα δούμε...:OT::OT: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιανουάριος 30, 2009 #36 Κοινοποίηση Ιανουάριος 30, 2009 Οταν λες δεν γίνεται εννοείς ότι εκτός απο scan δεν έχει επιλογή add new channel;Από την φώτο πιο πάνω φαίνεται μια καρτέλα channels για δες από κει ή στείλε pm στον mainframe που την έχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Φεβρουάριος 2, 2009 Author #37 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 2, 2009 το θέμα είναι ότι υπάρχει βέβαια η διαδικασία να βάλεις το κανάλι καρφωτό...αλλά αφού το αποθηκεύσεις...το κανάλι είναι απλά νεκρό...:dots: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.