Kokolikos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24, 2009 Την έβαλα πρόσφατα στο πιτσί αλλά για κάποιο ρημαδολόγο δεν λεεί να σταυρώσει κανάλι καμιά ιδέα για τις ρυθμίσεις.???μιας και εγώ είμαι άσχετος. ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 24, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 εχεις επιλέξει cable αντί για antenna μήπως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Ιανουάριος 24, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 όχι είναι κανονικά επιλεγμένο σε antenna απλά αρνείται πεισματικά να βρει οτιδήποτε...άσε που στην επιλογή "country"δεν έχει Ελλάδα και βάζω το ποιο κοντινό....από κει και πέρα τζίφος "No Kanali pianei". Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 24, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 πρέπει εκεί που λέει χώρες να διαλέξεις βέλγιο. πολλές κάτρες tv εκπέμπουν με βάση βελγίου. το έχω τύχη πολλές φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Ιανουάριος 24, 2009 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 κοίτα να σου πω έκανα αυτό που είπες αλλά παρόλα αυτά βρήκε 124 νεκρά κανάλια....αλήθεια στο format τι βάζεις?και κάτι άλλο για τον ήχο...μούγκα γενικώς.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGRIMI Ιανουάριος 24, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 κοίτα δεν θυμάμαι και πολλά αλλά σίγουρα βάζεις βέλγιο για να πέξουν μετά συνήθως τα ρύθμιζα μέσα από το cyberlink power cinema 5. ακόμα και κάρτες που είχαν την ελλάδα ήθελαν βέλγιο. διάβασε λίγο το manual για την εγκατάσταση δεν θυμάμαι να ήταν τόσο δύσκολο. επίσης αν έφτιαξες τώρα το καλώδιο της κεραίας δοκίμασέ το σε καμιά τηλεόραση πρώτα για να δεις άμα πιάνει κανάλια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Ιανουάριος 24, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Το καλώδιο αν και το έφτιαξα πρόσφατα το δοκίμασα σε κανονική τηλεόραση και παίζει μια χαρά.Ύστερα από τρελή προσπάθεια κατάφερα βάζοντας για χώρα Ιταλία να πιάσω 4 κανάλια στο μουγκό όμως...η προσπάθεια ακόμα συνεχίζεται....όσο πιστοί βοηθήστε....:...::...::...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιανουάριος 24, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Στον ήχο δοκίμασε PAL-BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Ιανουάριος 24, 2009 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 μα δεν κατάλαβες δεν μου έχει καμία επιλογή για ήχο μόνο για format στην antenna..και στο satellite...πουθενά αλλού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 24, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Και εγω ειχα το ιδιο προβλημα παλια με μια WinTV 2000,πως την εβαλα ενας θεος ξερει,τωρα στα Vista μου βγαζει προβλημα απο την εγκατασταση κιολας...:fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Ιανουάριος 24, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 αα καλά πάμε...μια χαρά....:fist::fist::fist: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιανουάριος 24, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Έχεις συνδέσει την κάρτα τηλεόρασης με την κάρτα ήχου?Επίσης δοκίμασε να προσθέσεις χειροκίνητα τα κανάλια βάζοντας την ίδια συχνότητα με αυτή της τηλεόρασης.Έγω θα έπαιρνα αυτην πάντωςhttp://www.skroutz.gr/s/61769/Leadtek-WinFast-PxDVR3200-H.html?keyphrase=winfast+3200 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kokolikos Ιανουάριος 24, 2009 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 αυτό το τελευταίο ακούγεται ωραίο...άμα μου έλεγες κάνα λίνκ και που μπορώ να βρω τι συχνότητα που εκπέμπουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
charly13 Ιανουάριος 24, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Οταν ειχα μια καρτα tv εβαζα για χωρα Γερμανια και δουλευε μια χαρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 24, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Τελικά υπάρχει καμμία κάρτα TV απροβλημάτιστη ?Ψάχνω καιρό και όλο το αναβάλω γιατί όλο διαβάζω για δυσλειτουργίες.Στο παρελθόν είχα αποτυχημένες προσπάθειες με AverMedia οπότε μακριά και αγαπημένοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Ιανουάριος 24, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Με ποιό μοντέλο της Avermedia είχες πρόβλημα? Γιατί εγώ με την USB TV της Avermedia κανένα μα κανένα πρόβλημα εδω και 1,5 χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 24, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Με το AverMedia AverTV Hybrid FM PCI-E / A177.Ταλαιπωρία.... Αγοράζω ένα και λειτουργούσε για λίγο μέχρι που άρχιζε να ψάχνει τα κανάλια. Μετά πάπαλα...Το αλλάζω με άλλο τα ίδια. Σύν μπλέ οθόνες. Ευτυχώς να είναι καλά τα παιδιά μετατράπηκε σε ένα καλό πιστωτικό.Για τις Leadtek έχω ακούσει και απο άλλους καλά λόγια. Απότι βλέπω 2 μοντέλα που με ενδιαφέρουν πιό πολύ είναι συμβατά με το MCE, αλλά το δικό τους πρόγραμμα τί λέει ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leros2004 Ιανουάριος 24, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμα, αλλά προτιμάτε κάρτες με Dvb-t με mpeg4, τα ιδιωτικά κανάλια θα εκπέμπουν σε 4 και όχι σε 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 24, 2009 #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Φιλε δοκιμασε να κατεβασεις απο το site της Hauppauge,νομιζω οι WinTv εχουν να κανουν με τις καρτες τις Hauppauge,δεν ξερω τι αλλο να σου πω,κοιτα μηπως εβαλες ισως το καλωδιο της κεραιας στην θυρα για ραδιοφωνο(αμα εχει η καρτα σου) :turn: Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Ιανουάριος 25, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 25, 2009 αυτό το τελευταίο ακούγεται ωραίο...άμα μου έλεγες κάνα λίνκ και που μπορώ να βρω τι συχνότητα που εκπέμπουν... Ανοίγεις την τηλεόραση πάς εκεί που ψάχνει τα κανάλια και το αφήνεις ψάχνει κάθε φορά που βρίσκει ένα κανάλι σημειώνεις τα Μhz σε ένα χαρτί και μετά τα παιρνας ένα ένα στην κάρτα. Τα καλώδια τα έχεις βάλει σωστά ας πουμε την κεραία σε αυτο της τηλεόρασης και όχι του ραδιοφώνου όπως είπε και ο hydra πιο πάνω(σε κάποιες κάρτες είναι ίδια) και το καλώδιο που συνδέει την κάρτα ήχου με την κάρτα σου. Επίσης κατέβασε τους τελευταίους drivers και συνοδευτικά προγράμματα http://www.hauppauge.co.uk/site/support/support_hybrid.html Αν δεν την κάνεις να δουλέψει σκεψου το ενδεχόμενο να την επιστρέψεις αν δεν εχεις χαλάσει-πετάηει την συσκευασία και δεν έχουν περάσει πολλές μέρες απο τη αγορά Και σε εμένα η Αvermedia hybrid δεν δούλευε και την επέστρεψα και πήρα πιστωτικο. Επίσης παλιότερα έιχα κακή εμπειρία με pinnacle. Απο Leadtek 2 καρτες δούλεψαν και δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα και μάλλον Leadtek θα ξαναπαρω. Επίσης καλά λογια ακούω για terratec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.