Jump to content

απο TELLAS σε ποιον?

tolis861416003225

ποιον παροχο να διαλλέξω?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply
Εισαι λαθος για τα κινητα φιλε.Οσο καιρο εχω την forthnet μηλαω και 10λεπτα στα κινητα και αμα δεν περασω τον χρονο τον 60λεπτων συνολικ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Δεν εχει καμια σχεση αυτο με αυτο που ειπα. Ισως δε το διατυπωσα καλα. Εννοω οτι υπαρχει ελαχιστη διαρκεια κλησης το 1 λεπτο. Οποτε ειτε μιλησεις 20sec ειτε 1 λεπτο θα σου "φαει" 1 λεπτο απο τον δωρεαν χρονο, αρα θα σου μεινουν 59 λεπτα.

Αυτο πρακτικα σημαινει οτι στην καλυτερη πριπτωση εχεις 60 δωρεαν κλησεις αν μιλας σε καθε μια το πολυ 1 λεπτο. Και ειανι λιγο παραπλανητικο γιατι ετσι δεν ειναι στην πραξη 60 λεπτα ειναι λιγοτερο, εκτος και αν το σηκωσεις και μιλας για 60 λεπτα σερι...

Δεν γουστάρω καθόλου τον ΟΤΕ γιατί συχαίνομαι τα μονοπώλια και ότι αυτά συνεπάγονται ! Γι'αυτό πήγα ο #@$Τ$ στη Forthnet ! Εφόσον μου έκαναν την ζωή ποδήλατο , με εξευτέλισαν σαν πελάτη και σαν άτομο , με χλεύασαν και με ειρωνεύτηκαν , στο τέλος (και με επιτόπου μετρήσεις από τεχνικούς δικούς τους και του ΟΤΕ) παραδέχτηκαν οι τρισάθλιοι ότι δεν είναι ικανοί τεχνικώς να μου παρέχουν αυτά που με χρέωναν (και πλήρωνα ο $@@#) !

Γι'αυτό επέστρεψα στον ΟΤΕ και δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή μου να συμβουλέψω κανέναν να πάει σε εναλλακτικό πάροχο !

Και μη μου πει κανείς ότι είναι τοπικό το θέμα και θέμα dslam και ελεύθερων πορτών και παραθύρων και ποιότητας χάλκινων καλωδίων και τα ρέστα γιατί όλες οι μπινιές γίνονται από τους παρόχους ! Αν η fortnnet και η κάθε forhtnet κλέβει λεφτά από τους ανυποψίαστους πολίτες για υπηρεσίες που ΔΕΝ μπορεί να παρέχει δεν μας φταίνε ούτε τα καλώδια , ούτε οι δρομολογητές , ούτε τίποτα ! Η αιώνια ελληνική λαμογιά μας φταίει !

Δεν γουστάρω καθόλου τον ΟΤΕ γιατί συχαίνομαι τα μονοπώλια και ότι αυτά συνεπάγονται ! Γι'αυτό πήγα ο #@$Τ$ στη Forthnet ! Εφόσον μου έκαναν την ζωή ποδήλατο , με εξευτέλισαν σαν πελάτη και σαν άτομο , με χλεύασαν και με ειρωνεύτηκαν , στο τέλος (και με επιτόπου μετρήσεις από τεχνικούς δικούς τους και του ΟΤΕ) παραδέχτηκαν οι τρισάθλιοι ότι δεν είναι ικανοί τεχνικώς να μου παρέχουν αυτά που με χρέωναν (και πλήρωνα ο $@@#) !

Γι'αυτό επέστρεψα στον ΟΤΕ και δεν πρόκειται ποτέ στη ζωή μου να συμβουλέψω κανέναν να πάει σε εναλλακτικό πάροχο !

Και μη μου πει κανείς ότι είναι τοπικό το θέμα και θέμα dslam και ελεύθερων πορτών και παραθύρων και ποιότητας χάλκινων καλωδίων και τα ρέστα γιατί όλες οι μπινιές γίνονται από τους παρόχους ! Αν η fortnnet και η κάθε forhtnet κλέβει λεφτά από τους ανυποψίαστους πολίτες για υπηρεσίες που ΔΕΝ μπορεί να παρέχει δεν μας φταίνε ούτε τα καλώδια , ούτε οι δρομολογητές , ούτε τίποτα ! Η αιώνια ελληνική λαμογιά μας φταίει !

+1. Δυστυχώς και η δική μου εμπειρία δείχνει τα ίδια...

Τουλάχιστον με OTE έχω 11,5mbits συγχρονισμό (37db Attenuation, 2.7χλμ από το DSLAM) και κατεβάζω με 1.1mb/s. Disconnects δεν έχω ιδιαίτερα (όχι όμως καθόλου), θα έλεγα ίσως μια-δύο φορές το μήνα.

Αν τον αφήσει η ΕΕΤΤ να κατεβάσει και τις τιμές του τότε θα έχουμε έναν ανταγωνιστικότατο ΟΤΕ και ίσως τότε να αποτελεί και την σοφότερη επιλογή.

ΟΤΕς κι εγώ. Έρχεται 90-100 ευρώ το δίμηνο αλλά δεν αλλάζω ούτε για δοκιμή. Κάθε 3 και λίγο χρειάζομαι επιγόντως web. Δεν μπορώ να φανταστώ αναμονές ημερών, ουτε καν ωρών. 3 χρόνια με 1Mbps γραμμή δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Ουτε καν όταν άλλαξα σπίτι. Τηλ+web μεταφέρθηκαν σε 3 μέρες εκ των οποίων οι δύο ήταν Σαβατοκύριακο.

Tηλ+web μεταφέρθηκαν σε 3 μέρες εκ των οποίων οι δύο ήταν Σαβατοκύριακο.

Κι εγώ happy από το support γενικά. Αλλαγή ταχύτητας από 8mbps σε 24 (γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα πιάσω περί στα 11 με 12mbps) έγινε σε 3 ώρες από την ώρα που έκανα την αίτηση. Έμεινα χωρίς Internet περίπου για 30 λεπτά.

• 1 month later...

λοιποοοοοον...... εχω HOL εδω και 1,2 μηνες και εχω να πω μονο τα καλυτερα...

ιντερνετ σταθεροτατο χωρις τη παραμικρη διακοπη ποτε, πολυ καλα pings και απο ταχυτητα ακομα και μεσημερι χτυπαω 1Mbyte. και απο τηλεφωνο μια χαρα επισης. :T: Hol

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.