Jump to content

απο TELLAS σε ποιον?

tolis861416003225

ποιον παροχο να διαλλέξω?  

90 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Πατρα μενω,οποτε μπορω και να μιλησω εκ τον εσω.

λεπον.

Ο οτες ναι ειναι ακριβος.

σχεδον τα διπλα απο οτι θα πλερωνες πχ για φορθνετ.

ΑΛΛΑ.

5 χρονια σχεδον που εχω ΟΤΕ δεν αντιμετωπισα προβλημα σοβαρο-και τα μικροπροβληματα διορθώνονταν μαξ σε 3 εργασιμες.

ετσι ειχα περισσοτερο χρονο για διαβασμα και βολτες βραχνεικα και κεντρο.χα.

ενηγουεη.

Τελλας εχει ο σπιτονοικοκυρης μου και εχουν απειρα προβληματα,και αυτο το ξερω αφου λειτουργω σαν ατυπο ΙΤ dept.

HOL εχουν 3 πολυ καλοι φιλοι και περαν των πολλων disconnect,πασχουν και απο αρκετα μεγαλα ping,απο 80 και πανω,με τον ενα να μην εχει μπει ποτε κατω απο 100 στο νετ.

ισως αν ελεγες και περιοχη που μενεις,για να δουμε που σε συνδεουν ,πχ εγω ειμαι στο overcrowed σκαγιοπουλειο,αλλα με 2αρα γραμμη εχω 200 σταθερα Dl,28 upload με ping <60

και συντομα θα αναβαθμισω σε 24(αν και με προειδοποιησαν για συγχρονισμο στα 9.5!

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Για όλες ισχύει το "κι άν σου κάτσει".

Φανταζόμαι οτι η ταχύτητα που κλειδώνεις δέν έχει αλλάξει κατα πολύ, γιατί άν έχει συμβεί αυτό δέν φταίει μόνο η εταιρεία αλλά και κάποια συσκευή στο σπίτι σου.

Σίγουρα ο ΟΤΕ μετράει πιό πολύ, ειδικά άν σε ενδιαφέορυν τα pings.

Εγώ ας πούμε έχω forthnet 2 χρονια σχεδόν και είμαι απόλυτα ικανοποημένος, γιατί έχω κόψει τα online αλλιώς δέν θα την πάλευα. ΑΑΑ, και απο τήλ είναι άψογη

Και γω Tellas έχω Θεσσαλονίκη και σέρνεται.

Δεν ξέρω αν έχει έρθει στην Πάτρα άλλα θα πρότεινα Cyta

Καινούργια εταιρεία με εμπειρία στην Κύπρο και από ότι διαβάζω στο adslgr δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Καινούργια εταιρεία με εμπειρία στην Κύπρο και από ότι διαβάζω στο adslgr δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Επειδή είναι ακόμα λίγοι, κάτσε να γεμίσει και τότε θα την δούμε.

Όσο για την εμπειρία στην Κύπρο μιλάμε για άλλα μεγέθη.

+1.Την πάτησα με την HOL και τη παρασκευή έκανα αίτηση επιστροφής στον ΟΤΕ.Μετά από πόσες μέρες σε σύνδεσαν εσένα?Δεν έχω ούτε τηλέφωνο ούτε internet εδώ και 15 μέρες!!:wall:

εγω εκανα και μετατροπη γραμμης απο isdn με το ondsl kit που ειχα σε pstn και μετα εβαλα conn-x , αυτο εκανε καμια 10αρια μερες, μολις αλλαξε η γραμμη η ενεργοποιηση εγινε σε μια μερα,το τηλεφωνο παντως δεν μου κοπηκε ουτε μια μερα...

φιλε ηταν λαθος σου να κανεις αυτο το θεμα...δε προκειται να βγαλεις ακρη. Εχω περασει απο μπολικες εταιρειες (OTE, Hol, Forthnet, Altec, Tellas) και το συμπερασμα ειναι 1!

Καθε εταιρεια εχει και ευχαριστημενους και δυσαρεστημενους πελατες (μερικοι απο τους οποιους αγρια καμμενοι και δικαιολογημενα τη βριζουν). Οπως καταλαβαινεις ειναι θεμα τυχης σε καποιο βαθμο τι θα κατσει σε εσενα σε οποιαδηποτε εταιρεια. Τωρα λεω "σε καποιο βαθμο" θεμα τυχης, γιατι μετα μπορεις να πας με τις πιθανοτητες να σου κατσει η στραβη. Ε, εκει καλως η κακως ο ΟΤΕ εχει τις λιγοτερες. Οι τιμες του βεβαια ειναι ενα 50% ακριβοτερες και με λιγο λιγοτερες υπηρεσιες. Πχ για ενα κλασσικο double play, στον ΟΤΕ θες 15ε παγιο γραμμης PSTN, 30 ευρω adsl 24mbps, 15 ευρω connex-talk για απεριοριστες κλησεις (που επιτελους ισχυουν ΚΑΙ προς τους εναλακτικους) αρα συνολο 60 ευρω, 50% παω απο τα 40 ευρω που χρεωνουν οι υπολοιποι συνηθως οι οποιοι σου δινουν εξτρα και δωρεαν κλησεις σε καμια 40αρια χωρες εξωτερικου και 60' προς κινητα, ΟΚ δεν ειανι τιποτα σπουδαιο συνηθως αυτα τα 2...

Αποκει και περα, ολοι οι εναλλακτικοι παιρνω σαν δεδομενο οτι εχουν αυξημενη πιθανοτητα προβληματων σε σχεση με ΟΤΕ, τωρα το ποσο αυξημενη και αν εουν διαφορα μεταξυ τους αυτο ειναι δυσκολο να το υπολογισεις. Απο αυτα που εχω δει και διαβασει θα ελεγα οτι πχ στον ΟΤΕ εχεις πιθανοτητα προβληματων 5-10% , και σε λους τους αλλους γυρω στο 20-30%.

Αρα κατα τη γνωμη μου αν θες δινεις τα παραπανω λεφτα, πας στον ΟΤΕ και πιθανοτατα κοιμασαι ησυχος. Αν θες να την ψαξεις ριχνεις τη ζαρια σου σε οποιον θες απο τους αλλους και μακαρι να σου κατσει. Αφου εισαι ηδη καμμενος τωρ αμε Tellas, θα ελεγα να προσπαθησεις να προσδιορισεις το προβλημα και αν οντως φταιει η Tellas και οχι το router πχ, ή η γραμμη σου τοτε δοκιμασε σε hol/forthnet την τυχη σου...

Ε, όχι και τίποτα....

συνηθως ειπα...ενταξει αμα εχεις γιο που σπουδαζει στην αγγλια ισως ειναι σημαντικο, αλλα δεν ειναι η πλειοψηφια ετσι...

Επισης τα 60' προς κινητα ειναι λιγο παραπλανητικα γιατι υπαρχει ελαχιστη διαρκεια το 1 λεπτο αρα και 15sec να μιλησεις που ειναι πολυ συνηθες για κινητο θα σου φαει 1 λεπτο...ασε που οι πιο πολλοι τα καλουμε αυτα απο το κινητο μας...

Tellas double play unlimited εχω και τις εχω τις παραπανω υπηρεσιες, δε τις απαξιωνω, απλα στους 8 μηνες που το εχω κληση στο εξωτερικο εχω κανει μονο 1 φορα, και κλησεις σε κινητα που και που κανω, ποτε δεν ξεπερναω τα 60' αλλα και απο το κινητο να τις εκανα παλι τσαμπα θα ερχονταν αφου ουτε εκει ξεπερναω τον δωρεαν χρονο...

Γενικα σημασια εχει να προτεινεις στον αλλον αντικειμενικα και οχι με βαση το τι εχεις. Tellas εχω και ειμαι κατα 80% ευχαριστημενος, χοντρο προβλημα δεν εχει κατσει ακομα οποτε δε φευγω γιατι η τιμη ειναι καλη...αλλα αν πηγαινα σε ενα νεο σπιτι και ξαφνικα ηθελα τηλεφωνο μαλλον ΟΤΕ θα πηγαινα...

συνηθως ειπα...ενταξει αμα εχεις γιο που σπουδαζει στην αγγλια ισως ειναι σημαντικο, αλλα δεν ειναι η πλειοψηφια ετσι...

Επισης τα 60' προς κινητα ειναι λιγο παραπλανητικα γιατι υπαρχει ελαχιστη διαρκεια το 1 λεπτο αρα και 15sec να μιλησεις που ειναι πολυ συνηθες για κινητο θα σου φαει 1 λεπτο...ασε που οι πιο πολλοι τα καλουμε αυτα απο το κινητο μας...

Εισαι λαθος για τα κινητα φιλε.Οσο καιρο εχω την forthnet μηλαω και 10λεπτα στα κινητα και αμα δεν περασω τον χρονο τον 60λεπτων συνολικ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.Υπαρχουν πολλα υπερ και κατα τον εταιριων.Εγω πλεον προτινο μονο Connx και Forthnet οι αλλες απλα δεν αξιζουν.Ο οτε ναι μεν εχει πολυ καλες ταχυτητες και καλη εξυπηρετηση εχει συνεχεια και διαρκεις αποσυνδεσεις σε ακυρες και κρισιμες ωρες που σε κανει να κατεβαζεις ΤΑ μπινελικια.Με την forthnet δεν εχω προβληματα ουτε αποσυνδεσεις,λιγο στης τηλεφωνικη εξυπηρετηση τα ξινουν και με τσουγκρανα αλλα σε γενικες γραμμες και ειδικα στην περιοχη μου ειναι ΟΚ!!!

sorry δεν προσεξα οτι εισαι Κων/λεως.

4 η ωρα γαρ.

ενηγουεη,υπαρχουν αντιστοιχα θεματα στο adslgr για πατρα.

εγω απο εκει συμβουλευομαι / ενημερωνομαι περι DSL αφου η ενασχοληση του με το θεμα ειναι αποκλειστικη!:shifty:

εντιτ:και για Online gaming, ping μεγαλυτερο απο 70-80 ειναι απαραδεκτο.

τρελο lag.

Επειδή είναι ακόμα λίγοι, κάτσε να γεμίσει και τότε θα την δούμε.

Όσο για την εμπειρία στην Κύπρο μιλάμε για άλλα μεγέθη.

Η εμπειρεία στην Κυπρο δείχνει ότι η εταιρεία δεν έιναι χθεσινή και γνωρίζει 5 πράγματα.

Και μεχρι να μπουκώσει άν μπουκώσει(δεν είναι απαραίτητο) πιστεύω ότι είναι η καλύτερη λύση απο τις ήδη φορτωμένες Forthnet/hol και τον ακβριβό ΟΤΕ. Έχει ήδη αποκομίσει πολλά θετικά σχόλια.

Αν ήσουν Αθήνα θα πρότεινα Οn ή Netone. Για Πάτρα όμως Cyta

οχι μωρε δε παιζω games online.. ουτε σπιτι μου καλα καλα δε πολυπαιζω. θελω απλα να ειναι αξιοπρεπες. τωρα ας πουμε περιμενω 1-5!! δευτερα για να ξεκινησει (και ΑΝ) να κατεβει η καθε σελιδα... τραγικα πραματα λεμε...

στη πατρα μονο οι εταιριες που αναφερω στο πολλ εχουν δικτυο

Γνωστό μου τον πήραν τηλέφωνο από τον οτε και του έδωσαν

2αρα γραμμή με απεριόριστες αστικές- υπεραστικές κλήσεις

και μια ώρα δωρεάν σε κινητά με 92 ευρώ το δίμηνο.

Απλά το λέω γιατί στο site του οτε δε βλέπω καμιά τέτοια προσφορά.

Γνωστό μου τον πήραν τηλέφωνο από τον οτε και του έδωσαν

2αρα γραμμή με απεριόριστες αστικές- υπεραστικές κλήσεις

και μια ώρα δωρεάν σε κινητά με 92 ευρώ το δίμηνο.

Απλά το λέω γιατί στο site του οτε δε βλέπω καμιά τέτοια προσφορά.

το conn-x talk ειναι αυτο..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.