salonicafan Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2009 Αγόρασα αυτά:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.501487Έχω την asus crosshair & logitech z5500 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 23, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 στο panel δεξιά έχει jack για ακουστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 23, 2009 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Αν το ηχεία σου έχουν έξοδο για ακουστικά καλύτερα να τα συνδέεις εκεί όποτε θέλεις να ακούς από αυτά.Αλλιώς πρέπει1- να τα βάλεις στο μπόρντ και ή να αλλάζεις κάθε φορά τα βύσματα (ηχεία/ακουστικά) ή να πάρεις ένα splitterάκι και να τα έχεις και τα δύο μόνιμα συνδεμένα.2- να τα συνδέεις όποτε θές να ακούσεις από αυτά στο front panel του κουτιού σου (αν έχει το κουτί και αν έχεις συνδέσει εκεί το μπόρντ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Ιανουάριος 23, 2009 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 δε το βρίσκω ρε παιδιάτα ηχεία μου τα έχω συνδέσει coaxial σε coaxial, τα headset δεν εχουν coaxial βύσμα.Απο αυτές τις τρύπες καμία: http://www.overclockzone.com/spin9/review/mainboard/asus/crosshair/IMG_2937.JPG ?Αποσο είδα τα ζ5500 δεν εχουν έξοδο για ακουστικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasatva Ιανουάριος 23, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Δές τις τρυπούλες κάτω δεξιά Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Ιανουάριος 23, 2009 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Δές τις τρυπούλες κάτω δεξιά Ευχαριστώ πολύυυυυ Μουχε σπάσει τα νεύρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 23, 2009 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 δε το βρίσκω ρε παιδιάτα ηχεία μου τα έχω συνδέσει coaxial σε coaxial, τα headset δεν εχουν coaxial βύσμα.Απο αυτές τις τρύπες καμία: http://www.overclockzone.com/spin9/review/mainboard/asus/crosshair/IMG_2937.JPG ?Μιας και έβαλες την φωτό, τα ακουστικά ή τα ηχεία συνήθως μπαίνουν στο λαχανί βύσμα.ΟΛΕΣ οι μητρικές από την απαρχή του χρόνου (ή όταν άρχισαν να ενσωματώνουν κάρτα ήχου) έχουν τουλάχιστον ένα λαχανί βύσμα, το ίδιο και οι κάρτες ήχου... :...: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Ιανουάριος 23, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Epic thread : Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Ιανουάριος 24, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Μιας και έβαλες την φωτό, τα ακουστικά ή τα ηχεία συνήθως μπαίνουν στο λαχανί βύσμα.ΟΛΕΣ οι μητρικές από την απαρχή του χρόνου (ή όταν άρχισαν να ενσωματώνουν κάρτα ήχου) έχουν τουλάχιστον ένα λαχανί βύσμα, το ίδιο και οι κάρτες ήχου... :...:Οι πρώτες είχαν μαύρα βύσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salonicafan Ιανουάριος 24, 2009 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Epic thread : Άν είναι μπούφος ένας άνθρωπος σαν εμένα... Τουλάχιστον βρήκαμε τρύπα να το βάλω... οκ δηλαδή παιδιά αν βαρεθώ την τρύπα στο πλάι, το(ν) βάζω στην πίσω λαχανί έτσι; :tongue: το γμτ ειναι οτι πρεπει να φορτώσουν μια ολόκληρη μέρα πριν τη χρήση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpolal Ιανουάριος 24, 2009 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Οι πρώτες είχαν μαύρα βύσματα. Ναι, αλλά συνήθως συνοδεύονταν και από backplates σαν και αυτό: :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.