Jump to content

Νεκρή GeForce Fx Go5200

Tankard

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Χαιρετώ και μπαίνω κατευθείαν στο θέμα.

Έχω στην κατοχή μου έναν Toshiba Satellite Pro M30 (M30-701). Η τιμούλα που το είχα πάρει μεταχειρισμένο ήταν πολύ καλή και για κάνα μήνα με βόλεψε πολύ όντας στρατιώτης. Δυστυχώς όμως η κάρτα γραφικών του τα έπαιξε. Οι ερωτήσεις που έχω είναι 3:

1. Η κάρτα αυτή είναι αποσπώμενη από τη μητρική σωστά; Είναι εύκολα προσβάσιμη μέσω κάποιας υποδοχής στο κάτω μέρος της μητρικής η χρειάζεται άνοιγμα του laptop (φαντάζομαι αυτό εξαρτάται από το μοντέλο οπότε δεν θα ξέρετε); Είναι εύκολη η αλλαγή της ή προϋποθέτει αποκολλήσεις/κολλήσεις;

2. Σε περίπτωση που βρω κάποιο ανταλλακτικό, πρέπει να προσεξω να προέρχεται και από το ίδιο μοντέλο ή όλες οι κάρτες έχουν ίδιο μέγεθος;

3. Αν οι παραπάνω απαντήσεις είναι αυτές που θέλω και αν βρισκόταν μια GeForce FX Go5700 και χωρίς να μας νοιάζει η αυτονομία (έτσι και αλλιώς με πρίζα το έχω) θα είχε κάποιο άλλο πρόβλημα;

Να ευχαριστήσω εδώ εκ των προτέρων όποιον απαντήσει. Λόγω φανταριλικίου ίσως να αργήσω να απαντήσω.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.