Jump to content

Προτεινόμενο UPS?

pangag79

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα παιδιά, θέλω μια συμβουλή για να αγοράσω ένα UPS, κ δηλώνω κάπως άσχετος επί του θέματος...Μένω στη Λήμνο,οπου το δίκτυο είναι άστα να πάνε, κ εκτός απο διακοπές η τάση ανεβοκατεβαίνει συνεχώς...Καταρχήν το σύστημά μου:

M/b: Asus P5E3 Premium

CPU: Intel Core 2 Duo E8400

Memory: 2x1024 Corsair DDR3 1600

GPU: Sapphire Ati HD3870x2

HDD: 2x500gb Seagate Barracuda

PSU: Tagan 800w

Monitor: LG M228WA 22"

Το θέμα είναι οτι στην ίδια μπρίζα θα έχω συνδεμένα κ ηχεία Logitech Z-5500 digital, τα οποία μάλιστα πρόσφατα έφαγαν μια φρίκη, μάλλον απο το ρεύμα...UPS γύρω στα 1000w θα με καλύπτει ή όχι; Αν κάποιος μπορεί να μου απαντήσει ή να προτείνει κάτι,θα ήμουν ευγνώμων...

ΥΓ:Εχω καταλάβει οτι θα τα στάξω χοντρά,αλλά καλό θα ήταν να μη δώσω πάνω απο 250-300 ευρώ...

Ευχαριστώ πρακαταβολικά

Στα λεφτά που διαθέτεις ρίξε μια ματιά σε αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701105

Αλλά θα σου συνιστούσα ότι και να πάρεις, να μην βάλεις και τα ηχεία πάνω.

Πάνω στον σταθεροποιητή οκ, πάνω στο ups δεν το προτείνω.

Καλή τύχη με την αγορά σου.

θα προτιμουσα καποιο της σειρας smart ups (oxi back ups)

Kαι 1000αρη δεν νομιζω να εχεις προβλημα..px ενδεικτικη τιμη

Να καις πανω απο 500watt παιζοντας..δεν νομιζω ..εχεις καβαντζα και αλλα 170watt για τα ηχεια.(αστικος θρυλος (urban legend) αναφερει οτι εχει πραγματικο ημιτονο στην εξοδο.

Επι τη ευκαιρια ...με τοσους ηλεκτρονικους-ηλεκτρολογους στο επαγγελμα δεν 8α με χαλαγε αν μετρουσαν κανενα ups σε παλμογραφο..:)

Στα λεφτά που διαθέτεις ρίξε μια ματιά σε αυτό http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.701105

Αλλά θα σου συνιστούσα ότι και να πάρεις, να μην βάλεις και τα ηχεία πάνω.

Πάνω στον σταθεροποιητή οκ, πάνω στο ups δεν το προτείνω.

Καλή τύχη με την αγορά σου.

Επειδή όπως είπα είμαι λίγο άσχετος...!:sorry:

Οταν λές όχι πάνω στο ups τα ηχεία,εννοείς οτι μπορώ να συνδέσω μια συσκευή μόνο για σταθεροποίηση τάσης;Η να αγοράσω ξεχωριστά συσκευή μόνο για σταθεροποίηση;Γιατί για τα ηχεία όντως αυτό με απασχολεί....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.