out_of_limits Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23, 2009 Εκει που είμαι κανονικα στα windows κολλαει τρελα οσπου παγωσε και δεν εκανε τπτ. reset κοληματα. bios reset τα ιδια. Παρατηρω οτι το fan της vga ειναι dead. Αφήνω το pc καμια ώρα να κρυωσει και τον αναβω και όλα κανονικά. Γρήγορα το σβήνω. Αρα η vga ζει. Το πρόβλημα είναι ότι εχω shuttle και δε με παίρνει για aftermarket cooler γιατι έίναι όλα 2-slot. Το fan γυρνάει αργα αργα και αγκομαχα. Φρεναρει λιγο και δίνει. Ολη την ώρα κανει το ίδιο. Μήπως υπάρχει τρόπος να το ξαναζωντανεψω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 24, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Ποια κάρτα είναι? Και γιατί δεν μπορείς να βάλεις μια άλλη ψύκτρα?Εγγύηση δεν έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
out_of_limits Ιανουάριος 24, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 εχω δύο firegl χ2t 256. την μία θα την δώσω απλά η αλληπουδουλεύω εχει το προβλημα.Ευτυχως βρεθηκε ένας φίλος με μια καμενη 9800xt και πήρα το fan. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
mech5107 Ιανουάριος 24, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 24, 2009 Ίσως κάνει κάτι τέτοιο, μην πάει χαμένη η κάρτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.