Jump to content

Πρόβλημα Asus Extreme Blitz

Dionysis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας έχω μια έξτρα asus Extreme Blitz εδώ καιρό αχρησιμοποίητη και πρόσφατα θέλησα να φτιάξω ένα δεύτερο pc.

και έβαλα λοιπόν πάνω της έναν Core 2 Quad Q9450 (2.66GHz,1333FSB,L2:12MB μνήμες τις OCZ OCZ3SOE13334GK 4GB (2X2GB) DDR3 PC3-10666 SPECIAL OPS EDITION DUAL CHANNEL KIT κάρτα Nvidia 8800 GTS 320mb και τροφοδοτικό ένα Antec 550w. Αφού λοιπόν τελείωσα την συναρμολόγηση πατάω το μαγικό κουμπακι μπαίνει σε λειτουργία το pc αλλά δεν βλέπω τίποτα στο monitor κοινώς κάτι στράβωσε.

Μπορείτε να μου εξηγήσετε τι πήγε στραβά?

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Μπουταρει κανονικα και μενει ανοιχτο και δεν βλεπεις απλα τιποτα ή κανει και καποιον ήχο;

ρευμα στην καρτα γραφικών εδωσες;

Μπουταρει κανονικα και μενει ανοιχτο και δεν βλεπεις απλα τιποτα ή κανει και καποιον ήχο;

ρευμα στην καρτα γραφικών εδωσες;

Ναι μπουτάρει μένει ανοιχτό αλλά δεν βλέπω τπτ στην οθόνη.

Τροφοδοσία στην Κάρτα γραφικώ έδωσα, ήχος δεν ακούγετε

Μηπως κάτι απο αυτα δεν ειναι συμβατό με την μητρική?

Μαλλον για την καρτα το κοβω.....ποιας εταιριας ειναι ??

δοκιμασε την αλλη καρτα που εχεις στο αλλο μηχανημα να δουμε αναβει !!

Μαλλον για την καρτα το κοβω.....ποιας εταιριας ειναι ??

δοκιμασε την αλλη καρτα που εχεις στο αλλο μηχανημα να δουμε αναβει !!

Είναι της Gigabyte. Δοκιμάσα και μια Gigabyte Ατι 4870 αλλα πάλι τα ιδια

Μήπως ξέρεις τι BIOS φοράει; Από το 1007 και μετά υποστηρίζεται το CPU σου

Λοιπόν αυτό ακριβώς είναι που λες έβαλα το τελευταίο bios update και δουλεύει αλλά μου δείχνει τις μνήμες 1066 και όχι στα 1333 που πρέπει να είναι κανονικά στο bios όλα στο auto είναι. και η θερμοκρασία με μαμά cpu cooler στους 37 βαθμούς καλα είναι?

Τις μνημες βαλτες μονος σου στα 1333, σε idle 37 βαθμοι καλα ειναι, οχι το καλυτερο βεβαια! :p

Λοιπόν για να κλείσουμε και το θέμα να μην σας πρίζω-κουράζω άλλο προτείνεις κάποιο cooler? για να κλείσουμε και το θέμα.

Πάντος παιδια 1000 ευχαριστώ όλους για την βοήθεια

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.