Jump to content

Υποβρύχια ψηφιακή φωτογραφική;

Recommended Posts

Ξέρετε ρε παιδιά που θα βρω μία υποβρύχια ψηφιακή φωτογραφική; Είχε πριν μερικούς μήνες μία turbo-x αν θυμάμαι καλά το πλαίσιο αλλά τώρα δεν την βρίσκω. Δεν με ενδιαφέρουν αδιάβροχες θήκες.

Olympus 1030 SW Αψογη.

Εχω το παλαιοτερο μοντελο κ απλα μαμει ! Ειναι απο 3-10m αδιαβροχη (χωρις θηκες ΠΑΝΤΑ) και 3m shockproofαν πεσει.

Α, και αν κατσεις πανω της δεν παθαινει τπτ (αρκει να εισαι 100 κιλα κ κατω)

Κ αποδειξη...:D

n666444151_1176219_1395.jpg

Αν δεν θες θήκη είχε παλιά η Σονυ μία σίγουρα, και έχει και η Olympus επίσης.

Μοντέλα. 720 SW, 850 SW, 1030 SW on top of my head.

Αλλά μην φανταστείς πως θα πας 40 μέτρα, νομίζω μέχρι 10 πάει η καλύτερη.

Αν και είναι καταπληκτικές μηχανές, dust, shock, waterproof.

Αν δεν θες κάτω απο 10 μέτρα πάρε μια olympus αλλιώς θήκη. Αν και χαμηλά θες και προβολέα για να βγάλεις φωτογραφία γιατί το φως είναι λίγο. Βούδα αυτό που δείχνεις δεν αντέχει ούτε 20 μέτρα, ένας φίλος μου την έπνιξε στα -2χ:pleasantry:

Η Olympus 1030 SW μου φαίνεται ακριβή, έτσι κι αλλιώς για την πλάκα μου την θέλω. Η Turbo-X DW-8360 αξίζει λέτε τον κόπο; Έχει εγγύηση αν πάθει κάτι κάτω από το νερό;

Η Olympus 1030 SW μου φαίνεται ακριβή, έτσι κι αλλιώς για την πλάκα μου την θέλω. Η Turbo-X DW-8360 αξίζει λέτε τον κόπο; Έχει εγγύηση αν πάθει κάτι κάτω από το νερό;

Όχι φίλε δεν αξίζει το κόπο ..Η καλύτερη λύση είναι η θήκη

http://www.pixmania.com/gr/gr/xx/5/xx/3/1/criteresn.html?s=xx&m=5&t=xx&categorieid=1&cat=3&display=0&startrow=11&orderBy=&sortBy=&articleId=0

Γιατί δεν κοιτάς κάποιο μικρότερο μοντέλο από την Olympus?

Για την Turbo-X δεν ξέρω, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως παντού και ιδιαιτέρα στις φωτογραφικές/φακούς, ότι πληρώνεις παίρνεις αν με καταλάβενεις.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.