Jump to content



Macro Φωτογράφιση


Recommended Posts

  • Replies 386
  • Created
  • Last Reply

Ευχαριστώ :)

Ναι, κάποιες περιπτώσεις κάνει έντονα highlights, μάλλον θα θέλει κανένα στοπ χαμήλωμα η φλασια, ακόμα στο ψάξιμο είμαι, εχει αρκετές ρυθμίσεις και ίσος να βγει καλλίτερο αποτέλεσμα εαν το ενα tube ριξει περισσότερο φως απο το άλλο

Το canon MR-14EX εχει αυτη την ματ όψη που είναι σαν diffuser MR-14EX.jpg αλλά ειναι απίστευτα δυνατή η φλασια... μια άλλη λύση (που προτείνει και το manual) ειναι να τραβάω σε Flash Exposure Bracketing και μετά να διαλέγω την καλύτερη απο τις τρεις εκδοχες .

Link to comment
Share on other sites

Σιγά μην κάτσεις να κάνεις αυτή τη δουλειά.

Δοκίμασε να το καλύψεις με κανένα ριζόχαρτο / τσιγαρόχαρτο μήπως δεις καλύτερα αποτελέσματα.

Θα δοκιμάσω κι εγώ με τα diffusers του kit.

edit: με το ebay ring δεν είσαι?

Link to comment
Share on other sites

Τελικά το ring του ebay με εβαλε στην πρίζα για το κανονικό... δυστυχώς ήταν πολύ αδύνατο... ειχα βάλει +3 στοπ στην φλασια και με f10 1/200 και ISO250 μου έβγαιναν υπερβολικά υποφωτισμενες...

Έτσι πήρα το canon MR-14EX και πλέων είμαι στα ISO100 με ολα τα διαφράγματα! ακόμα και f32 τις βγάζει super. (Θα το είδες και εσύ)

Καλή η ιδέα σου, θα το δοκιμάσω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.