Jump to content

F.E.A.R 2 demo is out!

Winamp

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

δεν εχω κανονικο full screen ενα πραμα σαν wide.. και δεν μπορω να βαλω reload ,grenade και zoom στο mouse...περιεργο

κατα τα αλλα πολυ γρηγορη μηχανη γραφικων...απλη βεβαια...με τρομερα εφφε...ονλαιν πρεπει να χει θεμα..καθως βλεπω και ρανκς να παιζουν..

Εγω το εβαλα σημερα.. Τρομερη ατμοσφαιρα το παιχνιδι (δεν εχω παιξει το πρωτο για να το συγκρινω)

Τα γραφικα του μπορει να μην ειναι σαν του crysis αλλα εμενα προσωπικα μου αρκουν.. Ειναι και σχετικα ελαφρυ..

Εχω ενα προβλημα ομως

Μετα απο τις 2-3 πρωτες πιστες μου κολλαει συνεχεια σε ενα συγκεκριμενο loading screen στο 54% καθε φορα :wall:

Εχει κανεις παρομοιο προβλημα?

• 2 weeks later...
ρε σεις τα βγαλατε περα με τον Colonel Vanek?...δεν την παλευω με αυτον..

Εκεί δεν είναι που πατάς συνέχεια δεξί κλικ και μόλις σου πει πατάς αριστερό και του κάνεις lifting με το shotgun ?!

Εκεί δεν είναι που πατάς συνέχεια δεξί κλικ και μόλις σου πει πατάς αριστερό και του κάνεις lifting με το shotgun ?!

ναι εκει ειναι...αλλα δεν προλαβαινω να κανω κατι...ξαφνικα κανει μια κινηση και μου την σκαει ο αληταμπουρας..:hehe:

• 1 month later...

Προς όσους το έχουν τερματίσει: Πόσα intervals έχει;;; Είμαι στο 5ο interval (Provocation, είναι αυτό που αρχίζει στο Wade Elementary). Σε ένα walkthrough στο GamersHell(για XBOX360) είδα 14, αλλά το σχολείο είναι στο 8ο interval με τίτλο Elementary, οπότε το pc έχει κάνει συγχωνεύσεις. Πόσα interval έχει εν τέλει στο pc;;;

Το παιχνίδι είναι πολύ χορταστικό μέχρι στιγμής, καλή semi-creepy ατμόσφαιρα (το condemned είναι κορυφαίο και το πρόσφατο cryostasis καλύτερο από το fear 2 σε ατμόσφαιρα πάντα. Επίσης all time classic το Call of Cthulhu: DCotE)

Τα γραφικά του αρκετά καλά και το παιχνίδι πατάει ακόμα και σε dated hw. Το loading time είναι ανεπαίσθητο. Βέβαια ο Reaper έχει δίκιο για τις shadows (που είναι οι soft shadows του fear 1 που γονάτιζαν το κορυφαίο hw της εποχής... X1900XTX ήταν???)

Βασικές ελλείψεις: Quick save και multislot saving, σκιές, οι επισημάνσεις των items που φαίνονται πίσω από τοίχους, η A.I. ώρες ώρες είναι ανύπαρκτη, έλλειψη 16:10 full support, πού πήγε το leaning???, δεν μπορείς να κάνεις assign στα πλάγια mouse buttons (αντίθετα με το fear 1).

Απορία: Στα key bindings δεν βρίσκω πουθενά iron sights/zoom. Νόμιζα (όπως συνέβαινε και στο fear1) ότι δεν είχε, αλλά σε video στο youtube είδα ότι έχει. Άλλωστε πήρα το Sniping rifle και πάω να το χρησιμοποιήσω και ούτε target δεν είχα. Μέχρι τότε δεν το είχα πάρει πρέφα, αλλά τότε είπα δεν μπορεί θα έχει iron sights. Που στο διάολο είναι στα key bindings (look, weapons, move που το κέρατο μου :suicide2:)???

ΕDIT: Τελικά έχει 7 intervals και 14 missions (στο walkthrough δεν έκανε αναφορά σε intervals). Τα 5, 6 intervals είναι τεράστια, το 7ο είναι το τελικό boss.

• 2 months later...

κατανταει γραφικο ολο αυτο το campaign εναντιων των κονσολοgames.

νταξει το εμπεδοσαμε νομιζω.:p

Μπερδευτικα λιγο γιατι ξεκιναει αποτομα!Ασε που ο αδερφος φοβοτανε και ελεγε σινεχεια να το κλεισω!:spam::spam::spam:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.