Jump to content

F.E.A.R 2 demo is out!

Winamp

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Το παιχνίδι απλά τα σπάει! Προβλέπονται αρκετές ώρες μεταμεσονύκτιου παιξίματος όπως και με τους προκατόχους του... :-) Μοναδικό παράπονό μου, για το demo τουλάχιστον, το επίπεδο δυσκολίας που αν εξαιρέσουμε 2-3 σκηνές που σου ερχόταν εκεί που δεν το περιμένεις, το υπόλοιπο ήταν τυπική διαδικασία...

...τα γραφικα αν και καλα και εμενα δεν μπορω να πω οτι με εντυπωσιασαν

Να σας πάρω μια τηλεόραση όλους εσάς με τις υπερβολές αυτού του τύπου, μπας και ικανοποιηθείτε....

το επαιξα και εγω.να πω την αληθεια ουτε με το πρωτο ειχα τρελαθει αρκετα γραμμικο και ψιλοβαρετο σε ορισμενα σημεια.

τωρα για το 2:γραφικα και εγω πιστευω πολυ μετρια,ρε παιδια απο την στιγμη που 1,5 χρονο τωρα εχει βγει το crysis ε πρεπει τα γραφικα να ηταν εστω ισαξια.Επισης σε μενα και σε πολλους ακομα κανει κατι περιεργα freeze το game πεφτει σε κατι 1-2 frames για 1-2 sec και κανεις δεν ξερει τι ειναι.και γενικα σαν game more βαριεμαι να προχωραω σε διαδρομους ολη την ωρα και να περιμενω ποτε θα πεταχτει το βλαμενο το μικρο(μεγαλωσε πλεον:kiss3:)

αλλα γενικα οπως και να εχει θα πεχτει το game...(to riddick περιμενω εγω σαν τρελος..:jump:)

Μερικά screenshots από την αρχή μέχρι κάπου τα 3/4 του demo (να αφήσουμε και κάτι για όσους θα το κατεβάσουν)

Δύσκολη δουλειά να παίζεις και να τραβάς screenshots ταυτόχρονα :p

http://rapidshare.com/files/192039542/FEAR2_DEMO_SS.rar

Μια χαρά είναι το F.E.A.R 2 !

Δεν είναι βέβαια για βράδυ (Παναγιά μου , ο μπαμπούλας) ...... και ποτέ με τον ήχο πολύ ψηλά ....... (γέρασα φαίνεται και η ακράτεια κάνει τα πρώτα της βηματάκια)

Άντε να το δούμε και ολοκληρωμένο το game-ακι .....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.