Jump to content

F.E.A.R 2 demo is out!

Winamp

Recommended Posts

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

cross-platform ειναι τι περιμενες ? εδω περα στο προηγουμενο και το 360 και το ps3 σερνοντουσαν, btw το mouse sensitivity ειναι εκνευριστικα υψηλο ακομα και με την μπαρα τερμα αριστερα κανεις στροφη 360 μοιρων σε 5cm :S (400dpi mouse παντα) με το που πηρα τον ελεγχο του χαρακτηρα αμεσως εκανα quit μπας και βρω τπτ στο google, πρωτα το vegas τωρα το fear, καταραμενες κονσολες :dots:

Το έχουμε χάσει ρε παιδιά, αυτά είναι μετριότατα γραφικά;

Και εγω αυτο ακριβως σκεφτομουν ... δηλαδη εαν το παιχνιδι δεν ειναι crysis σε γραφικα πλεον ειναι "μετριοτητα"?

Τουλάχιστον από performance πάει πολύ καλά....αν είχα 2 gb μνήμη θα το έτρεχα άνετα.

Εγω που εχω 4 ( 3 στα xp 32bit ) γιατι μου κολλαει συνεχεια και αξιοποιει μεχρι 1.8 γιγα ? και δεν ειμαι ο μονος ... ( http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1033629474 )

Και εγω αυτο ακριβως σκεφτομουν ... δηλαδη εαν το παιχνιδι δεν ειναι crysis σε γραφικα πλεον ειναι "μετριοτητα"?

Θα ηταν χαζο να περιμενει κανεις κατι τετοιο, αλλα σε αυτη την περιπτωση τα γραφικα ασχετα αν ειναι πιο συνθετα κανουν το πρωτο fear που ειναι 4 χρονων παιχνιδι να μοιαζει πανεμορφο μπροστα του, ειδικα αυτες οι μαυρες μπαρες κατακορυφα της οθονης το motion blur και οι στολες των replica με ξενερωσαν ασχημα, εχει ενα look το παιχνιδι που φερνει σε αιμοβορο κομικ παρα σε ταινια sci-fi, btw το lean το εχουνε βγαλει οι αμπαλοι ελεος,επισης ο ηχος χανει πολυ σε συγκριση με το πρωτο, δεν εχει καν υποστηριξη για hardware mixing ( θα ελεγα και για EAX αλλα εχει παει ολη η μαζα στα νουμποvista οποτε ειναι ατοπο ) το παιχνιδι εχει ελεεινα ευκολες μαχες ακομα και στο hard εκτος κι αν παιζει καποιος με gamepad ( σε αντιθεση με το extreme στο πρωτο που ηθελε καποιες τακτικες και καλο σημαδι ) τα medkits ειναι αχρηστα αφου πρεπει πρωτα να σου τελειωσει ολο το armor για να αρχισεις να χανεις health και η τελευταια σκηνη με το exoskeleton ηταν για κλαματα, Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ ΠΟΤΕ Η MONOLITH ΜΕΤΑ ΤΟ CONTRACT JACK :rip:

βαρετό με τίποτα το 1 δεν ήταν και τόσο καλό αλλά το 2 τα σπάει

με μια 3870 που πας ρε αδερφέ θα πεις και μέτρια τα γραφικά

όλα στο full δεν κολάει καθόλου τέλει γραφικά

η consoles δεν ακουμπάνε το 1/1000000 στα γραφικά του υπολογιστή.

βαρετό με τίποτα το 1 δεν ήταν και τόσο καλό αλλά το 2 τα σπάει

με μια 3870 που πας ρε αδερφέ θα πεις και μέτρια τα γραφικά

όλα στο full δεν κολάει καθόλου τέλει γραφικά

η consoles δεν ακουμπάνε το 1/1000000 στα γραφικά του υπολογιστή.

Στο πρωτο fear μια 3870/8800gts ητανε υπερ-αρκετες, δεν νομιζω το 2 να ειναι τοσο πιο βαρυ πια ιδια μηχανη εχουνε, με maxed settings (vsync και motion blur off ) σε 1280*960 2x AA ειχα μπολικα fps σε 4850 που δεν ειναι και τοσο δυνατοτερη απο τις αλλες 2, τι σου φταιει η 3870 του ανθρωπου δεν μπορω να καταλαβω,δηλαδη αμα βαλει gtx 295 αυτοματα θα βελτιωθουν τα γραφικα απο μονα τους ? :S μαλλον το FEAR δεν το παιξατε με σωστο ηχο και διαθεση για να το λετε βαρετο, εδω περα αυτο δεν εχει καν lean λεμε και κανει μπαμ πως ειναι κονσολοποιημενο απο μακρια.

Οσο για τα γραφικα κονσολες vs pc αν εξαιρεσεις το crysis οτι παιχνιδι βλεπεις στο 360/ps3 το βλεπεις και στο pc με 5-6 εφφε παραπανω πιο καθαρα textures περισσοτερο ΑΑ AF και μεγαλυτερη αναλυση στην οθονη ( εδω περα μερικα games τα τρεχουνε σε χαμηλοτερη και μετα κανουν upscale σε fake hd http://insomnia.ac/hardware/the_fake-hd_era/ ) και φυσικα καλυτερο framerate αφου τα περισσοτερα ειναι στα 30fps fixed ετσι ωστε να μην χαλαει η αισθηση οταν θα πεφτεις αποτομα απτα 60 στα 35 πχ

Δυστηχως μεχρι την επομενη γενια αυτο θα εξακολουθει να συμβαινει ειτε θες να το πιστεψεις ειτε οχι

τι λες μωρέ το πρώτο το fear βγήκε το 2005 μετά απο 3-4 χρόνια να έχουν τα ίδια γραφικά?

αναβαθμίσεις θα γίνανε και πολλές μάλιστα για πάνε στο advanced Option στα γραφικά να δεις τη υπάρχει

το 1ο δεν είχε σχεδόν τίποτα.

μα τι λετε ωρε..το fear ειναι το Α και το Ω του Fps Gaming..αρκετα εθιστικο gameplay και φοβερα γρηγορη μηχανη γραφικων...που κατ εμέ ..κραισις και διαφορα αλλα μοντερν σουτερς δυσκολα συγκρινονται..

Εγω που εχω 4 ( 3 στα xp 32bit ) γιατι μου κολλαει συνεχεια και αξιοποιει μεχρι 1.8 γιγα ? και δεν ειμαι ο μονος ... ( http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1033629474 )

Εμένα με κάποιες εκπτώσεις στα settings πάει περίπου με 40 fps και min πιάνει 25.Κολλάει αρκέτα συχνά επίσης,αλλά επειδή είδα ram usage 1,4 Gb θεωρήσα ότι με περισσότερη ram θα είναι οκ.:hm:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.