racer Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2009 Καλησπέρα Τρέχω σε ένα πρωτάθλημα B2W, βασισμένο στο F1C 99-02, και ψάχνω για οδηγούς, καθώς είμαστε σχετικά λίγοι (~6 άτομα σε κάθε αγώνα) Αυτά που θέλω από τους υποψήφιους οδηγούς είναι : να είναι γρήγοροι να συμμετέχουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες γίνεται να έχουν καλή σύνδεση, ώστε να περιορίσουμε τα προβλήματα με το lag Όσοι δηλώσουν συμμετοχή, θα έχουν δικό τους μονοθέσιο και ομάδα, με σπόνσορες της επιλογής τους. Τρέχουμε Παρασκευές. Στις 19:30 είναι up ο server. Υπάρχουν ελεύθερες δοκιμές (~10min), κατατακτήριες (άλλα ~10min), και αγώνας, διάρκειας 35% της πραγματικής (δηλ. ~30min, ή αλλιώς ~20 γύροι) Αν κάποιος ενδιαφέρεται, ας στείλει PM ή ας γράψει εδώ Το site του πρωταθλήματος είναι αυτό: http://www.b2wracingonline.eu.tp/ (έχει λίγο καιρό να ανανεωθεί.. αλλά γίνεται rebuild) Αν κάτι δεν είναι σύμφωνο με τους κανόνες ή δεν αρέσει στους mod, delete it
racer Φεβρουάριος 15, 2009 Author #3 Φεβρουάριος 15, 2009 ρε φιλε αυτο ειναι ονλινε?:confused: Προφανώς... :confused:
Hydra Μάρτιος 7, 2009 #11 Μάρτιος 7, 2009 χαχαχα ...racer για πες μου λιγο που το βρισκω το παιχνιδι??κανα λινκ?Εχω και τιμονιερα!!!Ειμαι και καλος,επαιζα και Project Torque παλια,πολυ λιωσιμο ονλινε..
Manos1212 Μάρτιος 7, 2009 #12 Μάρτιος 7, 2009 RACER πως θα κατεβασω το παιχνιδι?:...::hm::...:σε ενα πρωταθλημα που εφτιαξα με τους φιλους μου(16 ατομα)βγικα πρωτος μαζι με εναν αλλον(75 βαθμους)!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.