Jump to content

Ηχομονοση σε διαμερισμα

Jim@kiS

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για σας παιδια μολις ηρ8αν τα Z5500 μου και ξερω οτι 8α μου κανουν παρατηρηση σε λιγο...Ειμαι φοιτητης σε μια ποληκατοικια και ο μεσος ορος ηληκιας ειναι 60...μπορειται να μου πειτε καμια φ8ηνη και ευκολη ηχομονοση???Ακου αποψεις...:dots:

Να τους αγοράσεις από ένα ζευγάρια ωροασπίδες αλλά και πάλι θα έχουν θέμα με τα vibes από το sub. Ειδικά ο "από κάτω σου" θα έχει θέμα.

Οπότε δεν τίθεται θέμα ηχομόνωσης των χαμηλών συχνοτήτων (γιατί τους αισθανόμαστε παρά τους ακούμε) αφού αυτοί είναι που δημιουργούν το πρόβλημα στους γείτονες.

P.S. θα σου πρότεινα να αλλάξεις γείτονες ή να τους πάρεις από ένα set Z5500 αλλά είναι ασύμφορο:happy2:

Δεν θα είναι το ίδιο, θα έχεις ένα σπίτι γεμάτο αυγοθήκες! :jump1:

και ενα ψυγιο γεματο αυγα :cool::jump1:

συγνωμη....πριν τα αγορασεις , δε ηξερες οτι θα ειχες τετοιο προβλημα ;

και πολύ βρόμα πίσω από τις αυγοθήκες.

Σοβαρά τώρα μη το δοκιμάσεις καθόλου.

Μια σωστή ηχομόνωση θέλει πολύ μελέτη και πολύ χρήμα.

Μπορείς για αρχή να βάλεις κανένα πουφ(ή άλλα παρόμοια έπιπλα ή κουρτίνες) στις άδιες γωνίες ώστε να αποροφούν τα στάσιμα κύματα που δημιουργούνται το οποίο πιθανότατα να μη βοηθήσει τους γείτονες αλλά θα βελτιώσει το ήχο σου.

Ρε παιδια απλα για να μην ακουγεται τοσο πολυ το λεω...Γιατι πχ η εξωπορτα μου εισαι απο μεσα και μασας τσιχλα και σε ακουει αλλος απ'εξω:tomato:...Οποτε σκεφτικα κατι οικονομικο και να κανει και λιγο δουλεια....

Έλα από τα Μέγαρα, έχουμε αρκετές αυγοθήκες! Να φαν' κι κότες! :hehe:

:hehe:

Headphones.. η λύση για μένα εδω και 2 χρόνια.

Ηχομώνωση για να έχει αποτέλεσμα είναι πολλά, πολλά λεφτά..

Ορθώς...αλλά και μία πιό φτηνή λύση μπορεί με σωστή μελέτη των υλικών και του χώρου να κάνει λίγο δουλειά...όχι τόσο όσο οι επαγγελματικές λύσεις, αλλά κάτι θα είναι κι αυτό...

Μιά εύκολη και όχι τόσο δαπανηρή λύση για να κόψεις κάπως τις αντηχήσεις είναι το Technofon ( τύπου Ricofon ) από το Praktiker...έχει και με αυτοκόλλητο, αλλά στο βγάλε δεν ξέρω τί κουσούρια αφήνει...

To μπάσο δύσκολο να το περιορίσεις...αλλά αν διαβάσεις σχετικά με soundproofing και χρησιμοποιήσεις απλές λύσεις (ακίδες στήριξης, σωστές αποστάσεις από τοίχους και γωνίες, μοκέτες, κουρτίνες παχιές - γενικά για όλες τις συχνότητες ) μπορείς να ελλατώσεις κάπως την ανόχληση που θα έχουν οι γείτονες ...

Μηπως μπορεις να μου δωσεις κανενα link για να διαβασω και να τα κανω???υπαρχει κανενα ελληνικο forum αποκλειστηκα γι αυτα???:cool:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.