Jump to content

Προτασεις για νεα μητρικη...

goku_dbz

Recommended Posts

Γεια σας,

μετα απο πολλες ωρες περιδιαβασματος σε διαφορα φορουμς αποφασισα να μεινω με το συστημα της υπογραφης και απλα να αλλαξω μητρικη και να προσπαθησω να ρουφηξω οσο περισσοτερο ζουμι μπορω απο το συστημα...Αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχω περισσοτερες δυνατοτητες για overclocking (θελω τουλαχιστο να περασω τα 3,6) και επισης να εχω οσο καλυτερη υποστηριξη για crossfire (θα βαλω αλλη μια 4850 την οποια βρηκα σε τιμη σκοτωμα-60 ευρω!!!)

Βασικα σε τι chipset να κοιταω?

ευχαριστω!!!

πολυ δυνατη φιλε απ'οσα προλαβα να διαβασω μεχρι τωρα-απορω πως και δεν την βρηκα μπροστα μου 3 μερες που ψαχνω...θα την εχω σοβαρα στα υποψην αλλα τσιμπαει λιγο η τιμη!!!

http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/dfi-lanparty-dkx48t2rs_9.html#sect0

hmm... παντως πανω απο 485 δεν θα πηγαινε ετσι και αλλιως ο cpu μου!!!:cool:

p35, δέν νομίζω οτι αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά, μεταχειρισμένη ακόμα καλύτερα.

Και εγώ την ίδια με την δική σου είχα και βρήκα την Abit στα 70 ευρά πριν απο αρκετό καιρό.

Η Abit μου έδωσε +0,4 στην συχνότητα σε κακό κομμάτι όπως το δικό μου.

p35, δέν νομίζω οτι αξίζει να δώσεις παραπάνω λεφτά, μεταχειρισμένη ακόμα καλύτερα.

Και εγώ την ίδια με την δική σου είχα και βρήκα την Abit στα 70 ευρά πριν απο αρκετό καιρό.

Η Abit μου έδωσε +0,4 στην συχνότητα σε κακό κομμάτι όπως το δικό μου.

ρε παιδια ο ανθρωπος θελει να κανει crossfire και του λετε για p35 :slap:

με την δευτερη καρτα θα πατωσουν οι επιδοσεις γιατι θα τρεχει χ4

τουλαχιστον μια μητρικη με p45 για να τρεχουν τουλαχιστον οι καρτες χ8 και να σε κοβει λιγο

η μια μητρικη με χ38\χ48 για να παρει τα μεγιστα x16 και οι δυο καρτες θα τρεχουν:happy2:

p35 και p45 συμπεριφέρονται σχεδόν το ίδιο σε xfire.

Απλά εμένα η πρόταση μου είναι για τον λόγο οτί δέν αξίζει να δώσει παραπάνω λεφτα.

Τότε να πάει σε x38 ή τέσπα ότι ποιό φτηνό βρεί σε x*

Και κάτι ακόμα. Έτσι και αλλιώς η απόδοση του xfire θα κόβεται απο την cpu οπότε είναι καλύτερο για μένα να ανεβάσει όσο πιο πολύ την cpu παρά το xfire πόυ έτσι και αλλιώς δεν...

• 4 weeks later...
και χ48 μπορεις να δεις μεταχ καμια rampage απλα ειναι λιγο ακριβη

ξαχασα να ενημερωσω το thread...πηρα τελικα την abit μεταχειρισμενη απο εδω μεσα μιας και δεν θα παω για crossfire ...τελικα!

πολυ δυνατη παντως! πηρε τον q9550 στα 3,83 χωρις πολλα πολλα και με χαμηλα ρευματα-θερμοκρασιες:jump1:

την συστεινω ανεπιφυλακτα για 45αρηδες!!!! q6600 που ειχα βαλει για λιγο ζοριζοταν η μητρικη αρκετα...υψηλες pwm θερμοκρασιες και μεχρι 460 (8 multi) fsb με χιλια ζορια....

45nm gtw:happy2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.