Hydra Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2009 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22, 2009 Παιδια διαβαζοντας πολλα απο τα thread του forum σχετικα με το HTC Diamond,αποφασισα να προβω στην αγορα του!Εψαξα λοιπον οσο πιο πολυ μπορουσα και βρηκα ενα μαγαζι(απο εξωτερικο) που το εχει στα 189 ευρω.Βεβαια δεν ξερω για το αν ειναι οντως το HTC Diamond και μαλιστα νομιζω οτι αμα ειναι,δεν εχει ολες τις δυνατοτητες με αυτο των 500ων ευρω?Τελοσπαντων ακομα και λιγοτερες δυνατοτητες να εχει για την τιμη του μ'αρεσει και θα το αγορασω μονο αν μπορειτε να μου πειτε αν το μαγαζι ειναι αξιοπιστο και αν εχετε ψωνισει απο εκει σε ποσο περιπου καιρο μπορω να το εχω στα χερια μου? Οριστε λοιπον και η προσφορα: HTC Diamond 190 euro Σας ευφχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganastasiou Ιανουάριος 22, 2009 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Πρόκεται για κλώνο...http://www.htc.com/www/product/touchdiamond/specification.html VS http://fastcardtech.com/goods-1428-HTC+Diamond+Design+Real+WM+60+400MHz+CPU+EDGE+Support+external+GPS.htmlΈχουν διαφορές πάντως... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 22, 2009 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 To oτι εχουν το συνειδητοποιησα αργα η γρηγορα τωρα που ξανακοιταξα τα specs αλλα μιας και μου αρεσει να ρωτησω,το μαγαζι ειναι αξιοπιστο η θα τρεχουμε μετα και θα εχουμε αλλα?Επισης αφου ειναι κλωνος και ουσιαστικα δεν νομιζω να ειναι καποια μαρκα...θα εχω προβλημα με τις μπαταριες?γιατι συνηθως ειναι μαπα η μπαταρια και μπορει να κανει και καμια επικινδυνη βλαβη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spH3RiCal Ιανουάριος 22, 2009 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Φυσικα και δεν ειναι.. Και μονο που εχει πανω κινεζικα θα επρεπε να το υποψιαστεις Εκτος αυτου στον τιτλο λεει "htc diamond design" και το πραγματικο htc γραφει "HTC" κατω απο την οθονη του. εδιτ: Με προλαβαν Imo καλυτερα αστο.. Δε παιζει να σου κρατησει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tsakonas Ιανουάριος 22, 2009 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 εμπιστευεσαι ενα μαγαζι του οποιου ο υπαλληλος εκφραζεται σαν lolcat? Link to comment Share on other sites More sharing options...
darien Ιανουάριος 22, 2009 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Επίσης, δεν γράφει τίποτα για εγγύηση. Εγώ δεν θα το εμπιστευόμουν στη θέση σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 22, 2009 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Τι να σας πω παιδια,δεν ξερω δεν το παιρνω αμα ειναι,ξερετε ομως καποιο μαγαζι οπου μπορω να βρω το κανονικο HTC Diamond σε πιο ευνοικη τιμη?Γιατι τα 500 ακομα εμενα μου φαινονται πολλα... ΕDIT:αξιοπιστο μαγαζι το οποιο γνωριζετε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qparadox Ιανουάριος 22, 2009 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 με 300 ευρω βρισκεις πλεον μεταχειρισμενο diamond (της ελληνικης αντιπροσωπειας ACE) σε πολυ καλη κατασταση και εγγυηση.190 ευρω για το τηλεφωνο-κλωνο που λες ειναι παααρραααα πολλαααα (κι αν το παραλαβεις και ποτε).Κατ'εμε, μη το σκεφτεσαι ΚΑΘΟΛΟΥ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesnake Ιανουάριος 22, 2009 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 Μην πάρεις τον κλώνο. Είμαι σίγουρος ότι αν τον έβλεπες σε λειτουργία θα το ξεχνούσες Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagos2221416003330 Ιανουάριος 22, 2009 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 φίλε άστο πάρε κάτι άλλο...όχι τον κλώνο..είναι πολύ......:fist::fist::tomato::bad: ελπίζω κατάλαβες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 22, 2009 Author #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 καταλαβαινω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝTG Ιανουάριος 22, 2009 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 300 δεν κανει....αλλα αν εχεις καμμια εταιρια να το "φορτωσεις" 8α σου βγει εκει κοντα απο expansys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jofa Ιανουάριος 22, 2009 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 οχι κινα καρδια μου ---ειμαι παθων και μαθων---ουτε για πλακα μην δωσεις τα λεφτακια σου πιστευω μεταχειρο καπου θα το βρεις σε καλη τιμη και θα ειναι γνησιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexisferos Ιανουάριος 22, 2009 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 22, 2009 No ads pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
NIB Ιανουάριος 23, 2009 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Εγώ λέω να πάρεις κανένα omnia που έχει απείρως περισσότερες δυνατότητες και κάνει τα ίδια λεφτά με το diamond. To omnia έχει πολύ μεγαλύτερη μπαταρία(που είναι σημαντικό για κινητά με τόσες δυνατότητες), κλάσεις ανώτερη κάμερα, ενσωματωμένα 8 ή 16GB, μπορεί να βάλεις άλλα 16gB μέσω microsdhc κάρτας(το diamond δεν παίρνει επέκταση storage), μεγαλύτερη οθόνη, widescreen οθόνη(ώστε να βλέπεις ταινίες και τις αγαπημένες σου σειρές σε fullscreen και χωρίς κανένα πρόβλημα), παίζει xvid επιπέδου dvdrip χωρίς πρόβλημα, tvout ώστε να το μετατρέπεις σε φορητό media center και laptop για να βλέπεις ταινίες/σειρές/powerpoint παρουσιάσεις/κλπ.Τα μόνα πλεονεκτήματα του diamond είναι ίσως η εμφάνιση και το touchflo 3d(δηλαδή το custom interface της htc). Επίσης το diamond έχει μεγαλύτερη ανάλυση οθόνης αλλά αυτό είναι ουσιαστικά άχρηστο γιατί η οθόνη του είναι πολύ μικρή. Αλλά και στο omnia μπορείς να βάλεις το spb mobile shell το οποίο μεταμορφώνει το interface του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
z3et Ιανουάριος 23, 2009 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 Αυτα τα ψευτομαγαζακια φητρωνουν καθε τρεις και λιγο... περιεργο που δεν βγαζει το real HTC σε αυτη την τιμη... φενεται εχει και λιγο φιλοτιμο ο τυπας που ανεβασε το site. Απο κινα/ταιβαν κλπ να παιρνεις μονο απο sites που ειναι εμπιστα και τα εχουν χρησιμοποιεισει (και μεινει ευχαριστημενοι) γνωστοι σου. Χωρις να τα βαζουμε ολα σε ενα τσουβαλι... υπαρχουν αρκετα τετοια, οντως, καλα μαγαζια απο αυτες τις χωρες.Btw, αυτη την μπανανα μη την παρεις... περιμενε λιγο καιρο ακομα. Συνηθως μεσα στο χρονο απο τι στιγμη που βγαινουν τετοιες συσκευες πεφτουν πολυ χαμηλα (μπορει και στην μιση τιμη πολλες φορες, καλα... παντου ισχυει αυτο, αλλα τεσπα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
killer22 Ιανουάριος 23, 2009 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 300 δεν κανει....αλλα αν εχεις καμμια εταιρια να το "φορτωσεις" 8α σου βγει εκει κοντα απο expansys+1 για το expansys.Με τα μεταφορικά σύνολο 400..100 ευρώ κάτω απο Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Ιανουάριος 23, 2009 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 http://www.thelab.gr/showpost.php?p=863662&postcount=15αν το θές πολύ και φθηνά τότε ψάξε στο ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hydra Ιανουάριος 23, 2009 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 http://www.thelab.gr/showpost.php?p=863662&postcount=15αν το θές πολύ και φθηνά τότε ψάξε στο ebayΣε ευχαριστω φιλε μου...μεταχειρισμενο ετσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodor_ch Ιανουάριος 23, 2009 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 23, 2009 ολοκαίνουργιο σφραγισμένο το πήρα εγώαπλά ρωτάς για σιγουριά εάν έχει εγγύησηκαι ποτέ δεν δίνεις feedback αν δεν έχεις δουλέψει το προϊόν που αγόρασες για μία βδομάδα στο περίπου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.